- Мария Р***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дякую за степлер! Все чудово
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Немає недоліків
- Олег Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Товар добре підійшов під завдання
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що степлер добре підійшов під ваші завдання та виправдав очікування. Нехай інструмент допомагає швидко й зручно працювати на ділянці. Будемо раді, якщо й надалі обиратимете наші товари для саду та городу.
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Швидка доставка, все в комплекті, як і зазначено, степлер працює.
Єдиний мінус - це треба ним працювати)))- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що степлер приїхав швидко, був повністю укомплектований і добре працює. Нехай підв’язка рослин проходить легко та без зайвих зусиль, а інструмент слугує вам довго та надійно на городі чи дачі.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Швидка доставка
Якість супер- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що якість степлера та швидка доставка виправдали очікування. Нехай інструмент буде надійним помічником на дачі та городі й довго служить вам у догляді за рослинами.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Все добре. Ще не користувались
- Продавец opsale
Дякуємо за високу оцінку та вибір нашого степлера для підв’язування рослин. Раді, що перше враження позитивне. Коли випробуєте інструмент у роботі, будемо вдячні, якщо поділитеся досвідом. Бажаємо зручного користування та рясних врожаїв на вашій ділянці!
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Чудова штука. Купувала для підв'язування помідорів, але ще час не прийшов. Чоловік підв'язував ним виноград. Швидко, якісно, надійно. У комплекті багато скоб і стрічки в рулончиках. Рекомендую.
- Недостатки:
- Поки що немає
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цей степлер для підв’язування рослин. Раді, що він виявився зручним і добре показав себе під час підв’язування винограду, а також сподобається вам і для помідорів. Бажаємо приємного та ефективного користування в саду й на городі!
- Михайло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дійсно хороший інструмент, працює добре.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку інструмента. Раді, що степлер виправдав очікування та добре працює в роботі з рослинами. Ваша думка допомагає підтримувати якість товарів. Бажаємо зручного користування та гарних врожаїв на городі чи дачі!
- Алёна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Быстро и легко экономия времени
- Достоинства:
- Лёгкий
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку степлера для підв’язування рослин. Раді, що інструмент виявився легким у роботі та допомагає швидко виконувати підв’язку, економлячи ваш час. Нехай користування буде й надалі зручним та ефективним.
- Волошина А***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Зручний інструмент, значно економить час. Замовлення виконано оперативно.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку нашого степлера для підв’язування рослин. Раді, що інструмент виявився зручним у роботі та допомагає економити ваш час, а замовлення було виконано оперативно. Бажаємо приємного та ефективного користування на дачі й городі!
- Алла М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Товар получила быстро. Все прекрасно!
- Продавец opsale
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що степлер для підв’язування швидко доїхав і повністю виправдав очікування. Дякуємо за вибір саме цього товару. Нехай інструмент робить роботу на дачі та в саду зручнішою, а догляд за рослинами приносить лише задоволення.
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Чудова якість товару!
Рекомендую!
Надіюсь, що прослужить довго.- Достоинства:
- Гарна комплектація
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку товару, а також за те, що обрали саме цю модель степлера. Рады, що якість та комплектація виправдали очікування. Нехай інструмент служить довго та робить роботу в саду й на городі ще зручнішою та приємнішою.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дуже задоволений степлером
Особливо здивований кількістю скоб і стрічок
10/10- Продавец opsale
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування
- Єлизавета Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Удобный и простой инструмент для садовых работ.
- Достоинства:
- Все понравилось
- Продавец opsale
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: opsale
Декілька тижнів як придбав даний степлер, трішки спробував - працює добре!
- Достоинства:
- Все працює
- Костянтин У***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Придбав два тижні тому. Спробував. Нарікань немає.
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Отримала садовий степлер, поки що не вдалось використати в роботі, але перші враження чудові. Інструмент виглядає міцним, металеві частини якісні, механізм працює чітко, стрічка заправляється легко. Чудовий варіант для підв'язки винограду та помідорів. Рекомендую як базовий інструмент!
- Достоинства:
- Міцний корпус, зручна ергономіка.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Продавец opsale
- Михаил Е***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Інструмент зручний у використанні, якість відповідає опису.
- Лілія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Зручний і практичний інструмент для садових робіт. Легкий у використанні, чекаю сезону)
- Продавец opsale
Дякуємо за покупку, нам дуже приємно
- Аліса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Отличный помощник для быстрого и аккуратного подвязывания растений.
- Степан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дуже класна штука, тепер город буде тільки в задоволення)
- Продавец opsale
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.