- Леонід С***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Нормальный пирометр за эти деньги
- Продавец LaymTech
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!З повагою,магазин LaymTech
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Адекватный аппарате, лёгкий, понятный, ожидали то что получили без сюрпризов
- Достоинства:
- Простой, понятный, работает
- Недостатки:
- Не
- Продавец LaymTech
Дякуємо, Олександре, за ваш відгук!Раді, що пірометр виправдав очікування та виявився зручним і простим у використанні. Саме на це і розрахований — щоб працювати без зайвих складнощів.Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Звертайтесь ще — будемо раді допомогти.З повагою,магазин LaymTech
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Простий але чіткий пристрій, логічне керування!
- Достоинства:
- Компактність
- Недостатки:
- За таку ціну не має
- Продавец LaymTech
Дякуємо Вам за відгук! Ми раді, що Вам сподобався наш продукт. Для нас цінним є те, що Ви залишилися задоволені покупкою! Будемо раді бачити Вас знову! З повагою, магазин LaymTech
- Оксана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Якісний прилад.Компактний і в домашніх умовах потрібний.Все супер,пройшов перевірку.Мені сподобався.Дякую продавцю за швидку доставку.
- Продавец LaymTech
Дякуємо за відгук! Раді, що Вам сподобалося. З повагою, магазин LaymTech
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Якісний продавець, точний прилад
- Достоинства:
- Радує
- Недостатки:
- Не розчаровує
- Продавец LaymTech
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку!
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Товар отримав вчасно, в робочому стані
- Віталій В***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Товар відмінний, все чудово працює!
Дякую продавцю за оперативну доставку!- Продавец LaymTech
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку!
- Олександер Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Товар дуже гарний все працює покупкою задоволений тільки швидкість доставки була не дуже гарною.
- Достоинства:
- Працює за заявленими характеристиками. Брав для вимірювання температури розьема відеокарти RTX 5090.
- Недостатки:
- В моєму випадку де я його використовую то показники температури постійно відхиляються раз від разу.
- Продавец LaymTech
Вітаю, Олександре!
Щиро дякуємо за Ваш відгук і за те, що поділилися своїми враженнями про пірометр. Раді чути, що пристрій працює справно та відповідає заявленим характеристикам.
Щодо швидкості доставки — вибачаємося за затримку, на жаль, іноді це може залежати від роботи служби перевізника. Також зверніть увагу, що під час вимірювання температури з ближньої відстані на блискучих або металевих поверхнях можуть бути невеликі відхилення показників — це особливість роботи інфрачервоних сенсорів.
Дякуємо, що обрали нас! Сподіваємось, пірометр і надалі буде надійним помічником у ваших вимірюваннях.
З повагою,
магазин LaymTech
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Дякую магазину за товар - товар прийшов гарно упакований у робочому стані - відповідає опису - у спілкуванні з менеджером не було потреби
- Продавец LaymTech
Дякуємо за детальний відгук та високу оцінку!
- Анатолій П***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Рекомендую
- Достоинства:
- Дякую продавцеві, товар якісний.
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Гарне співвідношення ціни й характеристик, рекомендую!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Хороший пірометр, радує наявність підсвітки, зручно користуватись навіть в темних місцях
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
рекомендую до покупки, дякую за батарейки, приємно.
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Легкий, зручно лежить в руці, інтуітивно зрозуміле керування