- Алексей В***Отзыв от покупателя. Продавец: MoodTyT. Цвет: Синий
Товар супер. Все соответствует. Рекомендую. Жалобщикам советую лучше разбираться с механикой. Трубки если правильно собранные, не текут, но с учетом постоянного движения требуют подтяжки. Неясен только средний переключатель, его нет и в инструкции. Прошу у продавца пояснений
- Достоинства:
- Все ок.
- Недостатки:
- Нет, если не тупить
- Продавец MoodTyT
Доброго вечора. Дякуємо Вам за відгук. Середній перемикач,це регулятор тиску. Ним можна регулювати тиск розприскування рідини.
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Замовляла для мамчика. Мамчик задоволений. Та жалкує, що раніше не полегшила собі догляд за садом та рослинами. Що тут ще додати?
- лилия с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Перепрошую за негативний відгук. Після зарядки вмикали не натискаючи на ручку розпилювача, таким чином «повітряна подушка» не давала запуститись механізму. Зять виправив ситуацію, все працює))
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Був у мене бюджетний механічний розпилювач на 12 літрів теж від Forte, для моєї невеликої ділянки влаштовував повністю, але зрештою там зламався важіль помпи. Тому вирішив взяти схожий тільки акумуляторний. Враховуючи ціну, ніяких особливих очікувань в мене не було, але це реально просто небо і земля. Тепер обробка саду займає в декілька разів менше часу. Простіше обробляти, простіше промивати, взагалі нуль питань по роботі.
Зауважу, що комплектний брандспойт слабенький та короткуватий і годиться тільки для обробки теплиці, де мало місця. Тому докупив окремо брандспойт на 2,7 метра з латунним розпилювачем для обробки саду. Тиск тримає чудово, акумулятор ще жодного разу повністю не розрядив - на декілька заправок вистачає з головою.- Достоинства:
- Не дорогий, тихий, тиск достатній для 3 метрового бранспойта.
- Недостатки:
- Коротенький тендітний бранспойт в комплекті, частина насадок в комплекті неюзабельні.
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Советую всем кто до этого пользовался обычными опрыскивателями,почувствуете сразу облегчение в пользовании,ни чего не надо качать,просто нажал кнопку и в перед.
- Достоинства:
- Доволен всем
- Недостатки:
- Ремни за которыми нужно следить перед тем как надеть.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Сьогодні отримав, дякую розетці і укрпошті, за добу після відправки. Гарний пластік, заряджений на 90 %. Багато насадок. Один мінус, заказував синій, а відправили червоний, але це не є проблемою.
- Достоинства:
- Багата комплектація
- Недостатки:
- Дуже тонка трубка
- Дмитрий А***
Трубки можна міняти на будь-які по довжині і діаметру. Китайці роблять що завгодно. На базарах і хоз магазинах продають
- Будько а***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Price. Цвет: Синий. Объем: 12
Товар гарний. Все прийшло як треба гарно упаковано. Все працює. Дякую. Продавця рекомендую.
- Достоинства:
- В роботі супер
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Це просто кайф. З ручними ні в яке порівняння...
- Достоинства:
- Супер швидка обробка саду. Акума вистачає позаочі
- Недостатки:
- Не знаю до чого придовбатись, тому нехай буде коротка штанга, але напором компенсується
- валерий к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Купил родителям, очень остались довольны,десять раз спасибо сказали, раньше вручную прыскали, теперь от работы получают удовольствие и не на радуются.
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Пока нема
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Сьогодні перше випробування. Після ручного враження супер. Якість покаже час. На вигляд дуже непогано!
- Олюня Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Price. Цвет: Синий. Объем: 12
Все відповідає комплектації,швидка доставка
- Достоинства:
- Працює ідеально
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
акамулятора хватає на довго
- Достоинства:
- Офігітельно зручно
- Недостатки:
- нема
- Надежда К***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Price. Цвет: Синий. Объем: 12
рекомендую однозначно!
- Достоинства:
- Ніколи з таким задоволенням не обприскувала свої рослинки, швидко, легко , супер, дуже сподобався, як працює, свою функцію виконує на 100 відсотків!
- Тетяна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
- Петро М***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis. Цвет: Синий. Объем: 12
Одержав на третій день . Питань нема працює добре. Повний комплект .
- Достоинства:
- Акумулятор чудовий. Рекомендую !
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Ок
- Аліса О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Все працює як в описі. Товар прибув укомплектований.
- Достоинства:
- Якість обслуговування, без пошкоджень товару
- Наталья Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Це найкраще що я купила в тому році.
- Достоинства:
- На довго вистачає заряду, досить потужний напір води.Навіть мила терасу з дерева,чудово справився!)))
- Недостатки:
- Потрібно обережно знімати і надягати.Іноді вискакують ремені.
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Супер! Довольны на 100%
- Достоинства:
- Качественный пластик
- Алла В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Дуже задоволена, як я без нього жила)))
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Прийшов заряджений. Вже і протестували на весняній обробці саду і троянд - я дуже задоволена! За 40 хвилин була свободна) Тобто від самого початку ( приготування апарату, розчинів, читання інструкцій і т.д.) і до упакування оприскувача в коробку пройшло всього 40хвилин ( виробили 4відра по 10л). Не знаю як довго прослужить, але зараз я дуже задоволена!
- Достоинства:
- Зручний, зрозумілий
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Данил С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Люди, всі хто кажуть що він надійшов без комплектації взагалі. Загляньте всередину самого оприскувача. У мене все що треба там було.
- Достоинства:
- Дійшов дуже швидко, все в комплекті є, наче працює.
- Недостатки:
- Буде виявлено в процесі експлуатації (перше що кинулось в очі - коротка трубка, можливо це нівелюється дальністю оприскування)
- Константин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Доброго дня. Провів перше випробування працуе .
- Недостатки:
- Пластик тоненький . Більш недоліків нема.
- Вова П***Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Можно заказати зарядний пристрій до обприскквача
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Це наш перший автоматичний оприскувач. В принципі розібралися більш меньш швидко. Зробили перше оприскування. Наче все працює. Якось на мій погляд дуже бистро розпилює. Форсунки не такі щильні щоб розпилювало як туман
- Достоинства:
- Автоматично, швидко, легко мити. Розпилює майже усе до крапельки
- Недостатки:
- Важкий
- Виталий З***Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis. Цвет: Синий. Объем: 12
Получили товар без задержек. Все в наличии. Товар соответствует цене.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Price. Цвет: Синий. Объем: 12
Замовляла обприскувач ще в липні, але написати відгук "руки дійшли" тільки зараз. Замовляла його на подарунок батькам - попередній, механічний, у них зламався. Батьки залишилися дуже задоволені. Тепер їм зручніше і простіше займатися цією роботою. Для мене це радість, для них - суттєве полегшення в роботі. Особлива подяка продавцю за терпіння в консультуванні, бо при зборці не все було одразу зрозуміло.
- Достоинства:
- Простота, зручність і легкість у роботі.
- Недостатки:
- Не знайдені до сих пір))
- Тімур Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Отримавши садового помічника зайнявся його складової. Щось би десь чи подряпина ,та що не хватає... Все на місці ,робоча, складова -насос та акумулятор не заліпушні. Як по роботі то все добре.
- Ульянов В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Зручний
- Шаповалов Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Супер після ручного Мерседес. Акумулятор шість загрузок ок. Ціна якість 5
- Олександр х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Даже легкий в використанні, дуже приємно працювати з таким чудовим оприскувачем,
- Достоинства:
- Зручний
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
На коробці вказано 01/2024. Поставив на зарядку 30 сек. зелена. Викропив 8 л. три хв. зарядився. Все працює. Комплектація повна. Є незначні білі включення в пластику.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Доволі таки не погано, все включається і налаштовується тиск.
- Виктор Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
На сегодня самый лучший, для меня опрыскиватель
Советую опрыскиватель 16 литровый поставить на тележку с колесиками. Легче и удобнее- Достоинства:
- Очень удобный в использовании. Использует обьем жидкости до последней капли.
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Працює. Хороший товар
- Анатолій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12
Свої функції виконує на відмінно.