Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Грабли фрезеровочные двусторонние аэраторы GRUNTEK Urchin для травы 36 см профессиональные грабли для аэрации газона с шипами (ІН295032036)

• Віталій М***

На вигляд все чудово!
    В роботі ще не пробував, але буде все ок!!!

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Поки ще не бачу

Добрий день, Віталій!
      Дякуємо за позитивний відгук! Приємного користування!

• Ирина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: А-COMPLEX

Прекрасні граблі. Якість супер! Дякую

• Корнелій Ч***

Погнулись після першого грабання площадки 12*12. Ну і дурості в руках повинно бути достатньо

Добрий день, Шановний Корнелій!

Дякуємо за відгук. Нам шкода, що у Вас виникла така ситуація. Наші фрезеруючі граблі — це якісний інструмент, який пройшов випробування в реальних умовах, отримує позитивні відгуки від наших клієнтів і це перший випадок. Леза гребель виготовлені із якісної вуглецевої сталі марки С45 и мають товщину 1,2мм.

Будь-яка робота з ґрунтом потребує значних фізичних зусиль — незалежно від обраного інструменту. Також важливо дотримуватись рекомендованих умов використання фрезеруючи грабель: ділянка повинна бути очищеною (не цілина) без великих каменів, коріння або це повинен бути оброблений газон.

При надмірному тиску або неправильному використанні будь якого інструменту можливе його пошкодження.

Ми завжди відкриті до зворотного зв’язку та готові розглянути ваш випадок як Гарантійний, за умови, що Ви їх не використовували на щільному, не обробленому грунті (цілинному). Для гарантійної заміни зверніться, будь ласка, до менеджера, я кий оформлює замовлення.

• Дмитро

Рекомендую!

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не знайшов