Отзывы покупателей о Чоловічі черевики Skechers Bionic Trail Flashpoint Black 48 Чорний 237104-BBK
- Виктория В***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Серый. Размер: 45
Якісні,легкі.Продавець швидко зв'язався та надав відповідь на всі запитання.Швидка відправка замовлення.
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Jasper. Цвет: Серый. Размер: 42
Дуже подобаються черевики. Дякую за обслуговування, швидке і якісне.
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: AgoraIntertop. Цвет: Черный. Размер: 45
Через месяц все пока ок. Не промокают, не скользят, не деформировались, не порвались. Очень лёгкие.
- Достоинства:
- Лёгкие, прочные
- Недостатки:
- Пока нет
- Олеся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Черный. Размер: 43
Хороші,легкі,зручні.
- Достоинства:
- Ціна відповідає якості
- Недостатки:
- Не має
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 44
Все чудово.
- Ярослав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 45
на 1 місяць, почали розлазитись по швах, внутрішня підкладка вся в дірах, просто шлак а не взуття
- Достоинства:
- гарний вигляд
- Недостатки:
- розлізлися через місяць
- Олег
Така сама ситуація була з іншими трекінговими кросівками даного бренду
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 46
Качество на 2 месяца! В местах изгиба на кожзаме начали появляться трещины! Крайне не рекомендую!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество на 2 месяца
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 43
Півтора місяця і я розчарований.Почали тріскати на так звані шкірі ,нога промокає,з першим таючим снігом.Птше водозазищені.Думаю до кінця зими буде кінець.Ціна за та такий Китай неадекватна
- Достоинства:
- Вигляд,легкі
- Недостатки:
- Промокають ,тріскають
- Петро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Поки задоволений, перкміряв купу варфантів, хотів або джек купити або мерел або найк, випадково побачив ці, сіли дуже добре, хоч я і не фанат скечерз, бо якість як правило у них хромає, особливо тих які зроблені в PRC.., побачу як покажуть себе ці боти. Поки що я задоволений.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 42
Прослужили 1,5 місяця!!! Зверху ,де згинається нога при ходьбі порвались! На лівому і правому по дірці!!!! Китайське барахло!!! Три з лишком тисячі викинули на вітер, сьогодні купили нові,іншого виробника!!! Не купуйте це!!! Завтра додам фото
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- На день і трішечки вистачить...
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 43
Чудові черевики за свої гроші.Теплі ,легкі,водовідштовхуюючі
- Достоинства:
- Легкі, теплі
- Недостатки:
- Не поьачив
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 44
Чудовий варіант, для тих кому подобається ходити з мокрими ногами
- Достоинства:
- Легкі, зручні
- Недостатки:
- Дуже легко і швидко промокли. Незадоволений цим, це м'яко кажучи..
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 45
В мене як розмір 28,5см.
Саме цей розмір буде для Вас те що треба. Менший брати не треба. - Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
М'якенькі, легенькі, одним словом вогонь!
- Достоинства:
- Вага, м'якість посадки
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 45
Крутий бренд, я гадаю для наших зим повинно бути те що треба, вчора було на вулиці 1, проходив пів дня, ноги не замерзли, втомленість не було. Рекомендую, особливо по такій ціні.
Залишилось погуляти тепер по мокрому снігу, і подивитись як ця система відштовхує воду.- Достоинства:
- Легкі, зручні, підошва мʼяка, на нозі дуже гарно сидять.
- Недостатки:
- Поки не знайшов.
- Євгеній Х***
Який у вас розмір ноги? На 28,5 см підійдуть?
- Віктор С***
В мене як раз розмір 28,5.
Но саме цей розмір взяв, так як вже є опит з цим брендом. На розмір 28,5 саме цей розмір Вам і треба брати.
- Вікторія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 42
Товар чудовий,якість супер!
- Достоинства:
- Зручні,довговічні.
- Недостатки:
- Неможливо зносити
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Spoon. Цвет: Черный. Размер: 44
Пропускають воду, холодні на зиму не годяться
- Достоинства:
- Хз
- Недостатки:
- Вказав в описі
- Максим Ж***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 44
Круті ботинки до -5-10 ногат небуде мерзнути . Не промокають, прорезинена підошва на льоду не сковзять. Добре прошиті і проклеїні. Думаю будуть довго носитися. Рекомендую.