- Володимир У***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Рекомендуюдля догляду за садом, дуже якiсна пила!
- Микола Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Дуже шкода,що прлдавець прислав 1 не той товар,що замовдявся.
Його повернуто.
Дуже шкода,бо розраховували на нього.- Недостатки:
- Розраховуєш на одне,отримуєш інше.
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Быстрая доставка. Хорошее качество. Вежливый продавец.
- Достоинства:
- Удобная, легкая пила, хорошо пиляет
- Недостатки:
- Не нашла
- Мирослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Пилою цілком задоволені. Все відповідає описаним характеристикам. Тому претензій і питань немає ні до постачальників, ні до товару в цілому. Дякуємо за швидку доставку і за якісний товар.
- Достоинства:
- Легка, зручна в роботі.
- Недостатки:
- Поки що немає.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Пила дуже сподобалася, легка для рук бабусі,все легко налаштували, тому рекомендую , хто ще сумнівається.
- Достоинства:
- Легка в користуванні і фізично
- Єрмолова В***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
1 акамулятор не заряджається після першого використання!
- Недостатки:
- Акамулятор
- Олексій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
- Наталья З***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Быстрая доставка. Хорошее качество. Вежливый продавец.
- Достоинства:
- Удобная, легкая пила.
- Недостатки:
- Не нашла.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Акамулятори просто не заряджаються після першого використання.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Акамулятори дно!
- Продавец Vital Vibe
Вітаємо!
Нам щиро прикро, що у Вас виникла проблема з акумуляторами після першого використання, адже ми розуміємо, наскільки важлива стабільна робота інструменту.
Зазначимо, що подібна ситуація може бути пов’язана як із можливим виробничим дефектом, так і з особливостями першого циклу заряджання або використання акумулятора. Іноді акумулятори потребують повного циклу розряд–заряд або перевірки правильності підключення зарядного пристрою.
У будь-якому випадку, така ситуація не є нормальною для коректно працюючого товару, тому ми обов’язково допоможемо Вам вирішити це питання. Просимо Вас звернутися до нас у чат або за контактами магазину — ми проведемо діагностику ситуації та запропонуємо оптимальне рішення: обмін акумуляторів або інший варіант вирішення згідно з правилами гарантії.
- Наталя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Зразу навернулись акумулятори.
- Достоинства:
- Мала
- Недостатки:
- Якість комплектуючих.
- Продавец Vital Vibe
Дякуємо, що повідомили про ситуацію. Нам прикро, що у Вас склалось таке враження від використання акумуляторів, адже це дійсно важлива частина роботи інструменту.
Хочемо зазначити, що подібні випадки не є типовими для даної моделі, і найчастіше можуть бути пов’язані або з індивідуальним дефектом акумулятора, або з особливостями першого циклу заряджання. Для коректної роботи рекомендується повністю зарядити акумулятор перед першим використанням та використовувати штатний зарядний пристрій.
У будь-якому випадку, якщо акумулятори дійсно вийшли з ладу, це гарантійний випадок, і ми обов’язково допоможемо Вам вирішити ситуацію. Просимо Вас звернутися до нас у чат або за контактами магазину — ми проведемо перевірку та запропонуємо оптимальне рішення: обмін акумуляторів або інший варіант згідно з гарантійними умовами.
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Гарний продавець. Швидко відправили, все як зазначено в описі. Пила працює добре. Акумулятори довго тримають заряд. У наборі додаткові ланцюги, два акумулятори, додані перчатки та захисні окуляри. Покупкою дуже задоволені, дякуємо та рекомендуємо!
- Достоинства:
- Ціна, якість, зручне пакування, запасні ланцюги, до набору додані перчатки та захисні окуляри
Вітаємо, Оксано!
Дякуємо Вам за такий розгорнутий і позитивний відгук про акумуляторну міні пилу UnA. Нам дуже приємно, що Ви відзначили швидкість відправки, відповідність товару опису та загальну якість комплекту — ми завжди прагнемо, щоб покупка повністю відповідала очікуванням.
Раді, що пила добре працює та акумулятори тримають заряд тривалий час. Дана пила на акумуляторі дійсно є зручним рішенням для дому, саду чи дачі, адже дозволяє легко обрізати гілки без зайвих зусиль. Окремо дякуємо, що звернули увагу на розширену комплектацію: додаткові ланцюги, два акумулятори, рукавички та захисні окуляри — це робить використання ще більш практичним і безпечним.
Особливо цінно, що Ви залишилися повністю задоволені покупкою та рекомендуєте товар — це найкраща оцінка нашої роботи.
Якщо Вас цікавлять інші інструменти для саду та дому, рекомендуємо ознайомитися з нашим асортиментом:
ссылка
Дякуємо Вам за довіру та будемо раді бачити Вас серед наших постійних покупців!
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Отримала пилу укомплектована є в наявності складові. Немає чим змащувати ланцюги. В роботі ще не була, бо мабуть спершу треба змастити ланцюг.
- Достоинства:
- Ще не випробували
- Недостатки:
- Підкажіть чим треба змастити ланцюг
- Продавец Vital Vibe
Вітаємо, Наталіє!
Дякуємо Вам за відгук та уважність до комплектації акумуляторної міні пили UnA. Нам приємно, що Ви відзначили повний комплект поставки та справність усіх складових.
Щодо змащування ланцюга — Ви абсолютно праві, перед початком роботи рекомендується додатково змастити ланцюг спеціальним маслом для ланцюгових пил. У більшості випадків мастило не входить до комплекту, оскільки це витратний матеріал, який підбирається окремо. Регулярне змащування забезпечує плавну роботу, зменшує зношення та продовжує термін служби ланцюга і шини.
Після базового змащування Ви зможете повноцінно використовувати електропилу для обрізання гілок у саду чи на дачі — акумуляторний гілкоріз створений саме для зручної та ефективної роботи в побутових умовах.
Якщо у Вас виникнуть додаткові питання щодо використання або обслуговування, будемо раді допомогти.
Також рекомендуємо ознайомитися з іншими інструментами для саду та дому:
ссылка
Дякуємо Вам за довіру та будемо раді бачити Вас серед наших покупців!
- Марина У***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Чудовий варіант.Відповідає опису
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Добре пиляє. Зручна у застосуванні. Рекомендую
- Вікторія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Пила хороша. Пиляє гілки тільки так. Як кажуть, тріски летять. Продавцю великий плюс.
- Степан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Гарний інструмент. Пиляє, як по маслу. Дуже гарний набір дві шини купа ланцюгів, окуляри-зарядний пристрій, викрутка. Якісний товар думаю за цю ціну нормально.
- Алла Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Замовлення прийшло швидко.Пилкою задоволена.Зручна в користуванні,недоліків поки що не виявлено.
- Ілля Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Все, як в описі. Швидка доставка. У роботі нормально. Зі своїм завданням справляється. До 15 см товщину пиляє відмінно.
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Перестали работать оба аккумулятора после пары дней эксплуатации. Досадно.
- Достоинства:
- Пилит ветки неплохо.
- Недостатки:
- Перестали работать аккумуляторы. Во время работы резко перестали работать. Сначала один. Потом и второй.
- Алексей С***
Связались. Отремонтировали. Все работает.
- Юрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Пилит. За якістю покаже експлуатація. Повна комплектація. Покупкою задоволений.
- Віталій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Випробував у справі вже 3 рази. З обрізання садових дерев. Все чудово. Тільки необхідно не забувати змащувати ланцюг.
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Почистили всі дерева у саду, а акумулятор не сів. Дуже зручна. Під силу жінкам, і не треба нікого просити про допомогу-натиснув кнопку і гілки немає, зріз рівний. Рекомендую
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Чудово! Пиляє в 5 разів швидше та ефективніше ніж дружина у найкращі свої роки! Рекомендую!
- Кирило С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Все працює, вже навели красу на ділянці! Все чудово !
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Відмінно! Купував акумуляторну ланцюгову пилку для дачі, в основному щоб підрізати дерева та розпилювати гілки після обрізки саду, випробували. Виявилося, що для таких завдань вона підходить відмінно. Вага помірна, руки не втомлюються навіть якщо працювати якийсь час поспіль. Сподобалося, що запускається одразу, не треба нічого заводити як бензинову. Акумулятора вистачає на кілька підходів роботи, для цього більш ніж достатньо. Переодично необхідно змащувати ланцюг у ручному режимі, масло було в комплекті.Запаковано, як то кажуть, з любов'ю! У наборі є навіть рукавички та окуляри, все по красі лежить у валізці.Рекомендую.
- В'ячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Апарат гідний, купили собі, але, попрацювавши, вирішили замовити ще в подарунок батькам.
- Геннадий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Все добре, суху березу 10см завтовшки бере, не очікував навіть. Все зроблено якісно, раджу
- Микита С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
За свою ціну чудовий прилад. Для дачі саме те. Бензопилою тепер практично не користуюся
- Леонід Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Пила вогонь, не знаю на довго вистачить чи ні, але пиляє добре, брали для обрізки дерев удома, швидко доставили, упаковано добре
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Пила прийшла дуже швидко, запакована в кейсі. Великий плюс це комплектація, рукавички, захисні окуляри, шини та кількість ланцюгів, вражає.
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Прийшла швидко, запакована норм. Вдома зібрав, запустив працює. Як добре і на скільки довго час покаже. Чекаю дачний сезон щоб спробувати її у справі.
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Первое впечатление отличное. Батя очень рад .
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Все прийшло в повній комплектації. Працює норм.
- Достоинства:
- Акумуляторна пила легка та зручна.
- Недостатки:
- В характеристиці зазначено, що є автоматичне змащення та бачок на 10 л. Це неправда.
- Геннадій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Все прийшло швидко! Перевірив на холостий хід-працює. Огородні роботи будуть пізніше, відпишусь. Але за відгуками сусідів по дачі це чудовий інструмент! Полегшує в рази роботу по городу! Рекомендую!
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Класний набір, купили собі на дачу для дрібних робіт, спробував вдома поки що, все працює, в кейсі, все в комплекті, все в наявності. Дуже сподобався наборчик, спасибі велике.
- Анастасия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Пилку доставили дуже швидко вчора замовила — сьогодні вже забрала. Якість товару приємно здивувала, пластик міцний і якісний, метал виглядає надійним. Збірка проста та зрозуміла. Найближчим часом протестуємо пилку та обов’язково поділимось враженнями
- Достоинства:
- Швидка доставка, якісний товар