- Наталя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop
Покупкою задоволені,набір виглядає добротно,продавця рекомендую,відправили швидко
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Товар повністю відповідає опису. Під'єднується до штатного місці забору води насосом. Вже користувався декілька разів. Чистить достатньо добре. Рекомендую одразу докупити фільтри у насос
- Продавец LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Все чудово, швидко доставили. Рекомендую компанію продавця і набір для чищення басейну.
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop
Дуже сподобався, з ним зручніше доглядати за басейном. Якість гарна.
- Достоинства:
- Якість, комплектація.
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Все отлично
- Петро К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Все працює, чистить добре.
Все Ок.
Дякую.- Продавец LikePrix
Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Денис З***Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu
Очень полезный набор, особенно пылесос, без него песок с бассейна выловить не возможно
- Достоинства:
- Качество, цена.
- Денис Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Отличный набор, со своими задачами справляется полностью. Продавец отзывчивый, отправили все в оговоренные сроки.
- Достоинства:
- Стоит своих денег
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Денис. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- dunya280896Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
- Достоинства:
- +
- Недостатки:
- +
- LikePrix
Доброго дня.
Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин
- Володимир Б***Продавец: BoobBallon
Коли буде в наявності?