- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Все супер!
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте наш продукт Jacobs, вдячні за вашу лояльність!
- Молнар О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Все гарно.Якість.
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Жахлива кава, повівся на акцію, взяв для кавомашини виходячи з її характеристик. По факту це сміття, викинув. В неї навіть аромат неприємний. Не вартує жодних грошей, ще раз не взяв би навіть безкоштовно
- Достоинства:
- Ціна, якщо по акції
- Недостатки:
- Смак, аромат кричать щоб ти її не пив
Представник постачальникаДоброго дня. Нам дуже шкода чути, що вам не сподобалась кава. На підприємствах Якобз Дау Егбертс здійснюється контроль якості кожної партії готового продукту, наша мета - надати нашим споживачам тільки продукцію найвищої якості. В разі скарг ви можете звернутись на нашу безкоштовну інформаційну лінію для споживачів для проведення детальної перевірки
- женя х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Не дуже сподобалась
- Дарья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Кава добра,ароматна,вкусна.
- Достоинства:
- Ароматна і вкусна
- Недостатки:
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Гірка перепалена, таке враження що спів відношення 10 арабіки 90 рабусти !
- Альона П***
Гореч не из-за робусты а из-за обжарки .
Робуста дает только крепость , но не гореч кофейному зкерну. Горький кофе не равно крепкий. Это разные вещи, и между собой никак не связаны .
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Розетка - оригінал