Отзывы покупателей о Виброплатформа тренажер фитнес платформа тренировочная с пультом и эспандерами для похудения и укрепления мышц с дисплеем, Bluetooth и противоскользящей массажной поверхностью
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Чудова платформа! Працює на відмінно.
- В'ячеслав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Замовляв для дружини - користується вся сім'я. Добре знімає втому після цілодобово чергування.
- Достоинства:
- Компактне. Підключається музика з телефону
- Недостатки:
- В пульті керування відсутні батарейки. Було б добре щоб продавець пропонував доукомплектувати.
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Отримав те що очікував
Добра штука.- Достоинства:
- Все клас
- Недостатки:
- Не побачив
- Руслан Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Брали на подарок батькам, люди у віці та постійно все болить, тиск такий що голова обертом йде, похилі люди одним словом, і після 10 хвилин на даному приборі стає лібше! Можливо це лише самі собі надумали, але воно того стоїть, раджу!
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Попробовала у подруги и решила купить как дополнительный девайс к тренировкам на орбитреке. Использую для лимфатичпского массажа ног, так как работа сидячая. С задачей справляется, мышцы мягкие, тонус ушел.
- Достоинства:
- Улучшение лимфооттока ног
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Товар повністю відповідає опису, працює на відмінно, є кілька програм, зручно керувати з пульта, як бонус є блютуз, можна підключити смартфон та займатись під улюблену музику.
- Достоинства:
- Товар повністю відповідає опису
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Лизак Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Досить якісно зроблена.
- Достоинства:
- Безшумна
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Товар відповідає замовленому. Відразу протестували - ми в захваті. Товар та продавця рекомендуємо.
- Достоинства:
- Одні переваги
- Недостатки:
- Наразі немає
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Класна штука за свої гроші ,рекомендую всім
- Достоинства:
- Зручність у використанні , якість
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Користуюсь два тижні, поки все добре. Покупкою задоволена.
Інструкція українською/російською як вказано в описі до товару відсутня! Гарно працює в якості лімфодренажного масажу від застою лімфи та набряків. Доставка швидка, запаковано відмінно.- Достоинства:
- Швидка доставка, тихо працює, 5 програм з різними ступенями навантаження, лімфодрінажний ефект. Окрема подяка менеджеру за відмінну роботу, вирішення питання (інструкцію надали в електронному вигляді)
- Недостатки:
- Не знайшла
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Використовую сім днів, два рази на день. Поки працює на відмінно. Плюс швидка доставка. Дякую.
- Лілія П***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Покупкою дуже задоволена. Саме перше спробувала вправи у гостях своєї донечки і відразу мені підійшло. Вирішила замовити собі,бо сидяча робота і мало руху. Рекомендую дуже хороший тренажер, дякую магазину до швидку доставку.
- Достоинства:
- Завжди знайдеться час 10-15 хвилин для себе
- Недостатки:
- Трохи пульт цікавий
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Мені сподобався . Наче ти бігаєш і в тебе все трясеться, а насправді ти стоїш , але все одно - все трясеться. Спорт для лінивих
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Я дуже рада що її замовила. Для тих у кого сидяча робота, вона підійде в самий раз. Рекомендую.
- Достоинства:
- Є різні режими займання, еспандери то взагалі тема.
- Кристина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Перше враження позитивне.
Це точно гарно працює в якості лімфодренажного масажу, щоб не було застою лімфи та набряків.
В залежності від того стояти на ній просто чи робити вправи чи навіть просто зігнути коліна буде різне навантаження.
Поки я задоволена- Достоинства:
- Компактна, не дуже шумна, лімфодрінажний ефект.
- Ткачова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Все супер
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Не знайшла
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Дякую магазину, панель яка вийшла з ладу через місяць користування, замінили на нову.
Дуже дякую за те що були на звʼязку і вирішили оперативно питання.
Гарних продажів і я ще обовʼязково повернуся за покупкою інших товарів- Достоинства:
- Вирішують питання
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Дуже швидка та якісна доставка! Все працює, займатися зручно. Набряки сходять!
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- За два тижні користування не знайшла!
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Платформа прийшла. Все працює. Дружина (для якої бралось) - задоволена. Але є проблема. В описі - інструкція українською. По факту - ні українською, ні російською (мову ворога знаю) - нема. І це сумно. І, бачу, я не один такий.
Продавці, додайте до опису ПДФ файл з інструкцією зрозумілою мовою. Питання буде позитивно вирішено.- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Нема Інструкції українською/російською мовами
- Продавец First Toys
Добрий день! Інструкція українською мовою представлена у описі на сайті, гортайте серію фото.
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Користуюсь декілька днів, але подобається платформа. Вона майже безвучна. Задоволена покупкою
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Товар відповідає дійсності! Легкий в користуванні, нам подобається , і дитині з особливостями дуже подобається . Ціна приємна!
Швидка доставка, Дякую - Евгения И***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Платформа працює гарно, дякую!
- Достоинства:
- Багато програм!
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Дуже задоволена покупкою! Віброплатформа якісна, працює тихо, багато режимів і рівнів вібрації. Зручний дисплей, Bluetooth — приємний бонус Компактна та проста у використанні. Рекомендую!
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Суперова якість товару. Чудово запаковано. Мені подобається. Результат відчутно одразу. Дякую за приємну ціну
- Достоинства:
- Все на найвищому рівні
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Доповнюю відгук за віброплатформу з відео.
- Достоинства:
- Не великі габарити, функціональна
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Давно хотіла собі таку віброплатформу. Купили, і ні разу не пожалкувала, дуже хороша річ. На ній зручно стояти, можна займатись з еспандером в цей час, коли платформа працює, або просто в телефоні щось переглядати. Особливо мені сподобалась планка на платформі, реально працює, це не легко, але воно того стоїть.
- Достоинства:
- Не багато місця, корисна річ
- Натали А***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Доброго дня, все сподобалось! Дуже гарні відчуття, без зайвих навантажень! Рекомендую! Велике Вам дякую!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
- Аня К***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Все супер. Працює ідеально. Вся сімʼя задоволена
- Вікторія У***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Потрібний девайз для всієї родини, діти після тренувань розслабляються, сама тренуюся - дуже зручно, батьки також знімають набряки, звичайно у повільному режимі, але усім подобається.
- Достоинства:
- Безшумна, легка у використанні, компактна
- Недостатки:
- Не бачу
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
В кого сидяча робота дуже допомагає розтрусити тіло, на другий день я відчула значне полегшення, як для похудання щє не знаю, а для масажу круто
- Достоинства:
- Я працюю сидячі цілий день і в мене почали боліти ноги, замовила вібро платформу і не пошкодувала, відправили швидко і гарно заспокоювали, поки працює все добре і пульт працює, легка у використанні
- Недостатки:
- Поки немає дуже задоволена
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Якщо немає інструкції українською, то, будь ласка, вказуйте це у комплектації.
- Достоинства:
- Тиха, зручна платформа. Сьогодні отримала та випробувала. Згодом буде видно, скільки прослужить.
- Недостатки:
- Немає інструкції українською.
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Швидко доставили. Чудовий варіант за таку ціну. Наразі все працює, платформою задоволені.
- Марина А***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Якісна комунікація, швидка доставка
Всі заявлені функції працюють, а сама платформа виглядає стильно і вписалась і інтер'єр
По ефекту поки нічого сказати не можу, але потенціал точно є) - Дмитрий Я***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Вібрує потужно
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Задоволена товаром, працює гарно. Доставили швидко.
- Достоинства:
- Знімає набряки , після тренування прилив енергії.
- Недостатки:
- Не виявила