- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Купував 11 річній дитині. Замовлення швидко отримав. Дуже подобається. Присоска міцно тримає на підлозі. Єдине, штанга до груши трошки затонка, але це не критично.
- Достоинства:
- Дуже якісно зроблено.
- Недостатки:
- Трошки затонка штанга груши
- Продавец Brands_Market7777
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Все прийшло , товар чудовий!
- Продавец Brands_Market7777
- Ангеліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Купувала на подарунок, все чудово, товар якісний, дуже швидко відправили, продавець ввічливий.
- Достоинства:
- Добре кріпиться, відповідає опису
- Продавец Brands_Market7777
- ЛиляОтзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Груша класна, конструкція міцна. Єдиний мінус - важко знайти поверхню на яку вона добре кріпиться: плитка - ні; ламінат -ні. Коли прикріпиш на ламінат 2-3 удара і груша падає.
- Продавец Brands_Market7777
Дякуємо за позитивний відгук про міцність конструкції! Нам приємно, що ви оцінили якість самої груші.
Щодо питання кріплення на присосці, хочемо надати декілька професійних порад, які допоможуть надійно зафіксувати стійку навіть під час інтенсивних тренувань:
Для максимального вакуумного ефекту поверхня має бути ідеально гладкою та не пористою. Хоча ламінат здається гладким, він має мікротекстуру дерева, через яку проникає повітря. Найкраще присоска тримається на склі, полірованому камені або дуже гладкому глянцевому кахлі.
Перед встановленням спробуйте злегка зволожити присоску водою або мильним розчином, а саму поверхню ретельно знежирити. Це забезпечить набагато щільніше прилягання та не дасть груші зміщуватися від ударів.
Якщо у вашому приміщенні переважає ламінат або фактурна плитка, багато користувачів використовують невелику підкладку з гладкого оргскла або спеціальний килимок на липкій основі, щоб створити ідеальну зону для кріплення.
Ця модель розроблена для відпрацювання швидкості та реакції, тому правильна фіксація бази дозволить вам використовувати потенціал тренажера на повну!