Отзывы покупателей о Опрыскиватель Gartner GBS-16/12 MP v2.0 (853431)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Объем: 16

Супер. Зарядка держит долго. Сама все обрабатываю. Очень удобно.

Достоинства:
    Экономично, удобно, быстро.
    Недостатки:
      Представник бренду

Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш теплий відгук.
      Раді чути, що обприскувач Gartner GBS-16/12 MP v2.0 виправдав ваші очікування — зручно, економно й без зайвих зусиль.
      Нехай пристрій і надалі радує вас довгою роботою та ефективністю!

• Светлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Объем: 16

Дуже економить час. Заряду хватає на багато часу. Зручний.

Достоинства:
    Не треба весь час качати, все швидко налив, шкала літражу є, і працюешь
  • Светлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Объем: 16

Все дуже добре працює. Батареєю заряд держить довго. Сама з задоволенням обробляю рослини.

Достоинства:
    Зберігає час. Дуже легко з усім розібратися.
  • Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Объем: 16

Працює. Розпилює чудово. Замінив ручну працю машинною.
    Все решта - мені не сподобалось.
    Найперше - агрегат приходить напіврозібраним (коло 20 запчастин), а інструкція по збиранню відсутня. Не тільки в комплектації, а і на офсайті. Ну я трохи посидів, подумав, та й зібрав. Але у мене технічна освіта. Як його збиратимуть гуманітарії - я не уявляю.
    Далі - нижні кріплення ременів здаються ненадійними - тримати на двох невеликих пластикових гачках, які працюють на злам, майже 20 кг - це трохи напружує.
    Так звана телескопічна штанга, довжиною аж 1 м в повністю витягнутому стані, зроблена з тонкостінних дуже ніжних трубок, по враженням тонших від старих складуваних радіоантен, що були у портативних радіоприймачів. Якщо користуватись більшою насадкою, то існує висока імовірність зламати ці трубки, зачепившись насадкою навіть за тоненьку гілочку. Не розумію, що заважало зробити цю штангу з однієї міцної металевої трубки.
    Частина з'єднань тече не залежно від наявності прокладок та прикладених зусиль при закручуванні. З'єднання трубок штанги в тому числі. Але найгірша ситуація зі з'єднанням шланга і насоса. Шланг досить жорсткий, а герметичність мала би досягатись затискування розширення на практично пластиковому шлангу пластиковою гайкою та пластиковим патрубком. Це так не працює. Як не затискай пластикову гайку на пластиковій різьбі - при першому ж русі цього шланга порушується герметичність з'єднання, що приводить до досить сильної втрати хімікату прямо на штани ззаду з постійним спрацьовуванням насосу, який вмикається падінням тиску, чи щось таке.
    Ну і трохи смішно читати про положення стрілки, яка показує рівень заряду акума. Відразу в уяві бачиться стрілковий вольтметр, що візуально здається і на фото. Але це - навіть не імітація, просто кругла видавка в корпусі, куди вклеєний папірець з червоним і зеленим секторами і два світлодіоди під ним. Якщо заряд +/- норм - горять обидва, якщо заряд наближається до критичного, то гасне діод під зеленим сектором. Таке собі рішення по інформативності, але вже б нехай, якби не згадка про стрілку.

Достоинства:
    Працює. Добре розпилює. Автоматизує та полегшує працю.
    Недостатки:
    Відсутня інструкція по збиранню. Дуже ніжна "штанга". Течуть з'єднання. Непродумане, абсолютно не герметичне кріплення шлангу до насоса. Неінформативна індикація розрядженого акума. Неправдива інформація в описі в кращих традиціях певного, всім відомого, ресурсу.
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та час!

Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з проблемою під час використання нашого інструменту.

Зверніться найближчим часом до сервісного центру за номером:
      нуль вісімсот триста тридцять чотириста тридцять два.

Ще раз дякуємо за зворотний зв’язок! Ми завжди працюємо над вдосконаленням якості товару та підвищенням сервісного обслуговування наших Клієнтів!