Отзывы покупателей о Папка з 60 файлами Axent блакитний A4 файл 30 мкм. (1060-04-A)

Оценка пользователей 4.83/5
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Количество в упаковке: 60

Якість гарна, проте головний недолік - дуже тонкі файли, які легко мнуться при найменшому їх згині, через тонку товщину не зручно вставляти папери в середину, що як раз призводить до пом'ятостей файлів, які залишаються, зразу ж псують їх зовнішній вигляд. Все ж таки хотілось би більш якісні файли, бо є підозра, що при активному використанні вони ну дуже швидко прийдуть у непридатність.

Андрій,
      Дякуємо за відгук.
      На сайті вказана інформація про товщину файлів 30 мкм, зазвичай в таких папках і використовуют 20-30 мкм.
      Бажаємо приємного користування продукцією Axent.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый. Количество в упаковке: 60

Хороша практична папка. Файли трохи тоненькі, але свою функцію цілком добре виконують

• Євгенія Т***

Гарна папка, відповідає опису

• Сергій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Количество в упаковке: 60

Хороші папки, файли не глянцеві і міцні.

• Костянтин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Количество в упаковке: 60

Папки якісні. Мене вони влаштували. Рекомендую

• Бойчук О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Количество в упаковке: 60
    Достоинства:
    Хороша якість. Файли в папці якісні.
    Недостатки:
  • Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Количество в упаковке: 60

Отлично подходят для хранения документов и чеков. Папки есть разных цветов, очень радуют глаз. И можно даже не подписывать. 60 файлов хватит на долго) Качество отличное, всем рекомендую.

Достоинства:
    Качество, вместительность
  • Юлия

Храню в папках Axent документы и чеки. Очень удобно сортировать даже не подписывая - ведь можно купить папки разных цветов. 60 файлов хватит на долго) Качество отличное, всем рекомендую.

Достоинства:
    Качество и количество файликов