Отзывы покупателей о Груша боксерская на стойке для битья настольная антистресс детская боевая бойцовская бокс мяч боксёрская взрослая для скорости удара подростка ребенка надувная пневматическая маленькая на ножке подставке стол каплевидная от стресса Hechpro АНV378

Оценка пользователей 4.03/5
  • Олександр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

На подив якісний товар, особливо враховуючи його доступну вартість. Спочатку були сумніви щодо довговічності самої груші — на вигляд здавалася не дуже витривалою. Проте після тривалого активного використання можу впевнено сказати: конструкція міцна і надійна. Навіть через довгий час інтенсивних «тестів» груша виглядає як нова, ніби щойно з заводу.

Достоинства:
    Співвідношення ціна/якість: За такий прайс очікував меншого, але матеріали приємно здивували.

Зносостійкість: Матеріал самої груші виявився набагато міцнішим, ніж здається на перший погляд.
    Недостатки:
    Слабке кріплення
    Побажання: Було б ідеально змінити звичайну основу на повноцінну вакуумну присоску, щоб зафіксувати девайс «намертво».
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Вітаємо!

Дякуємо за такий розгорнутий відгук та детальний опис Вашого досвіду використання. Раді чути, що груша приємно здивувала якістю та витривалістю навіть після тривалого активного використання — для нас дуже цінно отримувати такий зворотний зв’язок.

Окрема подяка за Ваші зауваження щодо кріплення. Подібні побажання допомагають нам краще розуміти, на що звертають увагу покупці, і можуть бути корисними для подальшого вдосконалення товару.

Бажаємо Вам приємного користування!

• Павло

Дякую за оперативну доставку

Достоинства:
    Хороша якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Щиро вдячні за Ваш відгук! Нам дуже приємно отримувати такий зворотний зв'язок.

• Софія
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Груша дуже прикольна, мені сподобалося!! Приїхала швидко, сама по собі зручна та класна

Достоинства:
    м'яка, зручна, невелика, легко збирається
    Недостатки:
    не знаю
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Дякуємо за Ваш відгук та довіру до нашого магазину! Раді, що Ви залишились задоволені

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Доброго дня.Хочу подякувати працівникам за підхід до клієнтів.Товар прийшов у відмінному стані,сама конструкція міцна.Син із задоволенням користується.Якість на високому рівні.

Достоинства:
    Міцність,зроблено якісно.
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Щиро дякуємо Вам за підтримку та позитивний зворотний зв’язок!
      Нехай приносить багато радості дитині

• Ілля Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Груша дуже прикольна, дизайн топчик. Піднімає настрій і надійно кріпиться. Якість хороша, купував давно — все супер.

• Артем Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Придбав на подарунок. Після двох ударів відірвалась пружина. Настрій та враження дитини зіпсовані.

Доброго дня.
      Дякуємо, що повідомили про ситуацію. Нам дуже прикро, що товар не виправдав очікувань і зіпсував настрій дитині.
      Ми завжди намагаємося вирішувати такі питання, менеджер з Вами зв'яжеться для вирішення.

• Павел З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Досить крута груша, реально допомагає переключитись під час роботи. Для робочого столу цілком ок, працювати стало веселіше.

Достоинства:
    якість норм
  • Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Ця настільна груша дуже крута. На подарунок дуже класно підійшла, гарний дизайн, насос одразу в комплекті. Не займає занадто багато місця на столі. Іменинник був в захваті.

Достоинства:
    Гарний подарунок
  • Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Світилась лише від сильного удару, а через одну добу відвалилась від тримача. Гроші в смітник

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Дякуємо за ваш відгук і щиро перепрошуємо за таку неприємну ситуацію
      Нам дуже шкода, що товар не виправдав очікувань.

Підсвітка дійсно може вмикатись лише від достатньо сильного удару — це особливість конструкції.

Наш менеджер вже зв’язався з вами, щоб вирішити ситуацію. Ще раз перепрошуємо за незручності та дякуємо за терпіння — ми робимо все можливе, щоб ви залишились задоволені.

• Аркадій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

купил на подарок , не надувается груша как бы не старались

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Добрий день. Зв'язувалися з Вами з приводу даної ситуації. Сподіваємось, Ви залишились задоволеним вирішенням ситуації.

• Андрій Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Підсвітка відсутня але це дрібниця. Після 2 ударів дитини 11 років - відломана від пружини гайка. Ви серйозно ? Що це за непотріб?

Недостатки:
    Жахлива якість
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Доброго дня! Щиро перепрошуємо за неприємну ситуацію, яка з вами трапилася. Нам дуже прикро, що товар проявив себе таким чином — це не відповідає нашим стандартам якості.

Менеджер уже зв’язався з вами для вирішення питання та запропонував зручний варіант компенсації.

Такі випадки можуть виникнути через виробничий чи монтажний дефект, коли кріплення пружини недостатньо міцно зафіксоване. На жаль, іноді подібні недоліки неможливо помітити під час первинної перевірки.

Ще раз вибачаємося за завдані незручності. Ми обов’язково все владнаємо та зробимо все можливе, щоб ви залишилися задоволені сервісом.

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Груша не світиться, як заявлено. Поверхню , щоб трималась підібрали не одразу, підійшов деревʼяний стіл. Накачали насосом з комплекту. Вцілому нормально, дитина задоволена.

• Оля В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Пишу відгук після користування.

• Юлія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Все супер швидко відправили, дякую, товар відповідає опису.

Достоинства:
    Прикольна штука
    Недостатки:
    Насос, який іде в комплекті - слабенький, треба цілий місяць надувати))) Тому я використала свій, більший, для велику та м'ячів)
  • Оля В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Груша сподобалась. Син задоволений.
    Чомусь не світить.

Достоинства:
    Все прийшло без пошкодження.
    Недостатки:
    Не світить
  • Василенко Я***

Подарунок дитині на Миколая зіпсований!!!!!жах
    Груша не надувається
    Слів немає

• Вероника Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Груша нібито не погана, сьогодні тільки забрала, вирішили перевірити її а виявилось, що підсвітка не працює і нанос з тріщенкою, продував, тому прийшлось заклеїти його скотчем. Сама груша виглядає добре, для такої ціни, але те що не світиться і проблема з насосом, мене дуже розчарувало.

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Дякуємо, що поділилися своєю ситуацією!
      Нам дуже шкода, що у вашій груші виявилися проблеми з підсвіткою та насосом — це дійсно неприємно і не відповідає нашим стандартам якості.
      Наш менеджер незабаром зв’яжеться з вами, щоб обговорити можливі варіанти вирішення ситуації та допомогти знайти найзручніше для вас рішення.

Ще раз дякуємо за ваш відгук і терпіння — він допомагає нам покращувати сервіс і якість продукції.

• Чеховская А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Вдячна магазину за швидку відправку, подарунок встиг потрапити до іменинника вчасно. Із мінусів: 1) коробка була в кількох місцях зіпсована по кутках 2) чеку в накладної не було, попросила надати і сказали, що як зміниться статус! Я вже подарувати встигла, а чеку немає! 3) Грушу на качали, але якщо на малюнку вона зображена пружною, як мʼяч, то в реальності накачали сильно, а вона все одно не розтяглася і як зморшки на тілі маленькі

Достоинства:
    Доволі потрібна річ, міцно тримається на столі
    Недостатки:
    Пакування, форма
  • Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Гарний антистрес, і як подарунок теж супер

• Олена Н***

Все чудово, відповідає опису

• Татьяна Р***

Іграшка дуже крута

• Марія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дуже гарний подарунок, займає мало місця, та корисний, коли хтось бісить і треба трішки заспокоїтися

• Ірина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Не думала, що звичайна груша може так допомагати. Коли накопичується стрес — дитина просто б’є, поки не стане легше. І працює краще за будь-який антидепресант!

Достоинства:
    Мало місця займає
  • Світлана Ч***

Прикольний

• Юлія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Відправили швидко. Груша прийшла в розібраному стані, швидко складається. Чоловіку все сподобалося, гарна іграшка!

Достоинства:
    Гарна якість, легка збірка, підіймає настрій.
  • Олег О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дуже крута річ, піднімає настрій, добре липне до любої гладкої поверхні, якісний матеріал, головне корисна, дякую продавцю що були у додаток бинти)

Достоинства:
    Якість, користь, задоволення
  • Кабірова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дуже класна груша, піднімає настрій і не займає багато місця. На столі тримається нормально у комплекті є насос

Достоинства:
    хороший антистрес
  • Павел Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Замовив на подарунок колезі, вона оцінила.
    Тепер працювати стало веселіше.

Достоинства:
    Гарна якість, швидка доставка
  • Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Я мега задоволена цими грушами, шукала на подарунок для племінників.
    Переживала, щоб все прийшло вчасно, менеджер попередив про всі терміни доставки, я переживала, щоб не було затримок.
    Удача на моєму боці.
    Подарунок прибув у потрібний час, цілий, якісний і дуже сподобався.

Достоинства:
    Гарна якість