Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Набор баночек для специй Spice Carousel 20 шт с карусельной подставкой

Оценка пользователей 4.68/5
  • Иван П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VSIDOMA. Цвет: Серебристый

Було б добре якби в комплекті поставлялись наклейки з різними спеціями щоб можна було самому наклеяти

• Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Количество предметов в наборе: 13. Цвет: Серебристый
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: KUNDO. Количество предметов в наборе: 20. Цвет: Серебристый

Ця підставка повністю упорядкувала зберігання моїх спеціїй. Безлад у шухлядках на кухні зник. Я купила наліпки, звичайні білі, і вийшло супер. Я у захваті, кожен день радію) Однозначно рекомендую і на подарунок, і собі. Тільки краще порахувати кількість баночок і взяти підставку з необхідною кількістю

Достоинства:
    Стильна, функціональна, швидка доставка
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  KUNDO

Дякуємо за такий чудовий і детальний відгук!
      Раді, що підставка допомогла навести порядок на кухні та приносить вам щоденне задоволення. Дуже цінно, що поділилися ідеєю з наліпками — це справді корисно!
      Дякуємо за рекомендацію та будемо раді вашим новим замовленням!

• Аліна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VSIDOMA. Цвет: Серебристый

Сам органайзер гарний, для мене тільки один недолік( немає наклейок на баночки( засипати то засипала, а де тепер яка приправа.....не знаю) а так все гарно))) дякую продавцеві.

• Тетяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Количество предметов в наборе: 20. Цвет: Серый

Задоволена, от якби іще наліпки були, то була б взагалі бомба набір

Достоинства:
    Якість і ціна
    Недостатки:
    Немає набору наліпок
    • Продавец  JuliShop

Добрий день!
      Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю та ціною набору.
      Будемо раді вашим новим замовленням!

• НИКОЛАЙ К***

Дуже гарна

Достоинства:
    Компакна,стильна
    • Продавец  KUNDO

Дякуємо за відгук! Раді, що підставка Вам сподобалась і Ви оцінили її компактність та стильний дизайн. Бажаємо зручного користування!

• Аліна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VSIDOMA. Цвет: Серебристый

Органайзер шикарний! Продавець найкращий. Звязалися швидко, відправили швидко, все доїхали ціле .Рекомендую і Органайзер і продавця.

• Катерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VSIDOMA. Цвет: Серебристый

Дуже крутезний органайзер, покупкою задоволена на 100%.

• Владимир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Количество предметов в наборе: 21. Цвет: Серебристый / Стальной

Дуже корисна річ! Давно бажала мати. Користуватися зручно.

Достоинства:
    Товар гарної якості.
  • Артем Т***

Перше враження на ті кошти що вона коштує,то все гуд,якщо хочете більш якісніше то вона і коштуватиме відповідно,дорожче. Для користування дома піде.

• Продавец  JuliShop

Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Борис

Чудова річ, виключно позитивні емоції, рекомендую

• Матвій Т***

Товаром задоволени. Місткий та зручний.

• Александр

В объявлении наклейки идут в комплекте их видно на картинке , но, к сожалению, их там не оказалось. Брал на подарок .Сегодня получил очень жаль. Не могли бы исправить эту ошибку все таки подарок. Спасибо.

Достоинства:
    Очень качественная вещь! Баночки вместительные ,стекло хорошее ,прочный каркас!!!
    Недостатки:
    Отсутствие наклеек на баночки со специями
    • Продавец  Vormir

Доброго дня Олександр, наклейки в комплект не входять і на сайті немає вказаної інформації про наклейки у комплекті.

• Александр С***

Довольно качественная вещь! Пользуюсь около месяца, и такое ощущение, что оно было всегда на моей кухне!
    Каркас тонкий, но не "фольга", достаточно прочный, верхушка выпуклая, хотя было бы лучше если бы была плоская, можно было бы что-то поставить, но выпуклая она не сильно. Баночки вместительные, стекло у них вроде бы толстое, крышечки пластмассовые с тонким металлическим кожухом, накладки на баночки через которые сыпятся специи легко снимаются и одеваются, держатся прочно, но имеют несколько великоватые для совсем мелкой специи дырочки, нужно сыпать аккуратно. Было бы неплохо если бы в комплекте поставлялось хотя бы несколько накладок дополнительных с меньшими отверстиями под мелкие специи вроде куркумы или черного молотого перца. В целом впечатление от пользования только положительное!

Достоинства:
    Много баночек, хорошие баночки, прочный каркас, удобная конструкция в виде "карусели"
    Недостатки:
    Выпуклая верхушка (условный недостаток), слишком крупные дырочки на накладках, что иногда работает в минус
  • Катерина Р***

Кол-во баночек большое, единственное что наклеек нет, покупайте отдельно. Конструкция супер, все в порядке.

Достоинства:
    Цена = качество
    Недостатки:
    Не обнаружила
  • Игорь С***

Добре модифікується

Достоинства:
    Зручний, можна зробити з нього на 32 місця
  • Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA. Количество предметов в наборе: 17. Цвет: Стальной / Прозрачный

Задоволений

Достоинства:
    Більше спецій вміщають баночки ніж очікував
    Недостатки:
    Більші габарити комплекту ніж очікував
    • Продавец  KWAINA

• Руслан Г***

Дякую, за швидку доставку! Дуже зручний органайзер. Взяв два.

Достоинства:
    Зручний, багато спецій

• Світлана В***

Гарна та зручна підставка. Є нюанс з самою основою, але це не так важливо. Якісні баночки, скляні, є сіточки для того, щоб зручно сипати. Дякую продавцю і рекомендую даний товар

Достоинства:
    Ціна, кількість баночок, якість матеріалу
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  KWAINA

• Солтис А***

Органайзер сподобався. Практичний у використанні. Уважний продавець)

• Василина

Дуже сподобався набір. Виглядає чудово, місця не займає багато, але є вмістким. Дуже сподобалось, що в наборі 20 баночок, а не як стандартно 16. Для поціновувача спецій і цього виявилось замало
    Дякую магазину за швидкість і якість обслуговування!
    Наклейки докупила в іншому магазині.

Достоинства:
    Стильність. Вмісткість
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  KWAINA

• Татьяна К***

Набір сподобався, доставили швидко. Ще окремо замовила наліпки, так виглядає ще краще

Достоинства:
    Недостатки:
    Наче немає
    • Продавец  KWAINA

• Ольга

Товар відповідає заявленому.
    Купувала на подарунок, поки нарікань не було)

• Руслан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group. Цвет: Стальной

За таку ціну те що треба

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Поки що не має
  • Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group. Цвет: Стальной

Все пришло целое, не побитое и не поцарапанное. Покупкой довольна, единственно пришлось заморочиться с наклеиванием на крышки под скотч названий специй (вариант с маркером не рассматривала априори)

• Савченко Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group. Цвет: Стальной

єдине треба щось придумати для надписивів .Візуально незавжди можна зрозуміти
    що у ємкості

Достоинства:
    Дуже зручно охайно Я задоволена.
    Недостатки:
    нема
  • Ника
    Отзыв от покупателя. Продавец: TSV. Количество предметов в наборе: 12. Цвет: Стальной

Очень довольна покупкой. Удобная штука, весьма крепкая и износостойкая за свою сумму. В наборе наклейки на баночки с названиями специй, но они на иностранном (предполагаю польский), в целом украинцу весьма понятен смысл слов. Легко крутится, не слишком тяжёлая.

Достоинства:
    Компактность, прочность материала, удобство использования.
    Недостатки:
    Наклейки с названиями только на иностранном языке, были бы кстати русские или украинские варианты.
  • Александр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend. Цвет: Прозрачный / Серый

Удобно, качественно, красиво

Достоинства:
    Недорого, качественно
    • Продавец  InTrend

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за довіру до компанії In Trend та покупку нашого товару. Дякуємо за ваш відгук - для нас ціннв ваша думка!

• Віра Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group. Цвет: Стальной

Карусель для спецій придбала де-кілька днів тому. Вибір якраз каруселі спонукало те, що через мою маленьку кухоньку не можу я розмістити спеції в спеціально передбачених для цього шухлядах. Товар надійшов швидко, в гарному стані, все ціле і неушкоджене. Дякую всім працівникам постачальника, продавця та доставки! Вже поставила карусель на кухні. Чудовий вигляд, зручна в користуванні, достатньо компактна і містка. Тепер думаю: де мені скільки спецій взяти, щоб всі баночки заповнити)))
    До речі, що дуже приємно, зателефонував представник продавця, поцікавився якістю та моєю думкою про товар і повідомив, що в разі "нещасного випадку" з якою баночкою є можливість замінити її безкоштовно. Дякую, супер!!!

Достоинства:
    Гарний дизайн, зручно користуватись, містка, компактна
    Недостатки:
    На даний час не виявлено
    • Продавец  MAG Group

Дякуємо за відгук, раді співпраці Віра)

• Алла Н***

Дякую, вона гарно виглядає,зручна,всі спеції під рукою

• Альона І***

Карусель дуже класна. Я дуже задоволена!

• Тигран Г***

Купив мамі подарунок їй дуже сподобалось.

Достоинства:
    Виглядаєте красиво
    • Продавец  KUNDO

Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що підставка для спецій сподобалася вашій мамі та стала вдалим подарунком. Бажаємо, щоб вона довго радувала своєю зручністю та виглядом. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group. Цвет: Стальной

Скло міцне, метал міцний після миття потрібно протерти а то залишаються сліди від пальців чи крапель , гарно закручуються тому запах не вивітриться у спецій і не відсиріють. покупкою дуже задоволена

• Оксана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Трендоманія. Количество предметов в наборе: 16. Цвет: Серебристый

Купую вже не перший раз. Цього разу вже друзям.

Достоинства:
    естетично і зручно
    Недостатки:
    ще не виявила
  • Лилия Б***

Красивая карусель. Теперь всё разложено и всё под руками. Очень довольна покупкой.

Достоинства:
    Красивая, большая и удобная.
    • Продавец  KUNDO

Щиро дякуємо за такий приємний відгук)
      Дуже раді, що підставка для спецій виявилася зручною, місткою та допомогла організувати простір на кухні.
      Користуйтеся із задоволенням та будемо раді вашим новим замовленням!

• Людмила Г***

Дякую за замовлення. Доставили вчасно, якісно спаковано, все ціле. Органайзер сподобався. Якість провіриться при тривалому використанні. Продавця рекомендую.

Достоинства:
    Якісно спаковано, все ціле
    Недостатки:
    Не виявила