Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Виброплатформа для похудения тренировок вибрационный тренажер антицеллюлитный для фитнеса похудения и укрепления мышц с множеством режимов тренировок с эспандерами пультом дисплеем

Есть в наличии

4.9/5
Оценка пользователей 4.9/5
на основе 241 отзыв
  • Марта Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Очень довольна покупкой! Платформа качественная, удобная и простая в использовании. Вибрация хорошо ощущается во время тренировок, мышцы действительно работают, особенно при выполнении упражнений в разных положениях.
    Использую её как дополнительный инструмент к тренировкам — помогает разнообразить занятия, хорошо разогревает мышцы и даёт приятное ощущение после тренировки. Отдельно порадовала устойчивость и качество сборки.
    Для домашних тренировок — отличный вариант. Покупкой довольна, могу смело рекомендовать!

• Игорь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Продавець дуже швидкий у відправленні,товар сподобався

• Катя Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Дуже задоволена віброплатформою! Користуюся регулярно, подобається якість та кількість режимів. Під час тренування добре відчувається робота м’язів, особливо ніг та сідниць. Платформа працює тихо, зручна у використанні та не займає багато місця. За свою ціну — чудовий варіант для домашніх тренувань. Рекомендую!

• Євгенія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Хороша штука, трусить як має бути і достатньо тихо. Є 5 програм різної інтенсивності, підключається музичка через блютуз. Гарно суміщати також з масажем або обгортаннями.
    Ще би в комплекті була толкова інструкція українською... Хоча представник компанії оперативно зв'язалась по вайберу, перепитала, чи все зрозуміло, дала інформацію про кожну програму на платформі, за це дуже дякую!

Достоинства:
    Не гучна, можна під'єднатись телефоном по блютузу, гарно трусить)
    Недостатки:
    Інструкція тільки коротка без опису програм і англійською
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Євгенія!

Дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою.
      Бажаємо приємного користування, і будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!

• Влад К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Не шумный , мощный ,думал и уши отвалятся , и камни с почек выпадут .
    А если серьезно то моя жизнь после приобретения данного агрегата значительно улучшилась , в автомобиле уменьшился расход топлива потому что у меня сошли все отеки)))

Достоинства:
    Достойный
    Недостатки:
    Бог миловал
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Владислав!

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Віброплатформа дуже сподобалась! Якісно зроблена, стійка, працює тихо та має достатньо режимів і рівнів інтенсивності, щоб підібрати комфортне навантаження. Керування просте й зрозуміле, пульт працює добре. Після тренування відчувається приємна робота м’язів і легкість у тілі. Прийшло замовлення швидко. Продавця рекомендую

Вітаємо, Оксана!

• Андрій З***

Хороший товар, дружині сподобалось

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:
    Поки не виявлено, в роботі був не більше 1 години
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Андрій!

• Владлена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Работает очень тихо, пока все отлично. Рекомендую

Вітаємо, Владлена!

• Екатерина Ц***

Покупкою задоволена на всі 100%

Достоинства:
    Компактна

Вітаємо, Катерина!

• Эдуард Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Віброплатформа дуже сподобалась! Якісно зроблена, стійка, працює тихо та має достатньо режимів і рівнів інтенсивності, щоб підібрати комфортне навантаження. Керування просте й зрозуміле, пульт працює добре. Після тренування відчувається приємна робота м’язів і легкість у тілі. Окремо сподобався компактний розмір — не займає багато місця, тому зручно користуватися вдома. За свою ціну чудовий варіант.

Вітаємо, Эдуард!

• Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Платфору доставили швидко, працює добре. Дякую!

Вітаємо, Елена!

• Інна К***

Все супер !!!
    Дякую

Достоинства:
    Тихий, без запаху
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Інна!

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Все сподобалось,прислали швидко.ПРАЦЮЄ ДОБРЕ.Сподобалось займатися на ній усій родині.

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Оксана!

• Евгения П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Боже,це просто кайф!!! Я в захваті, я беззаперечно і наполегливо рекомендую.

Вітаємо, Євгенія!

• Яна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Класна штука, дякую! Тільки не зрозуміла до чого тут еспандери і як їх застосовувати

Достоинства:
    Гарна вібрація і лімфодренаж
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Яна!

Дякуємо за відгук!
      Еспандери на віброплатформі потрібні для того, щоб під час тренування одночасно працювало все тіло:
      Поки платформа вібрує і задіює м'язи ніг, сідниць та пресу, за допомогою еспандерів ви можете виконувати вправи на біцепс, трицепс та плечі.
      Вони допомагають стабілізувати тіло та впевненіше тримати баланс під час інтенсивних режимів вібрації.
      Поєднання вібросигналу та опору гуми змушує м'язи працювати у два рази інтенсивніше, що прискорює спалювання калорій та покращує тонус шкіри.

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Покупкой довольна на все 100%. Спасибо за быструю доставку и за удовольствие доставленное платформой. Жду хороших результатов от тренировок.

Достоинства:
    Очень тихая .
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Ольга!

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Для мене працює краще за лімфодренажні масажі
    Поки просто роблю перерву під час робочого дня і стою на стандартній програмі по 10хв. Набряки нижньої частини зменшилися, ноги після використання червоніють, лімфоток вочевидь підтримувати допомагає

Достоинства:
    Легко використовувати, займає мало місця, допомагає з застоями лімфи та води від сидячої роботи і тд
    Недостатки:
    Не виявлено, хіба запах пластику перший час
    • Продавец  Принцеса Діана

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Все вчасно! Справний, не сильно шумний!

Недостатки:
    Все добре
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Олена!

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Чудова річ. Працює справно.

Вітаємо, Наталія!

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Дуже крута платформа !!! Дякую продавцю за швидку відправку!
    Користуюсь кожен день - рекомендую

Достоинства:
    Класно що можна займатись з музикою. Не шумна

Вітаємо, Олена!

• Наталия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Гарний тренажер для дому. Добре працює як масажер для всього тіла розбиваючи застої рідини в організмі.

Вітаємо, Наталія!

• Екатерина Г***

Рекомендую даного продавця.

Достоинства:
    Платформа прийшла вчасно, все працює, розібратися можна навіть без інструкції. Менеджер зразу після отримання написала в месенджер для допомоги в налаштуванні.

Вітаємо, Екатерина!

Дякуємо вам за рекомендацію та довіру!
      Щиро раді, що платформа прибула вчасно, а її налаштування виявилося простим і зрозумілим. Нам також приємно знати, що супровід менеджера був корисним для вас. Бажаємо комфортного користування та чудових результатів!
      Якщо у майбутньому виникнуть будь-які запитання, ми завжди раді допомогти.

• Алла Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

дуже вдячна за обслуговування. Швидко, без пошкоджень, те, що хтіла. Дуже гана платформа. Менеджер турботлива, цікавиться, чи все добре. Дякую і рекомендую.

Достоинства:
    зручно, якість висока

Вітаємо, Алла!

Дякуємо вам за такий теплий відгук!
      Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою, швидкістю доставки та нашим сервісом.
      Щиро дякуємо за рекомендацію та будемо раді бачити вас знову!

• Наталья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Дуже крута штука, прям рекомендую!!!!

Вітаємо, Наталья!

Дякуємо за такий емоційний відгук!
      Нам дуже приємно, що віброплатформа вам сподобалася. Ваші рекомендації — найкраща оцінка для нас. Бажаємо, щоб тренування й надалі приносили задоволення, гарне самопочуття та чудові результати!

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Выждал паузу для испытания данной платформы и пишу свои впечатления: мышцы расслабляет хорошо, особенно после нагрузок, лимфу разгоняет (проверено на себе и жене) главное регулярно использовать каждый день и результат будет сто процентов) спасибо продавцу за оперативность отправки в общем для домашнего использования точно рекомендую!!!

Достоинства:
    Помогает снять напряжение в конце дня и снимает отечность

Вітаємо, Максим!

Дякуємо за такий детальний і позитивний відгук!
      Дуже приємно чути, що платформа добре допомагає вам у відновленні після навантажень, сприяє розслабленню м’язів і зменшенню набряків. Особливо цінно, що ви відзначили ефект при регулярному використанні та задоволені результатом як для себе, так і для родини.

Дякуємо за довіру та рекомендацію — бажаємо приємного і ефективного користування!

• Віталій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Дуже зручна та якісна платформа. Працює дуже добре. Рекомендую однозначно.

Достоинства:
    Якість, функціональність

Вітаємо, Віталій!

Дякуємо за ваш позитивний відгук!
      Дуже приємно знати, що платформа виправдала ваші очікування та ви задоволені її якістю й функціональністю. Бажаємо комфортного користування та будемо раді бачити вас знову!

• Тетяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Дуже класна платформа) ефект дійсно відчутний, з'являється легкість в тілі.
    Замовлення швидко й надійно відправили)
    Дякую!

Дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що платформа вам сподобалась і ви відчули позитивний ефект.
      Бажаємо подальшого комфорту і гарного користування!

• Людмила Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Платформа супер! Все подобається... Головне регулярно користуватись, тоді результати одразу помітні... Багато програм, всі по різному працюють, ще всі не випробувала, взагалі дуже задоволена покупкою!

Вітаємо, Людмила!

Дякуємо вам за такий чудовий відгук!
      Дуже раді, що віброплатформа вам подобається і ви вже помічаєте позитивні результати. Ви абсолютно праві — регулярність дає найкращий ефект.

Бажаємо вам приємних занять і ще більше гарних результатів!

• Олександр

Чудова платформа

Вітаємо, Олександр!

Дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що ви задоволені покупкою та віброплатформа чудово працює.
      Бажаємо приємного користування і нехай служить довго!

• Андрій О***

Чудово працює

Вітаємо, Андрій!

Дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що ви задоволені покупкою та товар чудово працює.
      Бажаємо приємного користування і нехай служить довго!

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Отримала товар в найкоротші терміни, сама віброплатформа працює без нарікань. Вже після першого заняття відчула легкість в ногах, набряки стали меншими. Буду користуватись і надалі

Достоинства:
    Швидка доставка

Вітаємо, Яна!

Дякуємо вам за такий приємний відгук!
      Дуже раді, що віброплатформа вам сподобалась і вже з перших занять відчуваєте позитивний ефект. Бажаємо приємного користування, гарного самопочуття та чудових результатів!
      Дякуємо, що обрали нас.

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Дуже задоволена покупкою віброплатформи! Все прийшло швидко, якісно запаковане, без жодних пошкоджень. Товар повністю відповідає опису та в ідеальному робочому стані.Окремо хочу відзначити гарне обслуговування — продавець приємний, відповідальний і швидко реагує на запитання.
    Користуюсь із задоволенням, однозначно рекомендую!

Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Тетяна!

Дякуємо вам за такий приємний і детальний відгук!
      Раді, що віброплатформа прийшла швидко, була якісно запакована та повністю відповідає вашим очікуванням. Особливо приємно чути, що ви задоволені обслуговуванням — для нас це дуже важливо.

Користуйтеся із задоволенням і дякуємо за рекомендацію!

• Євген З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Все чудово товар відповідає потребам, дякую.

Вітаємо, Євген!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що віброплатформа повністю відповідає вашим потребам і ви задоволені. Користуйтеся із задоволенням.

• Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Дуже дякую за поатформу. Дуже швидко прийшла. Все подобається .

Достоинства:
    Все працює на вищому рівні.
    Недостатки:
    Недоліків не має
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Тетяна!

Щиро дякуємо вам за відгук і приємні слова! Нам дуже важливо, що платформа вам сподобалась і повністю виправдала очікування.
      Бажаємо Вам приємного та ефективного користування і надалі!

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Платформа виявилася дійсно дієвою. Для тих, хто багато сидить, має проблеми з набряками і не може відвідувати фітнес-тренування - чудова альтернатива. Буквально через 30 секунд уже відчувається рух лімфи, особисто у мене. Шкіра на ногах навіть трохи румʼяніє. Платформа працює!!!

Достоинства:
    Ціна, розмір, вага
    Недостатки:
    Поки що немає
    • Продавец  Принцеса Діана

Добрий день, Наталія! Щиро дякуємо відгук!

Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.

Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Дар'я Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Швидка доставка, працює чудово.

Вітаємо, Дар'я!

Дякуємо за ваш відгук!

Дуже раді, що доставка була швидкою, а віброплатформа працює чудово. Користуйтеся із задоволенням!