Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Подарочный набор чая "30 видов" Чаеман + 30 фильтр-пакетиков, 243 г

• Валентин Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Everyday Mood
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

гарний набір, брав для себе, вчора отримав, вже 2 з 30-ти спробував, подобається що можна пити різний чай і пізнавати різні смаки. рекомендую. в продавця є гарний посуд за ціною нижче ніж в китаї, що дуже приємно. Рекомендую, не пошкодуєте

• Продавец  Everyday Mood

Щиро дякуємо за такий змістовний відгук! Дуже раді, що набір допомагає відкривати для себе нові смаки чаю. Попереду ще багато цікавих сортів, тож бажаємо приємних чайних відкриттів! Дякуємо за рекомендацію та теплі слова про наш посуд. Будемо раді бачити вас знову!

• Оксана Х***

Чай брала на подарунок

Недостатки:
    Не дали подарункового пакету
    • Продавец  Everyday Mood

Доброго дня ! Дякую за відгук та високу оцінку. Зазначу, що чай іде без подарункового пакету, в наборі чай 30 видів + 30 фільтр - пакетиків. Дякую за замовелення, гарного дня та настрою !

• Влад

Он не стоит своих денег

• Микита К***

А что с ним нет так? какой то конкретный чай не понравился? Просто интересно

• Анастасия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Everyday Mood

Оформлення супер, не зважаючи на ситуацію все дуже швидко

• Продавец  Everyday Mood

Дякую, що цінуєте наші старання. Гарного дня !

• Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Everyday Mood

Посилка прийшла десь упродовж тижня. Можу відзначити гарне пакування як на фото і навіть поклали подарунковий пакетик і подарунок.

Достоинства:
    Все супер)))
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Everyday Mood

Аліно, дякую за теплий відгук і високу оцінку. Рада, що все сподобалось. Гарного Вам дня !

• Екатерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Everyday Mood

Чай понравился, на подарок подходит в самый раз

• Продавец  Everyday Mood

Катерино, доброго дня. Дякую за відгук в високу оцінку. Рада, що набір сподобався.

• Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Everyday Mood

Брал на подарок, на тайного санту на работе, в итоге приехало вот это, так как сроки уже поджимали, пришлось забирать как есть, но это конечно ужас, если для себя, возможно еще можно рассмотреть, но как подарок точно нет.

Достоинства:
    Недостатки:
    Выше описал
    • Продавец  Everyday Mood

Доброго дня. Так, бачу, дійсно трохи примʼявся в коробці набір. Перепрошую, будемо щільніше фіксувати наповнювачем на майбутнє. Дякую за зворотній звʼязок.

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Everyday Mood

Поки що не куштували, загалом як подарунок - норм. Якщо не сподобається - зміню відгук.

Достоинства:
    Підходить на роль подарунку