- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовую 2 роки. Забагато дрібних деталей. Гумові затички зносилися, а одна порвалася. Весь секатор розбовтався, один гвинт загубився. Для гарного зрізу треба часто точити. За такі гроші зараз можна краще знайти. Я буду пробувати з ковадлом.
- Достоинства:
- яскравий колір - легко знайти на ділянці.
- Недостатки:
- Треба часто точити, розбовтався.
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
При виборі секатора орієнтувалася на відгуки, тому хочу іншим допомогти у видорі. Дешево- не значить погано. Пропрацювали з ним сезон. Зручний, гострий, зі своїми обовʼязками справляється. Але і ми повинні ставити секатору задачі по його можливості, не перебільшувати з діаметром гілок, бо там вже пилка потрібна))))Він ідеальний за такі гроші.
- Достоинства:
- Ціна-якість.
- Недостатки:
- Не має.
- Анна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий секатор! Як масло, ріже.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую за швидку доставку сектор якісний , вже випробували .
- Достоинства:
- Ціна - якість
- Недостатки:
- Не виявили
- Грінченко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар повністю відповідає опису. Користуюся із задоволенням. Дякую за якісний товар та гідне обслуговування.
- Достоинства:
- Зручний, не для товстих гілок, повністю відповідає своєму призначенню.
- Недостатки:
- Не виявила
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не ріже, просто зминає. Навіть якщо мова про тонкі стебла квітів, які звичайними ножицями легко обрізаються. Щось більш тверде і товсте не ріже.
- Надежда В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобный в использовании, недорого.
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кострий секатор. Вже користувався, працює не погано...
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручний у використанні.
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- РомаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
зручний секатор
- Достоинства:
- зручний, легко справляється зі своєю задачею
- Недостатки:
- поки не виявив
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Это просто ужас.после 5 мин работы повело лезвие.ровнял.теперь такие зазубрины как будто проволоку резал. А обрезал виноградную лозу. Не рекомендую...деньги на ветер
- Достоинства:
- Удобный
- Недостатки:
- Не качественный
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хороший секатор ,покупали для обрезки роз, винограда ,лезвие очень острое ,бумагу режет, как лезвием Для садоводов незаменимая вещь
Рекомендую!!!- Достоинства:
- цена и очень хорошее качество
- Наталия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Секаторов у меня несколько , храповый , для цветов с длинными лезвиям ,а этот купила взамен похожего по форме(где то потеряла наверно в компостной куче)Такой секатор мне удобен, по весу и способу фиксации.Режет хорошо.Яркий цвет , не потеряю :)Спасибо Розетке за скидочку и хорошо упакованный товар.
- Достоинства:
- Приятно держать в руке,прорезиненные ручки.
- Недостатки:
- Надеюсь их не будет...
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручний секатор. Ручки прорезинені, приємно лежить в руці. Невеликого розміру 20см придостатньо для квіткових і виноградних робіт. Окремо варто відмітити кнопку-фіксатор від розкривання, не люблю всякі дротики і защолки, які відтопирюються і стирчать під час роботи. І все це за акційною ціною заслуговує достойної уваги. Скільки прослужить - час покаже. Наразі рекомендую.
- Достоинства:
- кнопка-фіксатор, невеликий розмір, прорезинені ручки
- Недостатки:
- не знайшов