Отзывы покупателей о Кухонная разделочная доска антибактериальная из пищевой нержавеющей стали со встроенным точилом для заточки ножей нарезки продуктов мяса рыбы овощей и фруктов для кухни универсальная прочная профессиональная двухсторонняя с противоскользящими ножками
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun
Тре добре, ножі завжди гострі і нічого не смердить.
- Достоинства:
- ТОП
- Магдалина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun
Користуюсь цією дошкою на кухні і дійсно бачу зручність у комбінуванні металевої сторони для сирого м’яса та пластикової для овочів. Не вбирає запахів, ножі точить прямо під рукою, що реально економить час. Протиповзкі ніжки тримають її на місці, тож не треба боятись ковзання. Після приготування все легко мити. Загалом, просте і продумане рішення для домашньої кухні.
- Достоинства:
- Дошка 2 в 1
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun
Удобная и прочная доска, удобно точить ножи прямо на месте.
- Аліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun
Зручно, крутий дизайн і реально міцна дошка.
- Людмила О***Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun
Мы давно искали что-то такое прочное и удобное в кухне без всяких заморочек. Взяли эту доску из нержавейки с точилом, и теперь режем мясо, рыбу и овощи без проблем. Ножи не тупятся, доска не скользит, стоит спокойно на месте. По хозяйству вещь простая и надежная, теперь без лишнего гемора.
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun
Чотко доска, ножі точит круто
- Продавец BrightSun
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою приємного користування.
- Єлизавета Т***Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun
Все продумано для удобства и чистоты на кухне.
- Продавец BrightSun
Дякуємо вам за зворотній зв'язок! Ми цінуємо вашу довіру і завжди готові забезпечити надійну роботу пристрою та якісний сервіс.
- Анатолий П***Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun
Дошка крута, дві сторони зручно розділяють продукти, а точилка прямо на місці. Не вбирає запахи, кухня стає чистіша і простіша у приготуванні.
- Глеб Т***Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun
Зручна та практична дошка для щоденного використання.
- Алексей И***Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun
Доска сочетает в себе практичность и стильный дизайн, поверхность из нержавейки не впитывает запахи, а встроенная точилка делает использование очень удобным.
- Продавец BrightSun
Добрий день, вдячні Вам за зворотній зв'язок! Всім приємних вражень від покупок.
- Полина В***Отзыв от покупателя. Продавец: BrightSun
Дошка реально крута, бо має дві сторони і вбудовану точилку. М’ясо і овочі окремо, ножі завжди гострі – зручно і без заморочек.
- Еліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
сучасна і зручна дошка !
- Достоинства:
- форма (силіконовий борт по периметру), два різні матеріали на кожній стороні !
- Недостатки:
- відсутній елемент для заточування ножів !
- Продавец MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
чудова дошка, якісно зроблена. естетична, функціональна. Але рівно на свою ціну зі знижкою.
- Достоинства:
- чудова якість, все відповідає опису та фото
- Недостатки:
- якісно наточити ніж за допомогою вбудованої точилки не вдасться, так, трохи підвести лезо, ціна без знижки неадекватна
- Продавец MARITIM
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Дошка прикольна, мені сподобалась, користуюсь із задоволенням
- Достоинства:
- Велика, швидка доставка
- Продавец MARITIM
- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Все підійшло, дошка супер
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Якісна, зручна і дуже красива по дизайну
Легко мити
В цілому покупкою задоволена і всім рекомендую:)- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- не виявила
- Продавец MARITIM
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
- Достоинства:
- Дуже зручна, перестала користуватись деревʼяними бо треба було постійно їх протирати, а з цією дуже легко. Не має запаху після риби і мʼяса зовсім. Рекомендую
- Недостатки:
- Ножі трохи царапають сторону з пластику, але це взагалі не критично
- Продавец MARITIM
- Іванна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Дуже задоволена. Металева сторона у мене для синих мяса, риби. Т.я. Рідко готую сире мʼясо, з ножами проблем немає.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Гарна обробна дошка. Багатофункціональна, та ще й з якісних матеріалів.
Завдяки своєму розміру, зручно різати великі шматки м'яса одразу, так само із рибою.
Легко миється, і дійсно не затримує запах їжі.- Достоинства:
- Багатофункціональна, металева, легко миється, не вбирає запахи
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Дошка відповідає опису, зручна у використанні, має гарний вигляд!
- Кирил Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Дошка супер! Якісно зроблена, закриває всі мої потреби. Якісна та красива упаковка можна брати для подарунку. Рекомендую!
- Достоинства:
- Антибактеріальна. Не ковзає. Гарно виглядає
- Недостатки:
- Не помітив
- Продавец MARITIM
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Якісна дошка. Відповідає опису на всі 100! Легко різати та мити, не вбирає запах, не ковзає. Окрема вдячність магазину за сервіс та швидку відправку.
- Достоинства:
- Антібактеріальні властивості. Зручність. Стильно та добротно виглядає. Висока якість.
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Дуже крута дошка. Брали через нержавейку. Дійсно не вбирає запахі та легко помити. Міцна та якісна
- Достоинства:
- Легко мити. Не вбирає запахі. Зручний розмір.