- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 65. Цвет: Фиолетовый
Мяч супер, хорошо растягиваю на нем спину, как дополнительный атребут для домашний тренеровок, то, что надо. Надула по инструкции, мой вес выдерживает.
- Достоинства:
- насос в комплекте
Доброго дня, Анно.
Приємного вам користування!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 65. Цвет: Фиолетовый
Витримав лише тиждень, з'явилася дірочка, використовувати вже неможливо, за такі гроші - якісь нульова
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погана якість
Доброго дня, Олено.
Дякуємо вам за звернення.
Нам шкода, що ваш фітбол зазнав пошкодження, такі ситуації завжди неприємні.
Фітбол має систему Anti-burst, вона лише зменшує ризик розриву в момент проколу, м'яч просто починає повільно спускати. Але це не означає, що виріб стає броньованим і пробити його не реально.
Навіть найдорожчий фітбол можна пошкодити, це аж ніяк не буде характеризувати його якість.
До прикладу, якщо ви проколюєте шину на вашому авто, це ж не ознака того, що шина не якісна, те саме й тут.
Напишіть нам, будь ласка, свої контакти через наш чат підтримки:
ссылка
Це дасть змогу нашому фахівцеві зв'язатися з вами та детальніше розібратися у ситуації.
- Анастасія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 65. Цвет: Серебристый
Кайфовий мʼяч з масажною поверхнею. Отримала швидко, дякую
- Достоинства:
- міцний
Доброго дня, Анастасія.
Приємного вам користування!
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 65. Цвет: Фиолетовый
Нормальний мяч, надувся швидко, не спускається, користуються дітки після лікувального масажу
- Достоинства:
- швидкість доставки
- Недостатки:
- ніяких
Доброго дня, Оксано.