Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Аккумуляторная беспроводная цепная электропила ручная садовая портативная мини пила с 2 аккумуляторами АКБ шина 8'' для дома дачи сада обрезки веток садовых деревьев кустов заготовки дров комплект с кейсом (754)

Оценка пользователей 4.6/5
на основе 171 отзыв
  • AI аналіз відгуків
    87 відгуків:  позитивний 77%, нейтральний 10%, негативний 13%
    В аналізі враховано 87 відгуків. Загалом, покупці залишають переважно позитивні коментарі на адресу акумуляторної пилки: цінують її легкість, зручність у використанні, швидку доставку та гарне співвідношення ціни й якості. Покупці задоволені комплектацією та обслуговуванням продавця. Проте є зауваження до фактичного вольтажу акумулятора (не відповідає заявленому), якості кейсу, відсутності автоматичного змащування ланцюга та зрідка - до якості ланцюгів чи комплекту в цілому. Переважна більшість покупців вважає пилку дуже зручною для садових і домашніх робіт, але рекомендують уточнювати комплектацію перед покупкою.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Перший раз користувався таким інструментом, але швидко звик, пила виявилася зручною і потужною

Достоинства:
    Гострий ланцюг, ціна- якість
  • Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Брал для заготовки дров на мангал, для поленьев мощности хватает с головой, работать удобно

Достоинства:
    Хорошая мощность
    Недостатки:
    Без замечаний
  • Валерій Н***

все гуд

• Валерий Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

У комплекті було 2 ціпка коротких та 1 довший, що не було вказано у опису. Навіть здивувався. Напруга не 21 В, а 18 В. Ще була ємність для змащування мабуть підшипника або ролика з ковпачком ( не було на фото ).

Достоинства:
    Компактний, не дорогий.
    Недостатки:
    Трохи трясе при розрізанні гілок, бо легкий. Немає інструкції на укр. та немає ключа на 10.
  • Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Користувався пилою в саду, ріже впевнено, а в кейсі все компактно складено

Достоинства:
    Відмінно пиляє, практична
    Недостатки:
    Зауважень немає
  • Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Чудова річ, заготовив дрова для мангалу та обрізав старі гілки

Достоинства:
    Гострий ланцюг
    Недостатки:
    Відсутні
  • Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Пила добре справляється зі своєю роботою, ріже швидко та рівно

Достоинства:
    Ціна - якість
  • Виталий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Отримали на НП. Вдома при перевірці виявилося, що 1 акумулятор не працює. Написав продавцю. Перетелефонували через 5хв. Вислухали проблему. Запитали , куди висилати заміну. Через 2 дні отримали 2 !!! нових. ( обидва робочі). Були приємно вражені.)) Дякую цьому продавцю.

Достоинства:
    Працює добре.
  • Руслан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Добрий день. Зібрали по інструкції, але не пиляє, а рве дерево і потім застрягає. В чому проблема?

Добрий день, Руслане!

Дякуємо за Ваш відгук.

Така ситуація найчастіше виникає через неправильне натягнення або встановлення ланцюга, а також через його недостатнє змащення чи затуплення після використання. Для коректної роботи пилка повинна різати деревину плавно, без сильного натиску — не потрібно додатково тиснути на інструмент.

Рекомендуємо перевірити:

- чи правильно встановлений та натягнутий ланцюг;
      - чи є достатня кількість мастила для ланцюга;
      - чи не встановлений ланцюг у зворотному напрямку (ріжучі зубці мають бути направлені вперед у верхній частині шини).

Якщо після перевірки питання залишиться — напишіть нам, обов’язково допоможемо вирішити ситуацію.

• Дмитро О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Досить потужна для своєї ціни та розпилу не дуже товстих колод, обрізали гілки, подобається

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:
    Відсутні
  • Іван П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Пила працює справно, допомагає виконувати роботи на ділянці

Достоинства:
    Ціна, два акумулятора
  • Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Швидко та зручно працювати, якість сподобалась, все ок

Достоинства:
    Компактна, потужна, якісна
    Недостатки:
    Відсутні
  • Матвієнко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Чи є можливість до укомплектувати необхідним інструментом?

Достоинства:
    Зручний кейс трохи не відповідає розмірам у складеному стані. Розібрав та змастив шестерні.В середині один підшипник закритого типу.
    Недостатки:
    Прибула без викрутки та ключа.
    • Продавец  Ферунікс

Доброго дня, Олено!

Дякуємо за ваше звернення та детальний відгук.

Офіційна комплектація даної моделі включає:
      • кейс
      • міні-пилу
      • шину 8"
      • ланцюг 8"
      • 2 акумулятори
      • зарядний пристрій
      • блок живлення

Додаткові інструменти (викрутка, ключ тощо) виробником не передбачені в стандартній комплектації.

Водночас ми індивідуально підібрали та вже надіслали вам додаткові інструменти як приємний бонус.

Дякуємо, що поділилися зворотним зв’язком — це допомагає нам ставати кращими. Гарного вам дня !

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Дуже гарна та зручна. Син, 9 років замовив собі на випускний)))

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:
    Не має
  • Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Добре справляється, поки дуже задоволена

• Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

За свою ціну пилка просто клас, допомагає пиляти гілки, дуже зручно що вона акумуляторна

Достоинства:
    Заряд тримає чудово
  • Марина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Чудова та якісна пилка, легка у використанні, рука взагалі не втомлюється, мені подобається

Достоинства:
    Комплектація, шина 8, легенька
    Недостатки:
    Відсутні
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Другий акумулятор не заряджається зеленим світе і ципок заїдає встрягає в дерево

• Продавец  Ферунікс

Добрий день, Олександре Петровичу!
      Дякуємо за Ваш відгук. Станом на момент його публікації звернень від Вас щодо зазначених питань до нас не надходило.

Наш менеджер намагався зв'язатися з Вами телефоном, однак поспілкуватися поки не вдалося. Додатково ми надіслали Вам повідомлення у Viber. Просимо Вас вийти з нами на зв'язок у зручний для Вас спосіб, щоб ми могли детально розібратися в ситуації й допомогти вирішити питання якнайшвидше.

Будемо раді допомогти.
      Бажаємо Вам гарного дня!

• Іван В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Взяв на дачу, добре справляється, зручна та працює без нарікань

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Олексій К***

Все супер! Якісна та зручна, своїх грошей вартує 100%, задоволений

• Світлана Р***

Ну такое.

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Працює нормально. Після отримання випробували. Комплектація - "понаднормова"): 3 шини, 4 ланцюги... Але товар не повністю відповідає заявленим характеристикам.
    1. В назві(описі) вказано, що пилка безщіткова, насправді ж - щіткова. Виправіть опис, будь ласка, бо це таки важлива інформація.
    2. До речі, в ній Є система автоматичного змащування цепка, хоч у питаннях/відгуках Ви це заперечуєте.
    3. Ну, і акумулятори...))

Або...Схоже, мені прислали не ту пилку)

Достоинства:
    працює добре, швидка відправка
    Недостатки:
    не відповідає опису, немає вкладеної інструкції від виробника та гарантійного талону
    • Продавец  Ферунікс

Доброго дня, Олено Василівно!
      Дякуємо Вам за відгук та зворотний зв’язок.

Станом на час розміщення відгуку звернень від Вас із цього питання не надходило, тому ми не мали можливості одразу надати додаткову консультацію. Наразі наш менеджер уже зв’язався з Вами та надіслав додаткові матеріали у месенджер.

Раді, що пилка загалом залишила позитивне враження в роботі та що Ви відзначили швидку відправку й комплектацію.

У разі виникнення будь-яких додаткових питань — ми завжди на зв’язку та поруч. Бажаємо Вам гарного дня та комфортного користування!

• Олена Б***

Дякую продавцю за зворотній зв'язок і увагу до клієнтів! Питання вирішуються швидко і легко. Можу рекомендувати ""Ферунікс" для покупок та співпраці.

• Елена К***

Отличная пила, работает супер. Сезон отработала без перебоя. Рекомендую

• Валентина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Товар гарної якості. Для мене як для жінки зручний, розібралася що і як швидко. Рекомендую

• Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Ручна пила була у використанні, поки повністю справна. Добре справляється з різними видами деревини, легко пиляє як тонкі гілки, так і товстіші колоди.Зручна у використанні, підходить для господарських робіт.

Достоинства:
    Два акумулятори, зручна
    Недостатки:
    Поки не виявили
    • Зоряна Ш***

Яка довжина шини?

• Саітлана Ц***

Покупкою задоволена,рекомендую

Достоинства:
    Ціна,швидкість
  • Наталя...
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Сподобалася у роботі. Потужна, легко пиляє навіть достатньо товсті гілки. Дуже задоволена покупкою!

Достоинства:
    Два акумулятори та дві шини під різні завдання, а також запасні ланцюги.
    Недостатки:
    Поки нарікань немає.
  • Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Гарна пилка, працює добре. Нарікань до роботи поки немає, акумулятор нормально витримує. Рекомендую!

• Таня М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Купляли на подарунок! Поки що пилкою задоволені. Для роботи в саду підходить ідеально.

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Рекомендую продавця!Після покупки у вас, спілкуванні,допомозі у вирішенні питань, починаєш вірити,що є справжні майстри своєї справи.Окрема подяка за допомогу Леоніду Іванову.

Достоинства:
    Швидкість,точність
    Недостатки:
    Немає взагалі
  • Мар'яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Виглядає все дуже добре. В роботі ще не використовувала, але думаю що ця пилку справиться зі своїм завданням

• Віталій Б***

Все ок,продавець топ.

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Получила товар, полная комплектация, но отсутствует гарантийный талон и инструкция на русском либо украинском
    В работе пока не пробовали, сказать особо нечего, на первый взгляд все норм качества за такие деньги
    Чемоданчик очень хлипкий, в некоторых местах легко продавить пальцем, он конечно особой функции не несёт, но хоть минимальная ударозащита должна быть, она из-за его хлипкости слабовата, так что желательно инструмент даже в чемодане не ронять

Достоинства:
    Пока не знаю
    Недостатки:
    Пока не знаю
  • Владимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Працює місяць. Почала піщати десь в двигуні і зразу тормозить цепку. Такого з іншими пилками небуло. На гарантії, куди звертатись?

Достоинства:
    З початку пиляла добре
    Недостатки:
    Перестала гарно пиляти
    • Владимир К***

Зв'язався по вказанному на сайті телефону. Співробітник дуже фахово все роз'яснив та пояснив так, що на прикінці всі мої питання втратили актуальність від слова зовсім, а залишилось тількі "Дякую, до побачення". Пилку швидко замінили, ще не тестували. Роботою компанії ДУЖЕ задоволенний, ДЯКУЮ. РЕКОМЕНДУЮ.

• Владимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Працює місяць. Пиляє гарно, але не затягуйте сильно гайку кришки шини, хліпкий пластик. При пилянні гілок десь 12-15см в діаметрі гріється електромотор, але пиляє як по маслу. Акумулятор ставив свій, трохи мошніший, заводські працюють десь 15-20 хвилин (інтенсивної роботи).

Достоинства:
    Якість, ціна. Для повсякдення раджу. Додаткова шина та 2 цепки.
    Недостатки:
    Слабкий пластік, обережно з ним.
  • Ланний О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Дуже гарна пила, навіть товсті пиляє дуже легко, я задоволений, можна поставити потужніший акумулятор від стромо, легка жручна