Отзывы покупателей о Набор разделочных досок кухонные доски из нержавеющей стали пищевые металлические комплект 3 шт разных размеров для нарезки мяса рыбы овощей фруктов антибактериальные нескользящие устойчивые к запахам и влаге прочные тонкие большие для кухни

• Владимир Г***

Все дуже добре

Достоинства:
    Нема запаху
    Недостатки:
    • Продавец  MARITIM

Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Дуже задоволена покупкою! Набір кухонних дощок виглядає стильно та сучасно, ідеально вписався в кухню. Переживала що товщина 1 мм, але виявилися дуже міцними.

• Іван

Хороші доски, рекомендую

Достоинства:
    Якісні
    • Продавец  MARITIM

• Александр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Класна заміна деревʼяним або пластмасовим дошкам. Не зберігають запахи та стильні. Але все ж таки залишаються сліди від ножів як в принципі кожна друга поверхня ) Ми задоволені!

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Хочу дописати відгук на дошки. Користуюсь достатньо часу і можу вже поділитися враженнями. Вони зручні, мало займають місця, миються за секунди, не залишають запаху, не красятьс після буряку, паприки, куркуми..., ножі гострі.
    А саме головне, їх не потрібнотак ретельно доглядати, як деревяні.
    Замовлю ще один комплект для пікніків, це ідеальне рішення для відпочинку.

• Лена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Чудовий, естетичний, практичний і безпечний набір. Всім рекомендую. Сталь достатньо товста, краї оброблені, розміри ті що треба. До них нічого не пристає, не фарбуються, можна використати і як дошку і підставку і як кришку, звісно залишаються порізи від ножа але ніж не тупится.

• Ганна Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Чудовий, естетичний, практичний і безпечний набір. Всім рекомендую. Сталь достатньо товста, краї оброблені, розміри ті що треба. До них нічого не пристає, не фарбуються, можна використати і як дошку і підставку і як кришку, догляд мінімальний, звісно залишаються порізи від ножа але не помітила щоб ніж тупився. Достатньо важкі, потрібно підібрати підставку щоб втримати їх.

Достоинства:
    Сталь, розмір дощок
    • Продавец  MARITIM

• Олена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Чудові дощечки, гарно оброблені краї. Оперативна доставка, дякую!

• Наталья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Заказывала этот набор, осталась очень довольна. Отличные доски, хорошо моются, ничего к ним не прилипает, не царапаются, края хорошо обработаны. В трех размерах, что тоже очень удобно. Буду советовать своим знакомым. Сотрудники магазина очень оперативные и внимательные. Спасибо

Достоинства:
    200
    • Продавец  MARITIM

• Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Дошки класні. Мені сподобались. Мало місця займають. Миються чудово. Краї шліфовані і не царапаються. Приємно що різного розміру, під різний об'єм продуктів.
    Виглялають стильно, думаю вони мені довше прослужать ніж деревяні чи пластикові. І дійсно це гігієнічніше чим пластик чи дерево.

• Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Дошки гарної якості, кожна запакована окремо, края гарно оброблені, без зачіпок. Не прогинаються. Міцні.
    Швидко миються і навіть з під сельодки не вбирають запах.

Достоинства:
    Якісний метал, гарна обробка країв, тонкі та не згинаються.
    Недостатки:
    Поки не виявила.
    • Продавец  MARITIM