Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Обважнювачі-манжети для ніг та рук Power System PS-4046 Ankle Weights (2шт.*1 kg) (пара)

• Євгеній Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1. Цвет: Серый

Раз 10 уже с ними побегал. Все ок.

Доброго дня.

Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.

Бажаємо приємного користування!

• Виктория У***

Отличные утяжелители.
    Качество отличное, на ноге сидят плотно за счёт липучки.

Дякуємо за відгук.

Раді що Ви задоволенні своїм вибором.

• Эмилия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5. Цвет: Серый

Достоинства:
    Дуже зручні, я навіть на руки одягую замість гантелей
    Недостатки:

Раді що Ви задоволенні своїм вибором !

• Павлина
  • Павлина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2. Цвет: Серый

Долго выбирала, очень рада, что всё таки выбрала эти утяжелители. Идеальны: удобны, практичны, хорошая липучка. Я довольна покупкой. Рекомендую!

Достоинства:
    Хорошее качество
  • Галина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2. Цвет: Серый

Робота менеджерів залишає бажати кращого. Замовляла 2 рази, кожного разу повідомляли, що товару не має в наявності. В результаті прийшло повідомлення, що товар доставлений на Нову пошту. Все добре, але чкби я вже за той час купила інші, то виникла би не приємна ситуація.

Достоинства:
    Дуже зручні для тренувань. М'які, липучки гарно прилипають.
    Недостатки:
    не має.
  • Антонина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1. Цвет: Серый
    Достоинства:
    Качественно упаковано, качественный товар, нет запаха, красивый дизайн, быстрая доставка службой Розетки
    Недостатки:
    не обнаружено
    • Client

напишіть ваші враження від використання, вони хоч ще цілі)?

• Анастасия

Все хорошо

• nastya
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1. Цвет: Серый

хорошо фиксируются на ногах, материал приятный и не натирает. очень хорошо что есть регулируемая застежка на липучке. для занятий в домашних условиях очень удобно.

Достоинства:
    удобные
    Недостатки:
    пока не заметила
  • Оксана
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1. Цвет: Серый

Люди, не купуйте в Розетці манжети для ніг Power System PS-4046 1 кг, Grey. Розказую чому. Я їх замовила, бо свої старі довелося віддати для дитини-інваліда. Старі я замовляла з Одеси, вони були у мене майже рік і все з ними було прекрасно. Я під мікроскопом їх не розглядала і коли прийшли манжети з Розетки, то відмінностей я не помітила. Але коли через 3 тренування з них посипався пісок я була в шоці. Я зробила фото і надіслала в сервісну службу розетки 31 жовтня, мені сказали, що скаргу відправлять виробнику, чекайте. Я чекала тиждень - тишина, подзвонила знову, сказали ми продублюємо запит, чекайте дзвінка. Пройшов ще тиждень і тишина)))) я дзвоню знову, попросили почекати, доки вияснять. В результаті пан Віталій мені сказав, що вони нічим не можуть допомогти, бо пройшло 14 днів, попробуйте їх зашити. Я була обурена, якби манжети коштували 50 грн я б їх зашила і не витрачала свій час на цю службу, але коли манжети коштують набагато дорожче і через 3 тренування з них посипався пісок, то це неподобство, де якість??? І я знайшла відповідь. Я поїхала до сестри і порівняла манжети, від побаченого я була в шоці, наскільки велика відмінність. І все стало ясно. Манжети з Розетки не оригінальні, їх видно шиють в підвалі прямо під Розеткою. На фото верхні манжети з Розетки, нижні з Одеського сайту. Коментарі зайві, бо все очевидно

Эксперт Rozetka

Доброго дня, Оксана! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом.

• Анна С***
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5. Цвет: Серый

Отлично подходят для силовых тренировок, привносят разнообразие в тренировки. Мягкое покрытие, ремни-липучки хорошо фиксируются.

Достоинства:
    Доступная цена
    • Guest G***

після двомісячного користування ваші враження)? Вони хоч ще цілі))?