- Анатолій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Додаю до свого попереднього відгуку.
Дійшли руки до складання тачки і виявилося:
1) одне з двох великих коліс - прислано з дефектом, не заходить у вісь. Обойма з одного боку колеса менша за вісь. Усе наочно видно у відео, яке я додаю.
2) задовгі болти, які прикріплюють рухоме третє колесо до кузова - вони заважають колесу рухатися, про це я показав у другому відео.
Також виробник поскупився на шайби або прокладки для болтів! До виробника: поставте на кожен болт по 2 шайби - можете ціну підняти на 20-30 гривень, чи скільки хочете, але щоб тачка складалася нормальна, як має бути.
Ми витратили свій час на це - пішов весь день у спробах зібрати тачку з дефектними частинами, а також на пошуки шайб.
До Розетки питань нема, усі претензії до виробника. Якщо робите продукт, то робіть нормально, а не "косо-криво - лиш би живо".
Прошу зафіксувати моє звернення про дефект одного великого колеса, та невідповідність болтів (також відсутність шайб).
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Анатолій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримали цю тачку, всього за 2 дні після замовлення.
На вигляд - дуже гарна, величезний кузов і продумана конструкція - вся вага повинна йти на колеса, а не на руки.
Випробувати її ще не встигли.
Про цю тачку мріяв мій тато, дуже хотів таку, як її побачив. :)
Не вистачає завареної перекладини біля ручок, яка додає зручності в перевезенні.
Хочу подякувати за оперативність Розетці. Будемо збирати й випробовувати.
Додаю своє відео.
#моєрозпакування- Достоинства:
- Велика місткість кузову тачки, правильно розташовані три колеса, наявність підшипників на всіх рухомих частинах коліс
- Недостатки:
- Нема перекладини поблизу ручок, за яку зручно тягти тачку
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ось такі дуги спереду має ця тачка. Поставте правильне фото.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- barisavna
як товщина кузова?
- Анатолій
barisavna, на око - десь близько 2-х міліметрів товщина плюс-мінус
- Тарас Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вцелом, тачкой доволен.
Плюсы описал.
Фото на сайте не совсем соответствует реальному товару. Спереди на тачке есть еще дуги для более удобной выгрузки.
Немного расстроили колеса - они из сплошной резины и узкие. На грунте (или иных не плотных покрытиях) не очень удобно.
Еще из недостатков - высота ручек. Они не регулируются по высоте. Таким образом нужно или сгибать их для установки нужной высоты или же сверлить новые отверстия на ручках для более низкого крепления.- Достоинства:
- Полезный объем. Стальная конструкция. Колеса на подшипниках
- Недостатки:
- Не удобная высота ручек. Колеса только для плотного покрытия
- Руслан П***Продавец: Rozetka
Тачку покупал для збора винограда. Отличное вместительное корыто. В этом году очень помогла.
- Достоинства:
- Вместимость.
- Дмитрий Б***Продавец: Rozetka
Карыто пластиковое или стальное, каркас тоже стальной, или может быть с нержавейки
- Анатолій
Звичайна фарбована сталь, я думаю.
- Михайлина С***Продавец: Rozetka
Тачка полегшила життя.
- Достоинства:
- Об'ємна, маневрувати легко.