Топи продажів

Отзывы покупателей о Рослина Діонея Венерина мухоловка великий розмір в горщику

• Зоя Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GorgonaGarden

Діонея прийшла в чудовому вигляді, свіженька не поломана суперово запакована, упаковка не пошкоджена також рослинка не пошкоджена, до рослинки продавець додала інструкцію, що дуже важливо по догляду за рослиною а також подарунок насіння і ще одної хижої рослини. Велике дякую

Достоинства:
    Швидко та якісно отримала рослинку
    • Продавец  GorgonaGarden

Дякую вам за зворотній зв'язок. Хижі рослинки прості в догляді, з інструкцією буде нескладно виростити красу в домашніх умовах .

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: GorgonaGarden

Приїхало цілим, пакування топ!

• Юлія

Дякую!

Достоинства:
    Швидко зв'язались, чудово і швидко відправили, надали детальну інструкцію по догляду за рослиною
  • Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GorgonaGarden

Рослина - супер! Запакована була дуже добре. Продавець чудовий і відповідальний (видно, що займається улюбленою справою ). І я і син - в захваті Це точно буде моя не остання покупка І окреме дякую за подаруночок

Достоинства:
    Тільки переваги і нічого більше)))
    Недостатки:
    Не існує)
  • Тимофій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GorgonaGarden

Гарний продавець- рекомендую. Швидко вийшов на звʼязок, перед відправкою отримав фото, запакували надійно! Надали всю необхідну інформацію по догляду за квіткою! Ще і в подарунок насіння було!

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GorgonaGarden

Рослина доїхала ідеально так як була ідеально запакована) Продавчиня дуже привітлива та надала детальну інструкцію про догляд за рослиною. Навіть насіння Росянки в подарунок поклали.

Достоинства:
    Ідеальне ,професійне обслуговування та відношення)
  • Капінос Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GorgonaGarden

Купував дитині на сонячну сторону будинку. Дуже гарно запакована рослина. Продавець проінформував як доглядати.

Достоинства:
    Пакування
  • Наталья Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GorgonaGarden

Купувала на подарунок сину. Знань про рослину майже не було. Перед відправкою мені надіслали фото рослин, я вибрала та отримала дуже корисну інформацію, разом з інструкцією.

Достоинства:
    Швидко, допомогли в основних питаннях по догляду, фото перед відправкою
  • Дарина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GorgonaGarden

Все чудово. Рослина в гарному стані, ще і поклали семена додатково.Надіслали пам'ятку по догляду за рослиною Відправили швидко.Продавця рекомендую.

Достоинства:
    Звідки доставка, надійне пакування
    Недостатки:
    Відсутні
  • Дарина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GorgonaGarden

приїхала у відмінному стані, свіжа та гарна

Достоинства:
    швидке оформлення та відправка посилки, поради
  • Кущ Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GorgonaGarden

Гарно упакована рослина, розмір великий, приблизно 20 щупалець. Купляла на подарунок.

Достоинства:
    Докладна інформація про рослину і догляд
  • Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GorgonaGarden

Рослина відповідає опису і фото , доїхала добре запакована без пошкоджень . Продавець надав всі консультації по догляду.

Достоинства:
    Все добре