- Константин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
У роботі вже другий тиждень, нарікань немає. Рекомендую
- Достоинства:
- Гарна ціна-якість, в міру потужний та зручний у використанні, зібраний надійно
- Недостатки:
- не побачив
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Заряду акумулятора вистачає з головою, встигаю зрізати все зайве (а чагарників у мене чимало). Тому рекомендую!
- Алла А***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Дуже задоволена секатором. Маю багато троянд, кущів, молодих дерев. Все дуже швидко обрізала. Секатор простий у використанні. Акумулятора вистачає надовго. Продавцем задоволена. Задаю собі питання: чому я раніше його не купила. Дякую. Всім рекомендую.
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Дуже сподобався легкий і відносно довго тримає заряд
Вітаємо, Дмитро!
Дякуємо за відгук. Добре, що електросекатор сподобався Вам своєю легкістю та автономністю в роботі.
Акумуляторний формат особливо зручний під час догляду за садом, адже дозволяє швидко обрізати дерева, кущі чи виноград без зайвого навантаження на руки. На відміну від механічних секаторів, інструмент значно зменшує втому під час тривалих робіт і допомагає виконувати обрізку набагато швидше.
Гострі леза забезпечують акуратний зріз, що важливо для здорового росту рослин, а два акумулятори в комплекті дозволяють продовжувати роботу навіть під час великих обсягів сезонної обрізки без тривалих перерв на заряджання.
Також зручно, що весь комплект зберігається у кейсі — інструмент, акумулятори та аксесуари завжди знаходяться в одному місці та готові до використання.
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами для саду та дачі: ссылка
- Кирило Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Чудовий вибір для власників приватних будинків, садівників-аматорів та тих, хто займається виноградарством. Замість звичайного ручного секатора, особливо якщо у вас є проблеми з суглобами чи силою рук, такий варіант значно полегшить роботу.
Вітаємо, Кирило!
Дякуємо за відгук. Добре, що електросекатор виправдав Ваші очікування та став зручнішою альтернативою ручним інструментам. Для регулярної обрізки дерев, кущів або винограду такий інструмент дійсно дозволяє виконувати значно більше роботи з меншими фізичними навантаженнями.
Потужний механізм забезпечує рівний та акуратний зріз, що важливо для здорового росту рослин. Завдяки цьому обрізка займає менше часу, а руки втомлюються значно менше навіть під час тривалої роботи в саду чи на присадибній ділянці.
Зручність використання також доповнюють два акумулятори в комплекті. Поки один заряджається, інший можна використовувати, що особливо корисно під час сезонних робіт, коли потрібно обробити велику кількість дерев або кущів без тривалих перерв.
Окремою перевагою є компактний кейс для зберігання та транспортування. Усі аксесуари знаходяться в одному місці, тому секатор зручно брати із собою на дачу, у сад або зберігати між сезонами без ризику втратити комплектуючі.
Дякуємо Вам за довіру та раді бачити Вас серед покупців нашого магазину, а також запрошуємо ознайомитися з іншими товарами: ссылка
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Чудовий секатор) брав на подарунок тестю) тільки що покузавав як працює) гілки щелкає як треба) навіть великі) рекомендую)
- Достоинства:
- Ріже як треба)
- Недостатки:
- Не виявлено)
- Валентин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Якщо у вас є сад, город або просто багато кущів/квітів цей електросекатор має бути у вашому арсеналі.
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Ок
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Хороший,удобный в работе секатор.Все соответствует описанию.
- Достоинства:
- Работа секатора соответствует описанию .
- Недостатки:
- Пока не обнаружено.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Замовлення прийшло швидко, апарат якісний. Вже випробували в роботі. Задоволені.
Раджу, не пожалкуєте - Анжела А***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Все прийшов гарному стані, добре працює
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Вы пишите, что легко режет ветки до 40мм. Но этот секатор не может даже захватить ветку в 40мм. Может вы мне отправили по ошибке не тот секатор? Я бы хотел получить секатор, который в описании.
- Достоинства:
- Режет до 30мм ветки
- Недостатки:
- Не режет ветки 40мм. Не может захватить.
- Анатолій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Сіка ор отримав вчасно.Перші враження: сікатор працює класно, ріже гілку грубшу за великий палець.Батареї тримають довго коли перестаєш працювати сам виключається.Поки не шкодую що купив цю модель.
- Достоинства:
- Довго тримає акумулятор
- Недостатки:
- Поки немає
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Секатор отличный. Аккумуляторы долго держат заряд. Заряжаются быстро. Обрезка деревьев и роз была в удовольствие! Доставка была быстрой! Спасибо продавцу!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Гарний продавець. Швидко відправили, все як зазначено в описі. Секатор працює чудово, легкий у використанні. Акумулятори доволі довго тримають заряд. Покупкою дуже задоволені, дякуємо та рекомендуємо!
- Достоинства:
- Ціна, якість, зручне пакування
Вітаємо, Оксано!
Дякуємо Вам за такий розгорнутий і позитивний відгук про акумуляторний садовий секатор UnA. Нам дуже приємно, що Ви відзначили швидку відправку, відповідність товару опису та загальний рівень сервісу.
Раді, що електросекатор працює чудово та виявився легким і зручним у використанні. Даний секатор дійсно значно спрощує обрізання кущів, дерев і винограду, дозволяючи виконувати роботу швидко та без зайвих зусиль. Окремо дякуємо, що звернули увагу на автономність — два акумулятори та хороша ємність забезпечують тривалий час роботи без частих підзарядок.
Особливо цінно, що Ви залишилися задоволені покупкою та рекомендуєте товар — це найкраща оцінка нашої роботи та якості продукції.
Якщо Вас цікавлять інші інструменти для саду та догляду за рослинами, рекомендуємо ознайомитися з нашим асортиментом:
ссылка
Дякуємо Вам за довіру та будемо раді бачити Вас серед наших постійних покупців!
- Марина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Чудовий секатор, гострий, доставка швидка.
- Достоинства:
- Гострий, зручний в роботі
- Недостатки:
- Поки не побачила
- Продавец Vital Vibe
Вітаємо, Марино!
Дякуємо Вам за відгук про акумуляторний садовий секатор UnA. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та відзначили гостроту лез і швидку доставку.
Такий електросекатор дійсно є зручним і ефективним інструментом для обрізання кущів, дерев і винограду, адже дозволяє виконувати роботу швидко та без зайвих зусиль. Гострі леза забезпечують акуратний зріз, що важливо для здоров’я рослин та їх подальшого росту.
ссылка
Дякуємо Вам за довіру та будемо раді бачити Вас серед наших постійних покупців!
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Гарний секатор, довго робить на акумуляторах. Беріть хто сумнівається
- Достоинства:
- Довго працює,ріже товсте гілля без проблем
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Дуже сподобався. Дякую
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Придбала секатор. Прийшов швидко. Даним товаром дуже задоволена, обрізає чудово, швидко та легко. Укомплектований добре. Має два акумулятори, заряджені повністю. Буду сподіватись що працюватиме довгі роки.
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Відмінний товар повністю відповідає опису. Якість приємно здивувала, все акуратно зроблено.
Купили для дачі, тепер без нього нікуди. Реально полегшує роботу.
Приємно, що в наборі крім секатора: блок для заточування, олія та ключі. І зберігати зручно у кейсі як будь-який інструмент. Випробували в роботі, впорався за секунду! Все чудово - Марія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Гарний апарат! Раджу весною всім придбати, замість ручного. Пройшла 2 дерева за 15 хвилин!
- Данило І***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Відповідає опису. Чудова річ! Беріть і точно не пошкодуєте! Дуже зручний для роботи у саду. Головне пам'ятати про правила безпеки.
- Ангеліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Загальне враження гарне. Все працює, обидва акумулятори працюють.
Дякуємо за швидку доставку та упаковку. Сподіваюся прослужить довго. - Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Дякуємо за супер секатор, потужний, зарядку тримає відмінно, прийшов за день, справляється з поставленим завданням, всім до покупки!
- Єгор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Працює. Ріже досить товсті гілки. Недоліків не виявив.
- Єгор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Практичне придбання для дачі та саду, Чудовий інструмент! Купили зарослу ділянку. Завдяки цьому інструменту швидкість та продуктивність роботи збільшилася в рази. І ніяких мозолів та стиснутих зубів! Рекомендую! За тиждень став найкращим помічником!
- Арина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Неймовірна річ для саду! UnA електросекатор полегшив життя в рази
- Аріна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Працює. Зручно що є кейс, два акумулятори та зарядний пристрій. У набір є мастило, точильний камінь, г-подібний шестигранник на 5 і г-подібний торцевий ключ на 13. Набір начебто достатній. За кілька хвилин бездіяльності відключається. А вмикається кнопкою включення. Є невеликий екранчик, на якому відраховуються кількість різів і не важливо холостих або робочих, і якщо я правильно зрозуміла відсоток заряду акумулятора. У принципі, все гідно.
- Аріна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Гарний секатор. Все відповідає опису, Батареї заряджені, перевірила при покупці на працездатність. Секатор працює чудово, зручно тримати в руці. Рекомендую до покупки. Дякую за швидку доставку.
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Чудовий секатор. Гілки з великий палець перекушує як масло. Два акумулятори в комплекті. Лічильник напевно просто як приємне доповнення, але цікаво подивитися кількість обрізаних гілок + показує заряд. Загалом я дуже задоволена.
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Зібрав, пішов пиляти – за вечір обрізав увесь садок. Зручно та не важко.
- Аліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Комплект повний, у пластиковому кейсі, з додатковою упаковкою. Акумулятори заряджені, що дозволяє відразу при покупці перевірити працездатність секатора. Гілки ріже легко та швидко. Дякую!
- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe