- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество предметов в наборе: 3. Цвет: Черный
Супер млинки, дуже задоволена.Відразу не розібралася і не підкрутила в середині гвинтик пластиковий, тому погано мололо перець,а потім менеджер Вікторія підказала і все вийшло.Дякую.Заряд тримає вже місяць при користуванні кожен день.Рекомендую.
- Достоинства:
- Все супер зручно і бистро
- Недостатки:
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Валерия К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество предметов в наборе: 3. Цвет: Черный
Користуюсь майже 2 тижні, задоволена!
Супер , що є зарядка, а не батарейки!- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Роман Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 2. Цвет: Черный
Млинки працюють супер! Дякую за дуже швидку доставку! Потужні та мʼяко працюють!
- Достоинства:
- Якість виконання. Вбудовані акумулятори. Зручно засипати в ємність.
- Недостатки:
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Борис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 2. Цвет: Черный
Дизайн стильний, сучасний, виглядають дорого. Підставка займає мало місця і виконує роль органайзера.
- Продавец Lemeshop
- Анастасія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 2. Цвет: Черный
Більше ніяких ручних млинів, які забиваються і втомлюють руку. Чудовий подарунок собі або близьким.
- Продавец Lemeshop
Млинки хороші! Перець та сіль подрібнюють без проблем
- Продавец Lemeshop
- Ангеліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 2. Цвет: Черный
Круті млинки! Якість топ!