- Ратинська О***Отзыв от покупателя. Продавец: TexnoBoxx
Сама бочка не погана. Але прийшла з бракованим краном, прикро. Довелося самим міняти на новий
- Достоинства:
- Бочка непогана
- Недостатки:
- Один кран був бракований, довелося заміняти самим на новий
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 500
Дуже зручна. Зібрав, розібрав, буквально уілька хвилин. Не злив воду на зиму, замерзла, думав все, навесні викинути доведеться, зараз у мене повна діжка води, все в порядку. Приємно здивований, хоча, звісно, не радив би такі експерименти.
- Достоинства:
- Зручна і надійна
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Станіслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 500
Дуже розчаровані якістю виробу. Спочатку підтікало лише на кранах. Здавалось, я вирішив цю проблему за допомогою герметика. Потім дірочка в дні виявилась - заклеїв іі силіконовою латкою з тим же герметиком. А після цього підтікати почало буквально звідусіль - проявилися малесенькі бірочки в стінках. В основному, на складках - видно було, що ємність склали й утрамбували дуже сильно для компактного пакування. Але й просто на стінках, де було наче гладенько, вони були.
- Достоинства:
- Недорого, оптимальний обʼєм.
- Недостатки:
- Низька якість матеріалу, неналежне пакування.
- Денис М***
А эти микро дырочки как быстро появились ? сколько вы ей пользовались, пока она не начала течь ?
- Тетяга П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 750
Придбала на весні 750л.Заявлений товар повністю відповідає своїм характеристикам.Легка в використанні,воду зберігає добре. Матеріал крепкий.Мені сподобалась.Рекомендую.
- Достоинства:
- Легка,вмістка,крепкий матеріал.
- Недостатки:
- Недоліків не має.Якість чудова.
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: NenTech. Объем: 390
Чудова ємність,не де не протікає,а головне що саме більше подобається в цій ємкості це те ,що вона закривається ніяке листя чи сміття не попаде в середину. Міцна .
- Седова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 750
Пришло з погнутими запчастинами
Дуже обідно.заплатити такі кошти.і підножка бракована і ніжка також
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 750
А взагалі цілком задоволена товаром. Залишилось подивитись на скільки років бочки вистачить
- Достоинства:
- Хороша ємність, замовлення прийшло зі всіма деталями, матеріал міцний
- Недостатки:
- Якщо у бочці немає води, то вона складається
- Виктория Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KlasnoKlas. Объем: 500
Якість товару чудова. Все відповідає опису. Дуже гарне обслуговування. Дякую.
- юрий п***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 500
ОК!!!
- Вячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 750
Зручний комплект.
- Достоинства:
- Компактна форма зберігання. Свою функцію виконує
- Владимир Я***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 750
Гарний резервуар для води, достойна заміна різним ємностям типу єврокуба чи пластикових бочок.
Нажаль мені попався не повний комплект, не вистачає 5!!! стійок/ножок, тобто половини. При отриманні тільки переглянув комплексність, а ніжок перераховувати не став, навіть не очікував, що буде така недостача.- Достоинства:
- Гарна та міцна ємність для збору/зберігання води.
- Недостатки:
- Не повний комплект, зморщується при наборі води з ливнівки
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.