Отзывы покупателей о Профессиональный аккумуляторный секатор (ножницы) DeWALT DCMPP568N: без АКБ, диаметр реза 38 мм (DCMPP568N)

• Олександр К***

Ну що сказати,щітки зтерлися 1000грн віддав за заміну.З нового скрежет як будто Китайці сипали піску в редуктор.

Достоинства:
    Якістна гантеля з удобною ручкою.
    Недостатки:
    Які недоліки одні плюси.

Шановний Олександре,
      Ми приносимо вибачення за незручності та запевняємо, що продукція DeWalt проходить ретельний контроль якості, а подібні випадки є поодинокими. У разі виникнення сторонніх шумів чи потреби в обслуговуванні рекомендуємо звернутися до Авторизованого сервісного центру для діагностики та усунення несправностей: ссылка
      Дякуємо, що обрали продукцію DeWalt.

• Олена С***

В інструкції жодного слова українською. Підібрати батарею з пристроєм проблема. Як супутній товар магазин не пропонує. На сайті офіційного представника повний комплект виявився майже 12000 грн.

Недостатки:
    1)Немає інструкції ні українською, ні російською. 2)поставляється без акумулятора та зарядного пристрою, 3)важкий
    • Максим

В описі вказано, що товар без акумулятора та зарядки. Акумуклятори - у відповідному розділі сайту, який так і називається, як, власне кажучи, і зарядні. Чому ніхто не витрачає час на це, а на "дикі пости все пропало" - час знаходиться?)))
      Ножиці доволі потужні і з великим акб дійсно нелегкі, якщо використовуватиме тендітна людина, але для мене підійшли. А акумулятор використовую від шурупокрута, який маю. Будьте здорові.

• Андрій

Нісенітниця, а не відгук По перше акумуляторів DeWALT 18v безліч на ринку України. Тим хто вибрав лінійку інструментів DeWALT не потрібно купувати зарядний пристрій або акумулятор, тому що вони йдуть до шурупокрутів, перфораторів, будь-якого електроінструменту DeWALT. Важкий? В порівнянні з ручним секатором? Ясно що важче, там двигун й акумулятор Але робота значно прискорюється.

• Дмитро П***
    Продавец: Rozetka

Вирішив надрукувати відгук після - кількості попередніх поганих. По перше - я користувач Девольт, вже більше 20 років. Тому труднощів з аккумуляторами не маю. В описі чітко вказано - без акумулятора. По друге - якість девольт - при інтенсивному використанні - цей ссекатор працює вже другий рік. За цей період було оброблено богато дерев. Навіть новорічну ялинку утилізували цим пристроєм. По третє - я вибирав з багатьох - девольт один з найбільш потужних. Загалом - я дуже задоволений цим секатором. А зломати можно що завгодно. Також - потрібно читати що ви купуєти. Можливо дивитися відео...

Достоинства:
    Чудовий професійний інструмент
    Недостатки:
    Можливо конструкція курка, у товстих шкіряних перчатках немає чутливості. Але це не є недоліком інструменту.

Вітаємо, Дмитре!
      Щиро дякуємо за Ваш розгорнутий відгук та за довіру до продукції DeWALT.
      Приємно чути, що інструмент виправдовує очікування навіть при інтенсивному використанні.
      Ваш досвід і поради будуть корисні іншим користувачам при виборі.

• Микола Ш***

За три неділлі інтенсивної роботи, щітки згоріли, плюс механізм ножів накрився, на сервісі ремонт 3000 грн., так як окремо щітки не міняються, а тільки з двигуном.
      Купив інший сікатор в іншого виробника, є з чим зрівняти.

Дякуємо за Ваш відгук Микола.
      Нам шкода, що у процесі роботи виникли труднощі з інструментом. Ви правильно звернулися до авторизованого Сервісного центру для діагностики та ремонту — там нададуть професійну допомогу та рекомендації щодо подальшої експлуатації.

Продавец: Rozetka

Щётки замене не подлежат Только вместе с двигателем, по гарантии вам його не відремонтують так как щётки гарантии не подлежат

Достоинства:
    Недостатки:
    Важкий, ненадійний, щітковий двигун, малий ресурс

Віиаємо, Миколо!
      Дякуємо за Ваш відгук.
      Хочемо уточнити кілька моментів щодо зазначених Вами «недоліків».
      1. Вага інструмента.
      DCMPP568N має посилену конструкцію та потужний редуктор, розрахований на роботу з товстими гілками. Вага тут є наслідком надійності та продуктивності. Крім того, користувач сам обирає ємність акумулятора — від цього також залежить загальна маса.
      2. Щітковий двигун і ресурс.
      У цій моделі використовується щітковий мотор модульного типу. Це стандартне рішення для садової техніки такого класу. Ресурс щіток розрахований на багаторічну побутову експлуатацію, а заміна моторного модуля передбачена виробником як штатна процедура після повного зносу. Це не є ознакою ненадійності.
      3. Надійність.
      Інструмент відповідає стандартам DeWALT і проходить ті ж самі випробування, що й інші моделі бренду. Заявляти про «ненадійність» без фактичної відмови або діагностики — некоректно.
      Ваші зауваження ми розглянули, але важливо, щоб оцінка ґрунтувалася на реальних технічних даних, а не припущеннях.

• Микола Ш***

Цей сікатор прожив в мене 3 неділі після інтенсивного використання, після чого був відправлений в сервісний центр, де була надана відповідь, що треба міняти шестерню та двигун, так як щітки окремо не міняються, негарантійний випадок.
      В мене багато інструменту цієї фірми, тому я його і купив, але цей сікатор невиправдав себе
      Так як робота нестоїть, Був куплений іншої фірми GTM, набагато кращій, це не реклама, а перевірено в дії.

Вітаємо, Миколо!
      Дякуємо за Ваш коментар, але хочемо внести уточнення.
      Знос щіток за 3 тижні інтенсивної роботи практично неможливий. Для двигунів цього класу типовий ресурс складає десятки мотогодин, що відповідає багаторічній побутовій експлуатації. Якщо Сервісний центр рекомендував заміну двигуна та шестерні, це означає, що мала місце механічна або експлуатаційна несправність, а не «згорілі щітки».
      Звертаємо увагу, що Ви залишили відгук на майданчику, де цей товар не купували. Це важливо для об’єктивності оцінки!

• Катерина Д***
    Продавец: Rozetka

Купувала в іншому місці, але пишу відгук як відповідь попередньому.
    Секатор чудовий! Важкий, так, є легші, але ті легші значно, значно слабші. Вага тут не просто так! Та і я, досить маленька дівчина, і то можу з цим секатором пару годин працювати в саду без проблем.
    Хочете нормальний інструмент - будьте готові до того що він не буде паперовий

А акуми до нього можна взяти досить легкі, ми взяли ті нові що павер стек. Легкі і швидко заряджаються.

Достоинства:
    Потужність)
  • Іван
    Продавец: Rozetka

Мінуси : габарит, з потужною батареєєю трохи відчутна вага - але все це перекриває потужність .

Достоинства:
    Потужність .
    Недостатки:
    Вага, габарит .