Отзывы покупателей о Насос струйный Gartner JET1100S (853439)

Оценка пользователей 3.25/5
  • Олексій

Суцільний брак. Від клемної коробки до того що тече з сальнику.
    Загальна якість нульова.
    Брав про запас й отака халепа.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Суцільні
  • Дмитро Г***

Забрав насос в точці видачі. Огляд був побіжний(нажаль) за браком часу і забитою головою службовими питаннями. Але перевірив, що вмикається. Упаковка ціла, ніде не порвана і не придавлена, але заклєна була криво - тоді не придав значення. Згори насос виглядав непошкодженим. Під низ заглянув лише коли розбирався з монтажем. Висновок: насос вже розпаковували. Далі пошкоджений насос запакували і впарили мені. Приймати назад відмовились. Сказали шо це я його розбив. Якийсь "хитрий ринок", а не магазин. Втрачений вільний час, якого і так мало. Витрачене паливо, бо доїзд до міста неблизький і не простий. Розчарування. Окрема "подяка" "хорошій людині", яка запакувала пошкоджений товар і відправила в продаж. Сподіваюсь це не політика компанії, а власна ініціатива окремих співробітниів.
    Сам насос ще не підключав. На перший погляд збірка нормальна.

Достоинства:
    Виглядає нормально. Можливо працює.
    Недостатки:
    Пошкоджений
      Представник бренду

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро прикро, що вам довелося зіткнутися з такою ситуацією.
      Це зовсім не той рівень обслуговування, який ми прагнемо забезпечити.
      Якщо насос все ще не підключено — будь ласка, напишіть нам напряму (контакти вказані на сайті), і ми спробуємо вирішити питання максимально зручно для вас.

• Альона П***

Працює чудово!

Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що насос Gartner JET1100S працює чудово. Якщо будуть ще питання або потрібна допомога, звертайтесь!

• Олена Ш***

Працює відносно тихо. З роботою справляється. Якість буде видно тільки з часом. Візуально все на відмінно.

Достоинства:
    Візуально все якісно.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та час!
      Саме зворотний зв'язок дарує нам мотивацію та натхнення кожен день надавати тільки найкращі продукти та високий рівень обслуговування
      Ми завжди прагнемо, щоб кожен Клієнт відчував себе задоволеним нашою продукцією.

Ще раз дякуємо за Вашу підтримку.