Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Канифоль жидкая Power Flash Latte 50 мл

Оценка пользователей 4.2/5
  • Виктория М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PLAY SPORT

Брала средство для занятий на пилоне, но мне, к сожалению, не подошло. Сцепление с пилоном оказалось слишком сильным, из-за чего выполнять элементы было неудобно. Для основного использования покупать больше не буду. Возможно, средство хорошо подойдет для нанесения на заднюю поверхность коленей, где требуется дополнительное сцепление.

Достоинства:
    Кофейный запах
  • Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PLAY SPORT

Купив Даний товар не міг не поділитися емоціями,я займаюсь кроссфітом.робив ввзятя прилипла штанга до рук ледве шкіру не відірвало пішов на махи гирі тут вже краще але не комфортно липне,на підтягуваннях повний треш якщо кіпом то взагалі аж болячи інші вправи теж саме,воно таке липке що весь телефон липкий і одяг а в кінці взагалі не можу відмити 2 годину залапав всю машину!

• Продавец  PLAY SPORT

Добрий день!
      Вам, напевно, потрібно була магнезія, а не каніфоль. Каніфоль для інших потреб. Відмити руки можна теплою водою з милом.

• Анна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PLAY SPORT

Чудова каніфоль, з першого нанесення дає відмінне зчеплення під час активних рухів. Не залишає білих плям і має приємний аромат. Дякую за швидку доставку!

• Татьяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PLAY SPORT

Все супер, працює, запах як у цукерки рошен смокталки з кавою

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PLAY SPORT

Швидка доставка, дякую! Дочці подобається якість каніфолі