Картка Rozetka

Код:  531442009
Оценка пользователей 4.67/5
  • Кристина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: InterGroup. Вес общий: 119

замовила чоловіку, він дуже задоволений) все чудово, я в нього інколи позичаю обладнання

Достоинства:
    Зручно в користуванні
    Недостатки:
    Не виявила
  • Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ECOproposition. Вес общий: 118

Купив набір, якість чудова, гарно упаковано було не царапинки, гриф типовий чудовий, взагалі все як замовляли, дякуємо!

Достоинства:
    Ціна якість
    • Продавец  ECOproposition

Щиро дякуємо за позитивний відгук, Ваша думка дуже цінна для нас. Раді, що Ви задоволені товаром. Звертайтесь ще)

• Дмитро Б***

Все ок!

• Анатолій 3***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 117

Добрий день, замовив набір все прийшло в наявності. Товар якісний, замовляв собі на день народження.
    В комлекті прислали подарунок, але нажаль розмір не підійшов, потрібно XXL. Велике дякую

Дуже дяуємо Вам за відгук!

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ECOproposition. Вес общий: 118

За свою ціну найкращі в сегменті, використовую вже місяців пʼять для домашнього спортзалу і повністю задоволена. Єдине, що потрібно враховувати, що найменший блін - 2,5 кг, тобто найменша вага, наприклад, для гантелі буде 5 кг. Мене влаштовує, тому рекомендую.

• Продавец  ECOproposition

Дякуємо за позитивний відгук і максимальну кількість "зірок". Диски меншої ваги можна придбати за посиланням:
      ссылка

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 117

Загалом грифи цілком пристойні, ваги вистачає, можна було б замість двох 2.5 покласти 4*1.25. але гантельні грифи це треш. Можна накачатися тільки закручуючи ці пластикові гайки на них... А стальні гайки на них не підходять, через різну різьбу, про що потрібно повідомляти в описі. Навіть на фото можна побачити різницю в різьбі..

Достоинства:
    Недостатки:
    Гантельні грифи, пластикові гайки, невідповідність різьби на різних грифах, туге закручування пластикових гайок на гантельні грифи.
  • Владислав У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 117

Дуже приємно здивований, все прийшло у правильній кількості, все важить стільки скільки треба, навіть жодної гайки не загубили. Не дивлячись на багато незадоволених пластиковими гайками в інших якихось наборах я до їх числа не можу стати, гарно тримають (можливо, через час стане гірше, треба дивитись). На непрофесійний погляд все зроблено дуже якісно, точно дуже явних проблем немає, про інші: може я просто не знаю що це проблема.

Достоинства:
    Комплектація повна, вага відповідає опису, якісно зроблено.
    Недостатки:
    Ніяких

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що Вам все сподобалось.
      Ефективних Вам тренувань!

• Павло С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 117

Я очікував цілий день доставку і не планував нічого! Навіть не попередили про затримку!!товар потрібен був для подарунку на 24.12!!!!!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 117

Швидко доставили. Якість цілком відповідає ціні. Єдине що прийшло два w- подібні грифи, а мав бути один прямий а один такий.
    Чи можливо якось обміняти?

Достоинства:
    Швидка доставка.
    Недостатки:
    Пластикові гайки на гантелі і полі грифи гантель. І те що прийшло два w- грифа замість одного прямого і такого( ну це недолік не самого виробу)
    • Григорій Я***

Наскільки я знаю можна обміняти. Напиішть в телеграм їм.

• Андрій

Після звернення швидко замінили гриф на правильний. Тепер повноцінний комплект))

• Богдан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Energy. Вес общий: 119
    Достоинства:
    Ціна, доступність, упакування.
  • Артем З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 117

Покупал на чёрную пятницу. За эту цену очень хороший комплект.

Достоинства:
    Цена, качество грифов, комплектность хорошая.
    Недостатки:
    Качество блинов, хрупкие, пластмассовые натяжные гайки для гантелей (раскручиваются постоянно).
  • Дмитро Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес общий: 117

Чудова річ! Якісна металева жердина, чудові «бліни», для новачків саме те!

Достоинства:
    Якісна конструкція, ціна.
  • Петро П***
  • Руслан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ECOproposition. Вес общий: 118

Спасибо продавцу, остался доволен товаром и быстрой доставкой

• Артем О***

Яка вартість доставки ?

Приблизно 900 грн

• Василь П***
    Продавец: Rozetka. Вес общий: 117

Якість товару відповідає ціні.

Чи можливо замінити один прямий гриф на w-подібний.

Достоинства:
    Замовлення прийшло швидко
    Недостатки:
    В комплекті замовлення було 2 прямих грифа, а мав бути 1 прямий, 1 w-родібний