Отзывы покупателей о Кримпер обжимные клещи для RJ45 RJ11 RJ12 MHZ

Код:  54192030
Оценка пользователей 4.54/5
  • AI аналіз відгуків
    44 відгуки:  позитивний – 76%, нейтральний – 16%, негативний – 8%
    Загалом, покупці залишили в основному позитивні відгуки про обжимний інструмент для кабелів, відзначаючи його доступну ціну, простоту використання і ефективність для домашнього застосування. Основними перевагами для користувачів стали функціональність, легкість роботи та швидка доставка. Деякі покупці вказали на окремі зауваження до якості обтискання конекторів і конструкції, проте більшість зауважень пов’язані з бюджетною ціновою категорією. Інструмент рекомендують для домашнього або нечастого використання.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Леонид К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

Зручний та якісний товар, гарна ціна

• Продавец  UNIVERmag

Доброго дня, Шановний Леонід! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!

• Олег В*** Філіп'єв
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

Купівля пройшла оперативно. Дякую!

Достоинства:
    За таку ціну працює не погано.
    Недостатки:
    За таку ціну працює не погано.
    • Продавец  UNIVERmag

Доброго дня, Шановний Олег! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!

• Олександр М***

Усе добре працює :)

• Продавец  UNIVERmag

Доброго дня, Шановний Олександр! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!

• Вадим К***

Отлично подошёл.

Достоинства:
    Идеально подошел.
    Недостатки:
    Не нашел
    • Продавец  UNIVERmag

Доброго дня, Шановний Вадим! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!

• Микола Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

Не дожимає. Від слова взагалі. Єдина користь нормально знімає ізоляцію і обріз жил також непоганий. Конектори RJ45 Обжимає просто паршиво. Зубчики вроді співпадають но недожимає.

Достоинства:
    Ціна,зняття ізоляції і обкушування жил.
    Недостатки:
    Не виконує основну роботу. Не дожимає
    • Продавец  UNIVERmag

Доброго дня, шановний Микола! Нам дуже шкода в ситуації, що склалася, чекайте будь-ласка зворотного зв'язку від нашого менеджера. Дякуємо за звернення.

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

Нормальна якість як на свою ціну

Достоинства:
    Співвідношення ціна-якість
    • Продавец  UNIVERmag

Доброго дня, Шановний Олег ! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!

• Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

Пару проводов обжал но надо приловчиться, вроде бы зубчики попадают на контакты но не прижимают, надо двигать коннектор в отверстии что б попали зубчики, если есть лишние деньги думаю лучше доплатить и взять что-то по дороже.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Качество
    • Продавец  UNIVERmag

Доброго дня, Шановний Роман ! Нам дуже шкода, що Ви залишилися не задоволені покупкою в нашому магазині! Ви можете повернути товар на протязі 14 днів з моменту отримання товару. Дякуємо за звернення, гарного дня!

• Игорь Ф***

Да все нормас

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Дороговата доставка
    • Продавец  UNIVERmag

Вітаємо Вас, Шановний Iгорь ! Дякуємо Вам за відгук, ми завжди намагаємося зробити все надійно і якісно для Вашої зручності. Звертайтеся до нас повторно, ми завжди раді вітати Вас. Гарного вам дня!

• Юра Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

Справляется со совей работой на отлично. Пластина металлическая, которая прижимает контакты. Лезвия острые для зачистки проводов.
    При обжиме - нажимать сильно не нужно, легко и просто.

Достоинства:
    Хороший за свои деньги.
    • Продавец  UNIVERmag

Доброго дня, Шановний покупець! Дякуємо Вам за високу оцінку якості обслуговування нашого магазину. Ми завжди раді вітати Вас серед наших покупців!

• Павел В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

Девайс класний, якість дозволить користуватися не тільки в домашніх умовах. Зручний та не складний в користуванні. При вартості обжиму кабелю провайдером 110 грн./штекер (+10 грн. кожен наступний), даний обжимний пристрій мені відкупився з першого використання )))
    Роботою магазину дуже задоволений, замовив через корзину пізно ввечері, на наступний день відразу відправили, на другий день вранці, тільки відкрилась пошта - товар був на місці.
    Дякую магазину (персоналу) за оперативність, приємну вартість і якість девайсу!

Достоинства:
    Вартість, якість, корисність )))
    Недостатки:
    не виявив
    • Продавец  UNIVERmag

Доброго дня, Павло! Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою в нашому магазині, дякуємо за розгорнутий відгук про товар. Користуйтеся із задоволенням і вдалих покупок Вам!

• Іван Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

Продавець надіслав товар який невідповідає характеристиці і фото.

Достоинства:
    Погана матриця
    Недостатки:
    У матриці зуби нерівні погано обжимають
    • Продавец  UNIVERmag

Добрий день, Іван! Нам шкода, що Ви залишилися не задоволені товаром. Повідомте нам, будь ласка номер Вашого замовлення і ми обов'язково розберемося в даній ситуації! Дякуємо за відгук, гарного дня!

• Азиз К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

Легко обжал, хорошо обрезает провода, мечта короче

Достоинства:
    Нормально обжимает
    Недостатки:
    не нашел
    • Продавец  WiceDevice

Доброго дня, шановний клієнт! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного Користування Вам i гарного дня!

• Руслан И***
    • Продавец  WiceDevice

Доброго дня,шановний клієнт! Дякуємо Вам за Високу оцінку. Користуйтеся із задоволенням і вдалих покупок Вам!

• Alexander

Товар належної якості.
    Був замовлений зі знижкою по протоколу за 114грн., по факту прийшов на відділення доставки за ціною 136грн. Сума не велика але не приємно.

• Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

Відмінний інструмент для нечастого і непрофесійного використання. З його допомогою вдалося перетворити жмут дротів біля роутера у кілька акуратно складених проводів. Рекомендую!

Достоинства:
    працює як очікувалося, невисока ціна
    Недостатки:
    за ці гроші - немає
    • Продавец  WiceDevice

Доброго дня,шановний клієнт! Дякуємо Вам за конструктивний відгук і оцінку товару! Гарного дня !

• Константин Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

Товар пришёл через день после заказа Что очень быстро . Обжимные клещи уже использовал на нескольких соединениях - всё работает отлично . Рекомендую к покупке . Не дорого и эффективно .

Достоинства:
    Отличный.
    Недостатки:
    Не обнаружил .
  • Віктор
    • WiceDevice

Добрий день, Віктор! Дякуємо Вам за Високу оцінку. Користуйтеся із задоволенням і вдалих покупок Вам!

• Евгений С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

В Днепр заказ приехал за три дня, работает хорошо

Достоинства:
    Цена
    • WiceDevice

Добрый день, Евгений ! Благодарим Вас за Высокую оценку . Пользуйтесь с удовольствием и удачных покупок Вам !

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

З своїм завданням справляється. Затискні ножі ніби рівні. По якості для домашнього користування достатньо.
    Єдине що інструмент трохи покоцаний і був підфарбований (мабуть лаком для нігтів ) і упаковка розірвана. Але це все пояснюється ціною, тому норм.

Достоинства:
    Працює, ціна
    • WiceDevice

Доброго дня, Сергій! Дякуємо Вам за відгук. Приносимо вибачення за доставлені незручності, товар можна замінити протягом 14 днів. Зв’яжіться з нами, будь ласка, через зворотній зв'язок та ми обов’язково з усім розберёмся! Вдалого Вам дня!

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

Покупал для домашнего пользования. Хорошие клещи за небольшие деньги.

• WiceDevice

Здравствуйте,Вячеслав! Благодарим Вас за отзыв. Приятного пользования!

• Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

Все норм. Сделал тестовый обжим.

Достоинства:
    цена. работа .
    Недостатки:
    не нашел
    • WiceDevice

Здравствуйте , Юрий ! Благодарим Вас за отзыв! Приятного пользования !

• Сергій М***

Все ок

• WiceDevice

Здравствуйте , Сергей ! Благодарим за положительный отзыв,приятного пользования !

• Александр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

за свои деньги инструмент маст хэв для постройки домашних сетей. однозначно рекомендую к покупке

Достоинства:
    обжимает
    • WiceDevice

Здравствуйте ,Александр! Благодарим Вас за положительный отзыв!

• Артур Х***

Обжимає на ура.

Достоинства:
    Ціна. Якість.
    • WiceDevice

Доброго дня,Артур!
      Дякую за відгук! Приємного користування!

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

Хороший кримпер, за такие деньги.

Достоинства:
    Хорошо обжимает
    Недостатки:
    нету
    • WiceDevice

Добрый день, Олег. Хотим поблагодарить Вас за отзыв и высокую оценку. Нам очень приятно, что покупка принесла Вам позитивные эмоции и хотим пожелать приятного и долгого использования. Будем рады видеть Вас в числе наших постоянных покупателей.

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

Пришло быстро, качество нормальное, цена доступная
    Рекомендую :)

Достоинства:
    хорошо обжимает, хорошо очищает, доступная цена
    Недостатки:
    не замечено
    • WiceDevice

Здравствуйте,Ирина! Благодарим за отзыв ! Хорошего настроения и приятного пользования!

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

Прийшов наступного дня, на вигляд надійний, подивимось як покаже себе в роботі.

Достоинства:
    Багатофунціональний
    Недостатки:
    Доки не замітив
    • WiceDevice

Доброго дня! Дякуемо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Алексей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

А почему с меня на почте сняли 124 гривны вместо 107 как указано в чеке с промокодом? (Это не считая платы за доставку.)

• WiceDevice

Добрый день! Скорее всего это была комиссия за перевод денежный средств

• Алексей М***

Да, спасибо, разобрался. Это была действительно комиссия за перевод.

• Владимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

Клещи достойного качества, товаром доволен.

Недостатки:
    Не обнаружено
    • WiceDevice

Добрый день! Благодарим за высокую оценку товара! Рады что Вам нравится

• Орлов В***

Прекрасный набор - и Витая Пара, и Телефон (2х и 4х) -
    и Кусачки, и Чистилка...

И Главное - ДЕШЕВО, моя мечта ... а то все пользовался чужими...

Достоинства:
    ТРИ в ОДНОМ !!! Давно искал, + ЦЕНА !!!
    Недостатки:
    Пока не знаю, не использовал... Дайте попробовать...
    • WiceDevice

Добрый день! Благодарим за высокую оценку товара

• Vladimir
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

При такой цене, сложно к чему-то придираться - инструмент пришел рабочий и это самое главное. Но для кого-то может быть полезной информацией - обжимная вставка может быть не из нержавейки, а черного металла (который скорее всего менее прочный и долговечный). Это не проблема, если планируется обжимать кабель несколько раз в год дома. Но главным недостатком недостатком является отсутствие защитной скобы, которая присутствует на одном из фото и позволяет держать кримпер в закрытом состоянии - так как лезвие для обрезки кабеля очень опасное и запросто может разрезать палец при неудачном доставании раскрытого инструмента.

Достоинства:
    Цена, рабочее состояние
    Недостатки:
    Небольшие несоответствия фото
    • WiceDevice

Добрый день! Благодарим за конструктивный отзыв! Пользуйтесь с удовольствием

• Александр О***

ну так одень кольцо на сжатые ручки

• WiceDevice

Добрый день,Владимир ! Благодарим Вас за конструктивный отзыв! Мы всегда готовы решить проблему наших клиентов! Для сравнения товара , который Вы получили и который на фотографии - просим написать нам в личном кабинете и выслать фото. Мы обязательно разберемся в данной ситуации! С Уважением .

• Кейль А***

Всё работает доставлено шустро

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Качество не очень, но для дома + подработка, не каждый день по 50 штук делать самое оно
    • WiceDevice

Благодарим за конструктивный отзыв!

• Ласлов Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

Не покупайте, жаль, что при получении на новой почте не проверил по причине полного доверия до продавца. некачественно выполнены зубики зажима, между вторым и третьим зубом не запилено до конца, по-этому разьем зажимается некачественно. Главное это видно не вооруженным глазом, упаковка зажима была изрядно потрепанная.

Достоинства:
    нету
    Недостатки:
    полное фуфло
    • WiceDevice

Здравствуйте! Для выяснения сложившейся ситуации ожидайте звонка от представителя магазина. Если вас что-то не устраивает в работе компании — изложите ему суть вопроса. Все проблемы, которые изложены клиентами — были решены.

• Володимир Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

Чудовий інструмент, практичний а саме головне не дорого коштує.
    Задоволений на відсотків.

• WiceDevice

Наш магазин дякує Вам за рішення придбати товар саме у нас. Сподіваємося, що користування ним принесе Вам лише позитівні емоції.

• Валерий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag

Мастер-штукатур ловким движением разрезал сетевой кабель. Но чудесные обжимные клещи помогли быстро восстановить интернет.

Достоинства:
    Функции зачистки кабеля и обжима выполняет на 100%.
    • WiceDevice

Нам приятно, что Вы оценили, пользуйтесь с удовольствием!

• дмитрий з***

долго пользуюсь рекомендую!

Достоинства:
    цена + качество+ комплектуемость.
    • WiceDevice

Нам приятно, что Вы оценили, пользуйтесь с удовольствием!