Отзывы покупателей о Пила на аккумуляторе цепная электропила ручная садовая с функцией механической смазки для обрезки веток заготовки дров комплект с кейсом с 2 аккумуляторами

Оценка пользователей 4.6/5
на основе 151 отзыв
  • Отзывы про товар продавца Принцеса Діана
  • Алла А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Працює добре, гарно ріже товсті гілки. З двох акомуляторів один дуже швидко вийшов з ладу.

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Гарне обслуговування, швидка доставка.
    Товар виправдав всі очікування. Буду рекомендувати своїм знайомим.

Достоинства:
    Зручність у використанні
  • Павло С***

Чудовий варіант

Вітаємо, Павло!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що пила вам сподобалась. Бажаємо приємного користування та лише позитивних вражень від покупки!

• Василь Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Зв'язався з продавцем і все швидко вирішили питання через сервісний центр ( зворотній рух ланцюга) Я дуже задоволений і вам рекомендую .

Вітаємо, Василь!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що питання швидко вирішили через сервісний центр і ви залишилися задоволені. Дякуємо за рекомендацію та довіру!

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Купив дану пилу. Розібрався легко, запустив, налаштував. Все працює, навіть краще ніж я очікував. Дякую продавцю!

Достоинства:
    Недостатки:
    Немає інструкції українською.
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Максим!

Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук!
      Бажаємо приємного користування та ще більше яскравих вражень!

Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Пилу купувала чоловіку на подарунок. Він дуже задоволений нею. Легко справляється зі своєю роботою. Товсті гілки перерізає секунд за 5. Чоловік дерев'яні двері підрізав в літній кухні, навіть не знімаючи їх. Покупкою задоволені. Доставили швидко.

Достоинства:
    Гарно ріже

Вітаємо, Олена!

Дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що подарунок сподобався і пила чудово справляється зі своєю роботою. Приємно чути, що ви задоволені якістю та швидкою доставкою. Бажаємо вам і надалі вдалих покупок і легкої роботи з інструментом!

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

За ці гроші хороша пилка

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що пилка вам сподобалась і виправдала очікування за свою ціну.
      Користуйтесь із задоволенням!

• Василь Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Напишу обов'язково коли ланцюг буде обертатися у правильному напрямку

Достоинства:
    Не виявив
    Недостатки:
    Ланцюг обертається в зворотному напрямку
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Василь!

Дякуємо за зворотний зв’язок. Ми вже зв’язалися з вами та очікуємо надходження в сервіс. Обов’язково допоможемо вирішити ситуацію якнайшвидше

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Купив пилку нещодавно і повністю задоволений. Як за такі кошти, то дешевше тільки вручну працювати. Спочатку не побачив що акумулятор заряджається через роз'єм на ньому. Заряду акумулятора вистачає на одну годину нормальної роботи. Пилка також має захист від перегріву. Декілька разів спрацьовував.

Достоинства:
    Ціна, простота в роботі.
    Недостатки:
    Не має інструкції на українській мові.
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Олександр!

Дякуємо за детальний відгук!
      Раді, що ви задоволені роботою пилки та відзначили її зручність і функціональність.
      Щодо інструкції українською — дякуємо за зауваження, обов’язково врахуємо це в подальшій роботі. Користуйтесь із задоволенням!

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Продукт прийшов в дефекті, без головні шестерні для прокрутки ланцюга. Також ланцюг крутиться в протилежному напрямку.

Вітаємо, Андрій!

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Ми намагалися зв’язатися з вами телефоном, але, на жаль, ви не відповіли.
      Будь ласка, надайте відповідь на наше повідомлення — обов’язково допоможемо вирішити ситуацію.

• Яна

Несправний товар

Недостатки:
    Цепка крутить не в ту сторону. Відповідно, гілки не пиляє, а - відштовхує.
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Яна!

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок!
      Ми вже зв’язалися з вами та обов’язково допоможемо розібратися і вирішити цю ситуацію.

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Якісний товар, оперативна робота продавця!

Вітаємо, Олександр!

Дякуємо вам за відгук і приємні слова! Дуже раді, що ви задоволені якістю пили та нашою роботою.
      Бажаємо вам приємного користування і завжди раді вашим замовленням!

• Плакида И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Отримали пилку ще 2 квітня,отримувала моя мама.На розетці провврили акумулятори і все наче ок.Сьогодні нарешті добрався до неї і зібрав до купи а в неї ЛАНЦЮГ обертається В ІНШУ СТОРОНУ.

Що тепер робити???

Вітаємо, Ігор!

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок!
      Ми вже зв’язалися з вами для уточнення деталей і наразі очікуємо на відповідь. Обов’язково допоможемо вирішити ситуацію якнайшвидше.

• Наталя Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Замість шини та ланцюга 8" (20см) отримала 6", при чому довжина для мене була принциповою, інакше взяла би іншу пилу. Відразу поскаржилася і продавцю і Розетці. Але бачу що на сторінці товару нічого не змінилося - продовжують вводити покупців в оману. Хотіла повернути, але в підсумку заказала окремо шину на 8". І да, акумулятор начебто на 5 аг і такого ж розміру - важить 300 г. Дива не чекаю. Нонейм як він є

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Не відповідає зазначеним характеристикам
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Наталя!

Дякуємо вам за зворотний зв’язок та за те, що повідомили про ситуацію.
      Хочемо зазначити, що зміни до характеристик пили були внесені відразу після нашої з вами комунікації. Наразі оновлена інформація вже передана, однак картка товару додатково проходить модерацію на стороні Rozetka, і, на жаль, цей процес може займати певний час.
      Ми розуміємо, наскільки важливою для вас була відповідність заявлених характеристик, і щиро перепрошуємо за незручності, що виникли.

Дякуємо за ваше звернення — воно допомагає нам покращувати якість інформації та сервісу.

• Володимир Г***

Свої функції виконує

• Продавец  Принцеса Діана

Добрий день, Володимир! Щиро дякуємо відгук!

Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.

Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Мельник Т***

Чудова пилка,рекомендую

Вітаємо, Тетяна!

Дякуємо за ваш відгук!

Дуже раді, що пилка вам сподобалась і ви її рекомендуєте. Користуйтеся із задоволенням!

• Павленко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Взагалі- безтолкова покупка, 5-6 відоізів і все треба заряджати акумулятор, пилка прийшла з переплутаними полюсами, цепка тупа, тобто варіант - купив та працюй - не про цей товар

Вітаємо, Оксана!

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок!
      Ми вже спілкувались з вами раніше та очікуємо надходження пилки на діагностику вже майже два тижні. На жаль, не отримали від вас відповіді на наші повідомлення.

Будемо вдячні за зворотний зв’язок від вас, щоб ми могли допомогти у вирішенні ситуації.

• Яна П***

Товаром задоволена. Дякую.

Вітаємо, Яна!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що акумуляторна пила вас задовольняє. Бажаємо зручної та ефективної роботи з нею!

• мария В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Швидко доставили, пила працює добре, на 1 акамуляторі працювали 30 хв, не розрядився.

Достоинства:
    Легко тримати, легка у використанні
    Недостатки:
    Поки не знайшли
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Марія!

Дякуємо вам за відгук!
      Раді чути, що пила працює добре, акумулятор тримає заряд.
      Бажаємо приємного та безпечного використання, а також дякуємо, що обрали нас!

• Іван В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Взяв на дачу, добре справляється, зручна та працює без нарікань

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Світлана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Дякую,з Вами можна мати справу.

• Олексій К***

Все супер! Якісна та зручна, своїх грошей вартує 100%, задоволений

• Світлана Р***

Ну такое.

Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Працює нормально. Після отримання випробували. Комплектація - "понаднормова"): 3 шини, 4 ланцюги... Але товар не повністю відповідає заявленим характеристикам.
    1. В назві(описі) вказано, що пилка безщіткова, насправді ж - щіткова. Виправіть опис, будь ласка, бо це таки важлива інформація.
    2. До речі, в ній Є система автоматичного змащування цепка, хоч у питаннях/відгуках Ви це заперечуєте.
    3. Ну, і акумулятори...))

Або...Схоже, мені прислали не ту пилку)

Достоинства:
    працює добре, швидка відправка
    Недостатки:
    не відповідає опису, немає вкладеної інструкції від виробника та гарантійного талону
    • Продавец  Ферунікс

Доброго дня, Олено Василівно!
      Дякуємо Вам за відгук та зворотний зв’язок.

Станом на час розміщення відгуку звернень від Вас із цього питання не надходило, тому ми не мали можливості одразу надати додаткову консультацію. Наразі наш менеджер уже зв’язався з Вами та надіслав додаткові матеріали у месенджер.

Раді, що пилка загалом залишила позитивне враження в роботі та що Ви відзначили швидку відправку й комплектацію.

У разі виникнення будь-яких додаткових питань — ми завжди на зв’язку та поруч. Бажаємо Вам гарного дня та комфортного користування!

• Олена Б***

Дякую продавцю за зворотній зв'язок і увагу до клієнтів! Питання вирішуються швидко і легко. Можу рекомендувати ""Ферунікс" для покупок та співпраці.

• Елена К***

Отличная пила, работает супер. Сезон отработала без перебоя. Рекомендую

• Валентина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Товар гарної якості. Для мене як для жінки зручний, розібралася що і як швидко. Рекомендую

• Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Ручна пила була у використанні, поки повністю справна. Добре справляється з різними видами деревини, легко пиляє як тонкі гілки, так і товстіші колоди.Зручна у використанні, підходить для господарських робіт.

Достоинства:
    Два акумулятори, зручна
    Недостатки:
    Поки не виявили
    • Зоряна Ш***

Яка довжина шини?

• Саітлана Ц***

Покупкою задоволена,рекомендую

Достоинства:
    Ціна,швидкість
  • Наталя...
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Сподобалася у роботі. Потужна, легко пиляє навіть достатньо товсті гілки. Дуже задоволена покупкою!

Достоинства:
    Два акумулятори та дві шини під різні завдання, а також запасні ланцюги.
    Недостатки:
    Поки нарікань немає.
  • Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Гарна пилка, працює добре. Нарікань до роботи поки немає, акумулятор нормально витримує. Рекомендую!

• Таня М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Купляли на подарунок! Поки що пилкою задоволені. Для роботи в саду підходить ідеально.

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Рекомендую продавця!Після покупки у вас, спілкуванні,допомозі у вирішенні питань, починаєш вірити,що є справжні майстри своєї справи.Окрема подяка за допомогу Леоніду Іванову.

Достоинства:
    Швидкість,точність
    Недостатки:
    Немає взагалі
  • Мар'яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Виглядає все дуже добре. В роботі ще не використовувала, але думаю що ця пилку справиться зі своїм завданням

• Віталій Б***

Все ок,продавець топ.

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Получила товар, полная комплектация, но отсутствует гарантийный талон и инструкция на русском либо украинском
    В работе пока не пробовали, сказать особо нечего, на первый взгляд все норм качества за такие деньги
    Чемоданчик очень хлипкий, в некоторых местах легко продавить пальцем, он конечно особой функции не несёт, но хоть минимальная ударозащита должна быть, она из-за его хлипкости слабовата, так что желательно инструмент даже в чемодане не ронять

Достоинства:
    Пока не знаю
    Недостатки:
    Пока не знаю
  • Владимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс

Працює місяць. Почала піщати десь в двигуні і зразу тормозить цепку. Такого з іншими пилками небуло. На гарантії, куди звертатись?

Достоинства:
    З початку пиляла добре
    Недостатки:
    Перестала гарно пиляти
    • Владимир К***

Зв'язався по вказанному на сайті телефону. Співробітник дуже фахово все роз'яснив та пояснив так, що на прикінці всі мої питання втратили актуальність від слова зовсім, а залишилось тількі "Дякую, до побачення". Пилку швидко замінили, ще не тестували. Роботою компанії ДУЖЕ задоволенний, ДЯКУЮ. РЕКОМЕНДУЮ.