Отзывы покупателей о Электрическая цепная пила Tex.AC ТА-03-118, вес 3,5кг, 1800Вт, 14"/350мм, шаг 3/8"
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Продавець молодець - все чітко й швидко. Дякую, успіхів!
- Достоинства:
- Пила гарна. Замовляла в травні на дачу. Чоловіки пиляли стовбури 25-30 см. Я переважно пиляю дерево товщиною 10 см, гарно пиляє. На мої руки норм. Чим товще дерево, тим частіше ланцюг підтягувати треба (але не прямо так часто) - він легко підтягується. Пилою дуже задоволена. Брала запасний ланцюг Орегон, але поки ще не міняла рідний на пилі.
- Недостатки:
- Частенько підтягувати ланцюг при пилянні товстих дерев
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяно.
Дякуємо Вам за такий детальний відгук та теплі слова! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені як роботою продавця, так і електричною ланцюговою пилою ТехАС ТА-03-118.
Раді чути, що пилка добре справляється як із товстими стовбурами, так і з повсякденними роботами на дачі. Щодо натягу ланцюга — під час пиляння товстої деревини та в період припрацювання нового ланцюга може виникати потреба в його періодичному підтягуванні. Це є нормальним явищем для ланцюгових пил.
Бажаємо Вам надійної, комфортної та продуктивної роботи з продукцією ТехАС!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилка супер. Без проблем підрізав дерева на занедбаній дачі, далі планую попиляти гілки на дрова, йде як по маслу.
- Достоинства:
- Легко пиляє
- Недостатки:
- За такі гроші їх немає
Представник постачальникаДоброго дня, Олексію.
Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що електрична ланцюгова пила ТехАС ТА-03-118 повністю виправдала Ваші очікування та відмінно справляється з поставленими завданнями.
Бажаємо Вам комфортної, продуктивної та безпечної роботи з продукцією ТехАС!
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
пилка мене здивувала!
з моїми задачами справляється на ура!- Достоинства:
- ціна - якість!
Представник постачальникаДоброго дня, Ігорю.
Дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно чути, що електрична ланцюгова пила ТехАС ТА-03-118 приємно Вас здивувала та відмінно справляється з поставленими завданнями.
Раді, що Ви відзначили її вдале співвідношення ціни та якості. Бажаємо Вам надійної, продуктивної та комфортної роботи з продукцією ТехАС!
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пока все чудово.Покупкою задоволений
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний товар за свою ціну, але в роботі тре слідкувати за ланцюгом - часто потрібно підтягувати
Представник постачальникаДоброго дня Тетяна
Дякуємо за відгук та вашу думку щодо придбаної ланцюгової пили. Звертаємо увагу на те, що всі нові ланцюги тягнуться. То є нормальна практика коли використовуєте новий ланцюг, необхідно періодично його підтягувати на перших годинах роботи.
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальна бюджетна пилка. Брав саме цю, бо вона єдина має більш-менш довгий шнур, щоб можна було дрова різати не тягаючи переноску. Цепка у комплекті Saw chain 3/8LP.050.52E. Різав ясень, грушу, абрикос - все ОК. Також з цього бренду маю болгарку і перфоратор - нормальні "конячки".
- Достоинства:
- Ціна-якість, довгий шнур.
- Недостатки:
- Не виявив.
Представник постачальникаДоброго дня Валерій.
Дякуємо Вам за розгорнутий відгук. Приємно чути, що Ви задоволені придбаною ланцюговою пилою від ТехАС.
- Володимир Н***Продавец: Rozetka
Перепиляв 2 машини дров (дуб, граб з яких 2/3 сухостій), використав трохи більше літра масла для зміщування ланцюга. Відпрацювала на "УРА". РЕКОМЕНДУЮ!!!