Отзывы покупателей о Отпугиватель кротов мышей крыс грызунов ультразвуковой прибор на солнечной батарее биоакустический вибрационный аппарат против вредителей для животных кротопуг мышеотпугиватель автономный на дачу участок огород сад водонепроницаемый 2 шт Hechpro АН1SKW
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Кротів не відлякує, риють ще інтенсивніше..
- Достоинства:
- Не помітила
- Недостатки:
- Від кротів не допомогли
- Продавец НОВОНЕЙМ
Доброго дня, Надіє! Дякуємо за ваш відгук.
Нам дуже шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Робота таких відлякувачів може залежати від площі ділянки, типу ґрунту, правильного розміщення та часу використання — ефект не завжди помітний одразу.
Будь ласка, зверніться до нас у чат замовлення, щоб ми могли детальніше розібратися в ситуації та підказати можливий варіант вирішення.
Також нагадуємо, що у нас є **14 днів на повернення або обмін товару** після отримання.
- Марія А***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Хороші відлякувачі, свою роботу виконують. Для дачі та городу дуже корисна річ.
- Продавец НОВОНЕЙМ
Щиро дякуємо за Ваш зворотний зв’язок!
- Валентина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Хороші відлякувачі, раніше вже брали, допомагають у боротьбі з кротами на городі.
- Достоинства:
- Хороший результат від користування.
- Продавец НОВОНЕЙМ
Дякуємо за Вашу підтримку та відгук! Нам дуже приємно отримувати такий зворотний зв’язок.
- Михаил А***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Дуже зручно, що прилад автономний і сонячний заряд має. Візуально акуратно зроблений, працює тихо. Будемо тестити, щоб газон кроти не псували.
- Достоинства:
- Хороша збірка, проста дія - думаю, має допомогти, бо з отрутами і пастками гратись немає бажання.
- Продавец НОВОНЕЙМ
Вітаємо)
Раді, що прилад Вам сподобався.
Дякуємо, що поділилися досвідом!