Отзывы покупателей о Переходник (соединитель гантелей) под штангу
- Вячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: HS-shop
Все ок
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: HS-shop
Трубочка підійшла, але для дорослої людини все одно штанга замаленька, доводиться руки викручувать так, як навіть не робить погана погода з колінами
- Достоинства:
- Доволі дешево зробить з гантелей штангу
- Недостатки:
- То лі я такий широкий, то лі штанга коротенька
- Продавец HS-shop
Доброго дня, вдячні за Ваш відгук! Габарити перехідника, а саме довжина 32 см вказана в описі товару. Така довжина фізично не може зробити повноцінний довгий гриф, проте поєднати два гантельних грифа в один подовжений може. Саме в цьому і полягає мета використання перехідника.
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: HS-shop
Товар не збігається розміри ті які вказані і ще там не враховується що з різьбленням має бути Менше внутрішній діаметр ніж без неї тому що вона повинна виконувати свої функції а саме закручуватися а не просто вставлятися як труба
- Недостатки:
- Якщо робите як трубу то і ціна має бути нижчою!
- Продавец HS-shop
Доброго дня, нам шкода що перехідник не виправдав ваших очікувань. Перехідник не є трубою, у нього всередині є різьба, як і має бути. Можливо наявні у вас грифи, придбані у іншого постачальника не підходять до саме цього перехідника. Але досвід наших продажів цього перехідника окремо та в комплекті з грифами дає підстави вважати що товар відповідає заявленим характеристикам. Якщо ж товар по ряду причин вам не підходить, ви завжди можете його повернути, на протязі 14 днів з дня купівлі.
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: HS-shop
отличный Переходник (соединитель гантелей) под штангу ! доставили быстро . сам переходник полностью из пластмассы но очень крепкий . теперь можно закрыть все потребности для занятия гантелями !
- Продавец HS-shop
Доброго дня, вдячні за Ваш відгук!