- ЕДУАРД Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Черный
Дуже задоволена покупкою, займаюсь на тренажері щодня!
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Черный
Чудова платформа, дуже хотіла і не пошкодувала .
- Ірина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Черный
Все добре, зауважень немає. Дуже її хотіла і поки задоволена.
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Черный
Якісна віброплатформа
- Достоинства:
- Все на вищому рівні
- Олег А***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Черный
Купив для подарунка жінка довольна.
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Черный
Занималась около месяца практически не пропуская, приседала и эспандерами, не прыгала даже на ней, как есть показывают в видео. И вот то что доставку две недели почти ждала, теперь еще и поломался каркас, рипела пищала с первых дней. Теперь только на мусорник. А мама тоже покупала редко занимается все ок. Может попала я на такую некачественную. Обидно…
- Достоинства:
- Пульт и эспандеры
- Недостатки:
- Плохо проварен каркас-металл
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Черный
Класна платформа. Тільки розпочала займатись, поки все подобається!
- Достоинства:
- Швидка доставка і гарно все упаковано
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Черный
Спасибо за хорошее и быстрое обслуживание, виброплатформа работает хорошо.
- Достоинства:
- Качественный товар
- Яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Черный
Чудова платформа, зранку роблю лімфодренажний масаж, мені подобається результат
- Достоинства:
- Чудовий масаж
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Черный
Задоволена товаром, все працює!
- Вероніка Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Черный
Все влаштовує, якість чудова , продукція чудова, порекомендувала всім друзям
- Оксана У***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Черный
Платформа не плохая, но внутри каждой программы не переключаются режимы. Я не совсем увидела разницу и между самими программами.
- Наташа Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Черный
Суперова річ!) Сама класна покупка за останній час!)
Приємний на дотик матеріал. Відповідає опису і характеристикам. Тепер вібруємо всією родиною!) Купили і не жаліємо.
Відповідальний продавець, відправили швидко. - Василина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Черный
Платформа ось прямо ну дуже сподобалась, бо у мене малоподвіжна робота.
Приємний на дотик матеріал. Працює відмінно.
Тренажер обалдений, дуже довольна. - Ніна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Черный
Супер платформа! Це вже друга покупка в цього продавця для мами. Класний тренажер для ледачих)) Результативний!
- Достоинства:
- Тиха, мощна по вібраціям, легка у використанні
- Христина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Черный
товар соответствует описанию, все подошло платформа
- Інна І***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Цвет: Красный + Черный
Чесно думала за такі гроші прийде щось не дуже але прийшла дійсно класна віброплатформа, можна підключати телефон і вмикати музику. Окреме дякую за швидку відправку. Вчора замовила, сьогодні курʼєр вже привіз
- Достоинства:
- Все прекрасно
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Дуже швидка та якісна доставка! Все працює, займатися зручно. Набряки сходять!
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- За два тижні користування не знайшла!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит
Чудова платформа
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Платформа прийшла. Все працює. Дружина (для якої бралось) - задоволена. Але є проблема. В описі - інструкція українською. По факту - ні українською, ні російською (мову ворога знаю) - нема. І це сумно. І, бачу, я не один такий.
Продавці, додайте до опису ПДФ файл з інструкцією зрозумілою мовою. Питання буде позитивно вирішено.- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Нема Інструкції українською/російською мовами
- Продавец First Toys
Добрий день! Інструкція українською мовою представлена у описі на сайті, гортайте серію фото.
- Андрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит
Чудово працює
- Андрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит
Чудово працює
- Рашкова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Графитовый
Працює відмінно. Брала для зменьшення набряків, посилення лімфотоку. Із поставленими завданнями справляється відмінно. Користуюсь поки двома програмами. Перед вправами випиваю склянку води, навантаження даю на верхню і нижню частини тіла. Набряки зменшилися, менструальний цикл скоротився до 2х днів. Вага не змінилася. Із мінусів періодично з'являється головний біль, можливо після навантаження перед якими не пила воду.
- Достоинства:
- Достатньо тихий, зручно, що є дистанційний пульт
- Недостатки:
- Не виявлено. Є блютез, можливість підключення музики до чого воно і як не розібралась.
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Графитовый
Платформу отримала дуже швидко Вже користуюсь третій день, відчуваю позитивний результат. Користування зручне, можливості платформи чудові, якість роботи супер!
- Достоинства:
- Доставка швидка, відповідає заявленим характеристикам на 100%
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит
Отримала товар в найкоротші терміни, сама віброплатформа працює без нарікань. Вже після першого заняття відчула легкість в ногах, набряки стали меншими. Буду користуватись і надалі
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Графитовый
Класний додаток до вправ. Можна розігрітися перед тренуванням, або розлабитися перед сном.
- Достоинства:
- Тихо працює, багато режимів. Розганяє лімфу.
Вітаємо, Катерина!
Дякуємо вам за відгук!
Раді чути, що пристрій став корисним і для розминки перед тренуванням, і для розслаблення перед сном.
Користуйтеся із задоволенням.
Якщо виникнуть питання — ми завжди на зв’язку і раді допомогти.
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Користуюсь декілька днів, але подобається платформа. Вона майже безвучна. Задоволена покупкою
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Товар відповідає дійсності! Легкий в користуванні, нам подобається , і дитині з особливостями дуже подобається . Ціна приємна!
Швидка доставка, Дякую - Михаил М***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Графитовый
Повністю задоволений покупкою! Легка у використанні, працює без нарікань. У наявності пульт, що спрощує користування
Вітаємо, Михаил!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що ви повністю задоволені покупкою та відзначили зручність у використанні й стабільну роботу пристрою.
Бажаємо вам і надалі приємного досвіду та лише позитивних вражень!
- Екатерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Графитовый
Якістьдоставка
Вітаємо, Екатерина!
Дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю та доставкою. Бажаємо приємного користування та будемо раді вашим новим замовленням!
- Евгения И***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Платформа працює гарно, дякую!
- Достоинства:
- Багато програм!
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Дуже задоволена покупкою! Віброплатформа якісна, працює тихо, багато режимів і рівнів вібрації. Зручний дисплей, Bluetooth — приємний бонус Компактна та проста у використанні. Рекомендую!
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Графитовый
Платформа крута. Продавець відправив миттєво. Дякую.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Принцеса Діана
Вітаємо, Інна!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою та швидкістю відправлення. Бажаємо приємного користування, а якщо виникнуть запитання — завжди раді допомогти!
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Графитовый
Віброплатформа прийшла як на картинці, все працює чудово, дуже швидко відправили, рекомендую
Вітаємо, Анна!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що віброплатформа вам сподобалась і все працює чудово. Користуйтеся із задоволенням і дякуємо за рекомендацію!
- Зіновій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Графитовый
Вітаємо, Зіновій!
Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Графитовый
В користуванні платформа 4й день. Досить легка, стійка (у мене кахель на підлозі). Проста в управлінні. З програмами (режимами) допомогла розібратися Каріна служби Турбота .
- Достоинства:
- Компактність, легкість в управлінні
- Недостатки:
- Поки не виявлені
- Продавец Принцеса Діана
Вітаємо, Наталія!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам зручно користуватися платформою і вона відповідає вашим очікуванням. Особливо приємно чути, що сервіс підтримки був корисним. Бажаємо приємного та ефективного використання!