Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Точилка для ножей и ножниц точило ножеточка ручная 6 в 1 точильный станок для заточки профессиональный

Оценка пользователей 4.33/5
  • Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Є прорезинений низ не ковзає по столу, різні ножі товсті та тонкі гарно поточились. Рекомендую

• Екатерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

точило справилось з моїми всіма ножами, деякі по 3 рази проводила, деякі по 4, все стало гарно гострим. Відправили швидко.

Достоинства:
    гарно точить
    • Продавец  Хмара

Пані Катерина, дякуємо Вам за відгук!
      Користуйтесь із задоволенням!
      Завжди раді оперативно прийняти та відправити замовлення.

• Анатолій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Абсолютно не точить! Кошти на вітер!

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Не точить
    • Продавец  Хмара

Вітаємо, Анатолію!
      Нам прикро, що у Вас склалося таке враження.
      Перед замовленням ми проконсультували Вас у розділі публічних запитань про товар, що дана точилка не передбачає заміну точильних каменів
      Ця модель, як і інші ручні механічні точилки, чудово виконує свою функцію за умови правильної техніки (плавні рухи лезом в одному напрямку "на себе", без зворотних рухів, які затуплюють ніж).
      Ми одразу зв'язалися з Вами у Viber, щоб допомогти розібратися та попросили надати відео використання, аби виключити фактор неправильного заточування або виявити брак.
      На жаль, протягом 5 днів Ви читаєте наші повідомлення, але відмовляєтеся від будь-якого діалогу та допомоги.
      Товар якісний і перевірений часом, тому ми завжди готові допомогти тим, хто налаштований на конструктивне вирішення питань.
      Гарного дня!

• Олександр В***

Штука хорошая рекомендую

• Продавец  Хмара

Олександр Юрійович, дякуємо Вам за чудову оцінку та відгук!

• Валерия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Зручна точилка, якісна. Заточила ніж, який давно не могла загострити. Спілкування з продавцем дуже приємне.

• Продавец  Хмара

Пані Валерія, дякуємо Вам за довіру та за чудовий відгук!
      Так, ці точилки чудові по якості і прекрасно точать всі види лез ножів та ножиць, це без сумнівів надійний помічник вдома.

• Біла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хмара

Хороша точилочка, у мене старі ножі вже ледь різали, а ця штука справилась за пару хвилин. Ножі гарно гострі стали, ножиці теж підправила, просто і без всякої науки.

Достоинства:
    Для хати саме те, зручно тримати рукою
    Недостатки:
    не бачу
    • Продавец  Хмара

Пані Марія, щиро дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що точилка Вам підійшла та справилась із заточуванням ножів і ножиць швидко й просто:)
      Ми спеціально підбирали модель, яка буде зручною в побуті, без зайвих складнощів та з гарним результатом.