- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый + Серый
Мягкие накладки отклеены были, на счетчике были результаты прошлого владельца, что подтверждает товар находился в эксплуатации.
Визуальный вид товара не новый, грязные колесика и потертый логотип.- Достоинства:
- Отсутствует
- Недостатки:
- Бу товар
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію.Рекомендуємо звернутися до служби підтримки для оформлення повернення або обміну.
- Кирило К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый + Серый
Доволі зручний у використанні
Дякуємо за ваш відгук.
- Назарій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый + Серый
Хороший, дружині сподобалось
- Достоинства:
- Таймер
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый + Серый
Зручний ролик для пресу зі зворотним механізмом і лічильником повторень. Компактний, міцний і допомагає відстежувати тренування. Добре підходить для домашніх вправ.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за чесний та детальний відгук — це допомагає вдосконалювати продукцію.
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый + Серый
Класний ролик! Зручний у використанні, лічильник допомагає контролювати підходи. М’язи пресу відчуваються вже після першого тренування. Рекомендую!
Дякуємо за ваш відгук!
- МаріОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый + Серый
Не рекомендую! Відламались обмежувачі ручки після першого використання (при вазі 75 кг) . Тепер це просто викинути. Зіпсований подарунок!
- Достоинства:
- Немає.
- Недостатки:
- Неякісна конструкція.
Представник постачальникаДоброго дня, Марі!
Щиро дякуємо за зворотний зв’язок. Нам дуже шкода, що ви зіштовхнулися з такою ситуацією. Якість і надійність спорядження — наш пріоритет, тому ваш відгук уже передано на перевірку до відділу контролю якості.
Ймовірно, мав місце виробничий брак. Будь ласка, зверніться до служби підтримки Розетки.
- Виктор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый + Серый
Чудово! Покращує фізичну форму, можно досягти вражаючі результати за дуже короткий час.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш відгук.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый + Серый
покупка корисна, пропрацьовує м'язи
- ЛізаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый + Серый
дуже крута штука! взяла на подарунок хлопцю, підставка для лікітв це явний плюс.