- Ірина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Пилка прийшла з половиною комплектації. Відсутня шина на 6 дюймів. Ланцюг до неї та маслянка. З продавцем зв'язатись не реально, постійно автовідповідач у якого всі оператори вічно зайняті.
- Достоинства:
- Поки не виявив
- Недостатки:
- В описі одне, приходить зовсім інше
- Продавец OLVO
Доброго дня, приносимо свої вибачення, вийшла не до комплектація, ми вже все виправили і надсилаємо вам з подарунком шину і доставку сплатимо.
- Ірина Ч***
От ви скажіть, навіщо писати що сплатите доставку, якщо ви її не оплачуєте??? І справа не у тих 100 грн, а у тому що довелось двічі на пошту їхати бо ж написали за свій рахунок відправите. Мало того що не той товар надіслали, не в повній комплектації так ще й за доставку брешете
- Павло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
З плюсів - дуже дешева і зручна пилка, пиляти навіть дрова одне задоволення.
З мінусів - захист погано розрахований на розмір полотна, і ланцюг потроху роздирає його кінчик. Також під ліву руку незручно бо кнопка блокування з лівого боку.- Достоинства:
- Дешева
- Недостатки:
- Є недоліки конструкції
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Доброго,нет цепи на 6(,до отправите?!)
- Недостатки:
- Цепи на 6 нет ,так все ок
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Пилка непогана але вона щиткова а в описі безщіткова
- Володимир У***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
За свохгроші топ, два акумулятора реально круто, встигаєш багато зробити. Різав гілки товшиною19 см на дереві легенько.
- Достоинства:
- Зручна, досить потужна
- Недостатки:
- Якість корпусу на 4
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Пила гарна,удобна,але прийшла з одним ланцюгом на 4 а на 6 чомусь немає,але в характеристикі два ланцюги.Обратно обман.
- Продавец OLVO
- Ліна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Все чудово, дякую. Швидко доставили. Пилка працює добре, зручна, легенька. Заряд довго тримається. Рекомендую.
- Достоинства:
- Легка, проста в користуванні.
- Недостатки:
- Не виявиявлено.
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Все супер
- Любов Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Сервіс у продавця на високому рівні, доставка супер швидка. Покупкою цілком задоволена. РЕКОМЕНДУЮ!!!
- Достоинства:
- Пилочка просто чудова - зручна у роботі, потужна, акумулятор тримає добре
- Недостатки:
- не виявила
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Пила компактна, зручно тримать однією рукою, режэ гілки чьотко. Акумулятори довго тримають, можна без проводів працювать, правда кейс місцями трохи тесний.
- Елена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Знов розчарована! Все що продають через сайти, ще обман! Замовила, одне, а прийшло зовсім інше! Навіть не та модель! Не уважні! Жах!!! Не купляти в них нічого!
- Продавец OLVO
Доброго дня, дуже вибачаємось за помилку, наш склад помилився і завтра ми вам надіщлемо ту саму модель, яка у вас в замовленні.
- Валерій
Ви не одна, У мене так само сталося
- Мирослава Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Пила компактна, зручна для обрізки гілок у саду, акумулятора вистачає на кілька робіт без підзарядки. Легко тримати однією рукою, працювати комфортно.
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Пила реально зручна, легенька, з нею можна навіть на дачі швидко обрізати гілки без особливих заморок. Аккумулятора вистачає на роботу, хоча батареї підзаряджаю частенько.
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Гарний товар, все добре, як очiкував
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Пила компактна і зручно лежить в руці, акумулятор тримає заряд доволі непогано. Зручно обрізати гілки в саду без зайвих проводів, рекомендую як простий помічник.
- Гліб П***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Пила реально крута, лайк
- Магдалина К***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Пила реально выручает в саду, легко одной рукой пилить ветки. Аккумы держат нормально, только кейс мог бы быть полегче закрываться, в остальном огонь!
- Соломія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Удобный и компактный инструмент для ухода за садом.
- Наталя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Пила реально удобная, легко справляюсь с ветками одной рукой.
- Уляна К***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Пила реально зручна, легка і рукане втомлюєшся, а акуми швидко змінюються, навіть дерево не встигає збагнути, що воно обрізане)))
- Ксенія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Загалом супер, робота пішла легше і швидше, рекомендую
- Леся С***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Пила крутая, удобно держать одной рукой, батареи хватает.
- Василина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Пила реально выручает в саду, удобно срезать ветки одной рукой, это прям кайф. Аккумуляторы держат по часа два.
- Артур П***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Пила удобная, аккумуляторы держат заряд хорошо, хоть и кейс немного тяжеловат, но это нормально.
- Алиса И***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Пила компактная и удобная. Заряда хватает на несколько деревьев, кейс удобный для хранения. Комфортно работать без проводов.
- Леся Я***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Пила реально выручает, работает без проводов, и двумя аккумами успеваю всё порезать. Только кейс бы чуть побольше, чтоб ещё пару гвоздей кинуть можно было.
- Ксения В***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Пила компактна й зручна, можна легко працювать однією рукою, навіть в важкодоступних місцях. Батарея тримає нормально, гарно підходить для саду.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Пила реально зручна, легка. Батарея заряджається поки iншу розряджую, тож перекривати ділянку саду нормально виходить. Корпус міцний, ланцюг добре точить і автоматично змазується. Для базових робіт по двору супер.
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Добре справляється з обрізкою тонких гілок та досок.
- Достоинства:
- Вага не відчутна
- Недостатки:
- Не знайшов
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Пила реально кайфова для швидкої обрізки гілок
- Генріх С***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Пила реально удобная, аккумуляторы держат достойно, кайф.
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Товар нормальний, працює як треба, рекомендую.
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Удобно держать и работать, аккум держит нормально.