Отзывы покупателей о Степпер наклонный с эспандером и монитором Sport Step XTRX 100 Тренажер мини степпер с эспандерами
- Николай Я***Отзыв от покупателя. Продавец: YOKKO
Дуже сподобався
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: YOKKO
Простий в користувнні, жодних проблем поки не виявлено, нічого не скрипить
- Достоинства:
- Працює як і повинен
- Недостатки:
- Не знайшов
- Валерия К***Отзыв от покупателя. Продавец: YOKKO
змазала згідно з інструкцією, не допомогло. бісить страшне, не витримую довго займатися
- Достоинства:
- компактний, хороше навантаження
- Недостатки:
- СКРИПИТЬ З ПЕРШОГО Ж РАЗУ
- Продавец YOKKO
Доброго дня! Нам дуже шкода, що товар Вам не сподобався. Разом з тим хочемо внести ясність в те, як користуватися степером.
Степер як і будь яке інше спортивне обладнання потребує догляду та обслуговування. Особливо, враховуючи той факт, що в ньому велика кількість елементів, які піддаються механічному тертю. Тому періодично основні вузли тертя потрібно змащувати. Найчастіше використовується літієве антифракційне мастило Літол 24. Зазвичай виробник дуже щедро змащує основні вузли, але інколи, як у Вашому випадку може недозмастити місце кріплення троса до власне самого Степера, це, швидше за все, й видає скрип зліва, який Ви чуєте. В комплекті до степера є 2 ключика, якими можна повністю зібрати розібрати тренажер за необхідності. Вам потрібно відкрутити трос від степера і на всі дрібні елементи нанести мастило.
Додатково наш менеджер завтра звʼяжеться з Вами і допоможе усунути дану проблему
- Уляна К***Отзыв от покупателя. Продавец: YOKKO
Для мене те що треба, і якість як для такої ціни відмінна.
- Достоинства:
- Всі
- Андрій Х***
Скрипить?