Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Виброплатформа тренировочная с пультом, петлями и эспандерами для снижения веса

Оценка пользователей 4.84/5
  • Отзывы про товар продавца МОТМОТ
  • Оксана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: МОТМОТ

Відроплатформа виглядає якісною, має 5 програм, в комплекті еспандери. Можна під час занять слухати музику з флешки. Вже користуємось і задоволені покупкою)) Рекомендую!

Достоинства:
    Дуже швидка доставка)) Платформа чудова
    Недостатки:
    Поки що тільки один: інструкція тільки англійською мовою
  • Евгения П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Боже,це просто кайф!!! Я в захваті, я беззаперечно і наполегливо рекомендую.

• Яна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Класна штука, дякую! Тільки не зрозуміла до чого тут еспандери і як їх застосовувати

Достоинства:
    Гарна вібрація і лімфодренаж
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Яна!

Дякуємо за відгук!
      Еспандери на віброплатформі потрібні для того, щоб під час тренування одночасно працювало все тіло:
      Поки платформа вібрує і задіює м'язи ніг, сідниць та пресу, за допомогою еспандерів ви можете виконувати вправи на біцепс, трицепс та плечі.
      Вони допомагають стабілізувати тіло та впевненіше тримати баланс під час інтенсивних режимів вібрації.
      Поєднання вібросигналу та опору гуми змушує м'язи працювати у два рази інтенсивніше, що прискорює спалювання калорій та покращує тонус шкіри.

• Михайлова М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EasyMart. Цвет: Черный

Отримала 20.07, а 07.08 при ввімкненні в розетку біля кнопки вмикання заіскрило і пішов запах горілого, відповідно використовувати її неможливо і небезпечно.

Достоинства:
    Недостатки:
    Термін експлуатації всього 2тижні
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: EasyMart. Цвет: Черный

Класна штука! Після тренування те що треба! Не робила заміри щоб оцінити ефективність щодо набряків, але босоніжки які завжди передавлювали ноги, зараз навіть не лишають слідів! Користуюся місяць, тричі на день по 10 хвилин. Поки нарікань жодних. Але майте на увазі що якщо лишите включеною, вранці можна прокинутись від того що до вбудованої в платформу колонки підключився сусід))))

Достоинства:
    Компактна, потужна, багато режимів
    Недостатки:
    За перший місяць користування - не знайшла
  • Юрій Г***

Відправили швидко, простий в використанні. Відповідає ціна - якість

• Татьяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Цвет: Черный

Купила эту виброплатформу пару недель назад, в основном чтобы разгонять кровь и лимфу после целого дня сидячей работы за компьютером. как помощник, в борьбе за подтянутое тело — это то, что нужно!
    Занимаюсь 15-20 минут каждый день, обычно утром. Ставлю среднюю скорость и обязательно делаю легкие упражнения: полуприседания, пружиню на ногах или просто держу баланс. Ощущения приятные — мышцы разогреваются, чувствуется покалывания о прилива крови. Самый главный плюс для меня — утренняя отечность уходит моментально, лицо и ноги сразу «сдуваются», появляется куча энергии. Кожа на бедрах, как по мне, заметно подтянулась.
    Пульт в комплекте — это очень удобно. Не нужно постоянно нагибаться к экрану во время работы платформы: нажала кнопку, добавила скорость или сменила программу.
    Не стойте на прямых ногах! Колени всегда должны быть слегка согнуты (позиция «лыжника»). Прямые ноги передают вибрацию напрямую в суставы и позвоночник, появляются неприятные ощущения.

Реально гоняет лимфу, убирает утреннюю отечность, подтягивает кожу. Плюс, занимает мало местаа.Ножки, мягкие присоски, во время работы не скользят и не шумят, не мешают соседям снизу.

Достоинства:
    Классно
    • Продавец  ShemUA

Щиро дякуємо вам за такий змістовний відгук! Раді, що віброплатформа вдало доповнила щоденну активність, бажаємо приємного використання!

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый

Моя прєлєсть ! На 1 швидкості трясе тіло, м'язи, просто супер ! Після травми бігова та сильні навантаження мені не підходять, а після цієї штуки відчуття дуже добрі, хто має змогу заміряйте рівень кисню після платформи бо здається теж покращується. Єдине питання скільки це щастя пропрацює якщо рік, то вже добре.

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый

Дружина дуже задоволена, вмикає кожного дня і дивиться Netflix. Зручно, що займає не багато місця.

Я спробував, мені також сподобалось як легкий масаж:)

Достоинства:
    Компактний
    Класно що є уже готові програми
    Прикольно, що можна підключити телефон і ввімкнути музику
    Приємна ціна
    Зібрати і ввімкнути було легко і зрозуміло
    Недостатки:
    Еспандери дуже слабкі, я би докупив окремо сильніші, але для дружини норм.
    Не вистачило окремо інструкції до пульта, яка кнопка за що відповідає, і довелось кожну пробувати щоб розібратися
  • Людмила Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый

Чудово виконує свою роботу))

• Екатерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый

Віброплатформа виконує свої функції- вібрує)) Користуюсь місяць, але не часто, все працює!
    Брала собі, так як маю проблеми з ногами, за необхідності щоб зняти набряклість. Ефект є, але зʼявилися судинні сіточки- не знаю чи це звʼязано саме з віброплатформою. Загалом штука непогана. Буду користуватися і надалі.

Достоинства:
    Працює тихо, має програми, еспандери для рук
  • Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Вибухнула при включенні в розетку. Користувалась півроку…. Не може бути через напругу, бо на квартиру стоїть реле напруги….

• Продавец  UA National Group

Дякуємо за відгук. Нетиповий випадок для цієї віброплатформи. За описом неможливо дистанційно визначити причину ситуації. Оскільки гарантійний термін ще не закінчився, просимо надіслати товар нам для передачі до сервісного центру. Після діагностики фахівці встановлять точну причину несправності та нададуть висновок.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый

Платформою користуюся регулярно і дуже задоволена результатом. Для мене це насамперед чудовий спосіб розслабити ноги після важкого дня та розігнати лімфу. Платформа має дуже класну рельєфну поверхню з масажними точками — стояти босоніж неймовірно приємно, ніби на справжньому масажі. Дисплей яскравий, великий, під час занять усе чудово видно зверху. Сама вона компактна, але стійка. Однозначно рекомендую .

Достоинства:
    Потужний лімфодренаж, крутий масажний рельєф для стоп, чіткий та зрозумілий екран, займає мало місця
    Недостатки:
    Ще не побачила.
  • Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый

Майже тиждень користуюсь ,все подобається,тихо працює,мене все влаштовує.

Достоинства:
    Дуже тихо працює
  • Любов П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый

Дуже задоволена віброплатформою! Працює тихо, проста у використанні, а вже після перших занять відчувається приємний тонус у м’язах. Чудовий варіант для домашніх тренувань і підтримки гарної фізичної форми.

Достоинства:
    Тиха
  • Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый

Все прийшло в комплекті...все працює...дружина в захваті, я в спокою...

• Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Цвет: Черный

Працюю вдома, тому вирішила купити собі віброплатформу, щоб трохи більше рухатися та покращити лімфовідтік. Стою на ній щодня приблизно по 20 хвилин. За цей час помітила, що шкіра стала трохи більш підтягнутою, а ноги ніби легшими після робочого дня. Звісно, це не заміна спорту, але як додаткова активність — мені дуже подобається. Загалом покупкою задоволена, можу рекомендувати!
    Прикріпляю свій огляд на YouTube.

Достоинства:
    Корисна річ
    Недостатки:
    Поки не замітила
    • Продавец  ShemUA

Щиро дякуємо вам за відгук, рекомендацію, а також за відеоогляд! Дуже раді, що віброплатформа стала гарним доповненням до вашої щоденної активності та залишила приємні враження.

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Покупкой довольна на все 100%. Спасибо за быструю доставку и за удовольствие доставленное платформой. Жду хороших результатов от тренировок.

Достоинства:
    Очень тихая .
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Ольга!

Дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою.
      Бажаємо приємного користування, і будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Для мене працює краще за лімфодренажні масажі
    Поки просто роблю перерву під час робочого дня і стою на стандартній програмі по 10хв. Набряки нижньої частини зменшилися, ноги після використання червоніють, лімфоток вочевидь підтримувати допомагає

Достоинства:
    Легко використовувати, займає мало місця, допомагає з застоями лімфи та води від сидячої роботи і тд
    Недостатки:
    Не виявлено, хіба запах пластику перший час
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Тетяна!

• Денис Ф***

Придбав.
    Отримав.
    Приніс додому. І море розчарування.
    Еспандери відсутні, батарейок в пульті нема, інструкції українською нема.
    Пакування не "заводське", в плані що видно що коробку не раз відчиняли.

Чекаю реакцію.

Недостатки:
    Не повна комплектація.
    Відвертий обман покупця.
    • Продавец  First Toys

Добрий вечір! Ми відправляємо товар у повній комплектації на склади Розетки, її могло бути втрачено або при транспортуванні, або при огляді попереднім клієнтом, перепрошуємо за незручності. Батарейки не входять у комплект. Інструкція українською мовою представлена у описі на сайті, гортайте серію фото. Пакування йде від виробника.

• Юрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EasyMart. Цвет: Красный

Чудова!
    Сподобалася всій родині!
    Навіть, худим!))

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Все вчасно! Справний, не сильно шумний!

Недостатки:
    Все добре
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Олена!

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Чудова річ. Працює справно.

Вітаємо, Наталія!

• Христина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Цвет: Черный

Дуже класна вібро платформа, користуюсь другий тиждень, набряки зменшились, тіло підтягнулось, використовую кожного дня 20 хв. Зранку 10 хв і після роботи 10 хв знімає втому.

Достоинства:
    Стильний девайс
    • Продавец  ShemUA

Щиро дякуємо вам за відгук! Дуже приємно знати, що платформа вже допомагає почуватися краще та стала частиною ваших щоденних тренувань.

• Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый

Чудова платформа! Працює на відмінно.

• Норик Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Річ дійсно працює. Тільки чи на довго. Гарантійного талону немає, а гарантію 6 місяців зазначено було продавцем

Достоинства:
    Класна річ,необхідна для здоров'я, відчувається результат відразу
    Недостатки:
    Немає гарантійного талону та має різкий запах пластику
    • Продавец  UA National Group

Дякуємо за відгук. Раді, що віброплатформа сподобалась і результат відчувається вже з перших тренувань.

За правильної експлуатації тренажер стабільно працює не один рік. За інструкцією після кожних 10–15 хвилин використання потрібно робити перерву, щоб двигун не перегрівався.

Запах нового пластику та гумового покриття зазвичай швидко вивітрюється, особливо якщо залишити платформу в добре провітрюваному приміщенні. Гарантійний талон надішлемо в електронному вигляді на Viber - перепрошуємо що не поклали в посилку.

• В'ячеслав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый

Замовляв для дружини - користується вся сім'я. Добре знімає втому після цілодобово чергування.

Достоинства:
    Компактне. Підключається музика з телефону
    Недостатки:
    В пульті керування відсутні батарейки. Було б добре щоб продавець пропонував доукомплектувати.
  • Вадим

Отримав те що очікував
    Добра штука.

Достоинства:
    Все клас
    Недостатки:
    Не побачив
  • Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Дуже крута платформа !!! Дякую продавцю за швидку відправку!
    Користуюсь кожен день - рекомендую

Достоинства:
    Класно що можна займатись з музикою. Не шумна

Вітаємо, Олена!

• Руслан Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый

Брали на подарок батькам, люди у віці та постійно все болить, тиск такий що голова обертом йде, похилі люди одним словом, і після 10 хвилин на даному приборі стає лібше! Можливо це лише самі собі надумали, але воно того стоїть, раджу!

• Наталия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Гарний тренажер для дому. Добре працює як масажер для всього тіла розбиваючи застої рідини в організмі.

Вітаємо, Наталія!

• Юлія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый

Попробовала у подруги и решила купить как дополнительный девайс к тренировкам на орбитреке. Использую для лимфатичпского массажа ног, так как работа сидячая. С задачей справляется, мышцы мягкие, тонус ушел.

Достоинства:
    Улучшение лимфооттока ног
  • Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый

Товар повністю відповідає опису, працює на відмінно, є кілька програм, зручно керувати з пульта, як бонус є блютуз, можна підключити смартфон та займатись під улюблену музику.

Достоинства:
    Товар повністю відповідає опису
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Лизак Ю***

Досить якісно зроблена.

Достоинства:
    Безшумна
  • Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Цвет: Черный

Якість платформи гарна, не ковзає, поверхня ребриста.

Достоинства:
    Компактний розмір, всі функції працюють без проблем
    Недостатки:
    Погано тримається штекер живлення в роз'ємі, іноді від'єднується при пересуванні.
    • Продавец  ShemUA

Щиро дякуємо вам за відгук! Раді, що ви залишилися задоволені якістю віброплатформи та її функціональністю.

• Лілія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Цвет: Красный + Черный

Товар дійсно крутий! Для мене 100% ефективності. Релакс після завантаженого дня. Дякую

Достоинства:
    Ефективність 100%
    • Продавец  UA National Group

Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що віброплатформа допомагає вам розслабитися після насиченого дня та повністю виправдала ваші очікування.