- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Дуже задоволена покупкою. Швидко сушить, дуже зручна та якісна. Рекомендую
- Достоинства:
- Швидко сушить,зроблено з якісного матеріалу
- Продавец Brix
Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Нагадуємо, що на нього діє гарантія, тому у разі будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Як би не було проблем зі світлом то норм. Працює тільки в трьох режимах таймеру, тобто якщо її включити в розетку вона сама не включиться через це при відключеннях світла треба постійно заново включати
- Женя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Не сподобався взагалі, щоб висушити взуття потрібно мінімум доба, а може й довше… З умовами відключення світла, взагалі не користуємося, за чотири години максимум що нагріє взуття, але висушити - нереально.
- Недостатки:
- Повільно сушить
- Продавец Brix
Вітаємо, Женю! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що досвід користування виявився не таким, як Ви очікували.
Швидкість сушіння дійсно дуже залежить від індивідуальних обставин: матеріалу взуття та ступеня його вологості, адже кожен по-своєму оцінює, наскільки сильно промокли черевики. Дана модель розроблена для дбайливого, поступового випаровування вологи, щоб не пошкодити клей та структуру взуття.
В умовах відключень світла, коли пристрій працює лише по 4 години, енергії може бути недостатньо для повного висихання сильномокрого взуття. Радимо у таких випадках попередньо просушити взуття паперовими рушниками, щоб прискорити процес. Сподіваємося на ваше розуміння!
- Ірина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Сушарка хороша. Дуже зручно, що є три режими таймера: 4, 8, 12 годин. Він працює і вимикається вчасно)
- Достоинства:
- Сушить взуття, є таймер
- Юлия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Сушить на відмінно. Можна виставити таймер. Рекомендую!
- Петро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Товар відповідає опису і працює)) Задоволений придбанням
- Анастасія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Чудово річ, добре справляється з сушінням взуття
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Brix
Сушарка працює добре. Можна виставити час роботи.
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Товар швидко доставили, все відповідає опису. Сушарка виконує свої функції справно
- Достоинства:
- Ціна, таймер
- Альона Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Гарна сушарка,висушує взуття бистро,не знаю як я раніше без неї жила))дуже корисна річ. Окремо дякую продавцю за швидку відправку.
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Приємно користуватися, симпатично виглядають, приємні у користуванні
Злегка! вологе шкіряне взуття висушують - за 3 години
Поки що у користуванні були 2 рази, все влаштовує
Мало споживає електроенергії, можна використовувати від електростанції
Добре розігріваються, як гаряча батарея, - за відчуттям на 50 градусів
Думала що світло буде як ультрафіолет, знезаражуюче, але мабуть там просто сині індикатори що сушилки включені
Якщо є потреба у прибиранні запаху, краще спочатку протерти взуття зсередини спиртом, а потім ретельно висушити- Достоинства:
- Мало споживає електроенергії, виконує свою функцію, зручні, швидко доставили
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Brix
Гарна сушарка, яка чудово працює, ще й за такі кошти!
- АнтонінаОтзыв от покупателя. Продавец: Brix
Якісна та ефективна сушарка
- Антон Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Дуже зручна та ефективна сушарка для взуття. Швидко і рівномірно висушує, прибирає вологу та неприємні запахи. Зручно, що є таймер на 4, 8 і 12 годин — не потрібно контролювати процес. Компактна, легка, підходить для різних типів взуття, навіть зимового. Користуємося регулярно — взуття завжди сухе та свіже. Рекомендую!
- Кристина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Сушилка гарна, виконує свої функції, 3 режими по часу
- Достоинства:
- Ціна-якість
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Brix
Довольна покупкой
- Вадим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Сушарка гарно працює і виконує свої функції. Не пересушує
- Валенитн К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Все чудово працює. Дякую.
- Достоинства:
- Чудово працюе. Повністю виконує свої функції
- Продавец Brix
- Володимир Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Все отлично работает,доставлено быстро.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Brix
Свою функцію виконує
- Достоинства:
- Є таймер
- Тарасенко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Вроде нормально только очень долго грееться а так нормально
- Достоинства:
- Супер, приятно пахнет
- Недостатки:
- Долго грееться
- Продавец Brix
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
За свою ціну доволі непогана річ, не впевнений, що вона вбиває мікроби, але з основною функцією справляється.
- Достоинства:
- Зручний розмір
- Продавец Brix
- Валентин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Другий раз сушить черевики, поки що все ок. Запах трошки дивний, але враховуючи, що це "обкатка" то можна вважати, що це норма))) свою функцію виконують на відмінно
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец Brix
- Андрій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Чудова сушка)
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Удобная, комфортная. Быстро греет. Не занимает много места.
- Достоинства:
- Цена и качество.
- Недостатки:
- Пока не вижу.
- Продавец Brix
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Супер сушка, сина дуже виручала в Карпатах. Задоволені покупкою і швидкою доставкою
- Анастасия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Очень хороший товар: полностью соответствует указанным характеристикам, прочный пластик, все режимы работают исправно. Хорошо просушивает обувь: ставила на просушку уже несколько раз, на 1й и 2й режимы, сушит хорошо, при нагреве запаха пластика нет, лампочка ультрафиолета работает также исправно, убирая запах влаги и прелости. Соотношение цена=качество очень хорошее. Рекомендую к покупке.
Также не могу не отметить быструю обратную связь при заказе, быструю доставку и высокий уровень обслуживания - за это отдельная благодарность.- Достоинства:
- Полностью соответствует указанным характеристикам.
Полная исправность товара, всех режимов.
Приемлемая температура, которая не пересушивает обувь.
Нейтрализация запаха. - Недостатки:
- Недостатков нет.
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Товаром задоволені,все працює
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Працює справно, без нарікань
- Віта Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Товар сподобався, посторонього запаху немає, користуюсь із задоволенням.
- Жанна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Товаром задоволена, відповідає опису.
- сергій к***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Сушарка якісна. Крім сушки, дійсно забирає запахи з взуття.
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Дуже гарна і добротна сушарка. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якість та ціна
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Сушилка отличная, греет хорошо, таймер работает. В детскую обувь 35 размера вмещается свободно
- Достоинства:
- Удобная форма и размер
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Все працює добре,але хотілося щоб на регуляторі були відмітки про рівень нагрівання
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Відмінний товар, добре справляється зі своєю задачею
Швидка відправка товару продавцем- Продавец Brix