Отзывы покупателей о Електрокоса GreenWorks GD40BCB (2105707)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Василь Ш***

Відмінний інструмент . При роботі з диском , акумулятора вистачає трохи довше , ніж при роботі з жилкою. Цієї лінійки є ланцюгова пила , дуже хочу придбати акум. секатор.

Достоинства:
    кращий з ряду акумуляторних
    Недостатки:
    відсутні

Добрий день, Василю! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторного тримера Greenworks цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням і вирішили поділитися своїм відгуком. Дякуємо за вибір продукції нашого бренду!

• Аристова Е***

какая леска к нему подходит, подскажите пожалуйста.

Достоинства:
    Аккумуляторный
    Недостатки:
    не знаю

Добрий день, Олено! Дякуємо Вам за придбання акумуляторного тримера Greenworks цієї моделі та найвищу оцінку. Діаметр різальної волосіні, передбаченої для використання із цим інструментом, не має перевищувати 2 мм. У разі виникнення додаткових запитань Ви можете зателефонувати на гарячу лінію представництва компанії Greenworks в Україні: 0 800 33-75-67. Ми завжди готові допомогти!

До и после на одном заряде батареи 2 Ач

Олексію, щиро дякуємо, що поділилися фото з результатами використання цього акумуляторного тримера Greenworks. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили цей інструмент. Бажаємо успішної експлуатації і надалі!

• Алексей Л***

До этого была бензиновая 1.2 л.с. нормального бренда, но не сильно хорошего качества. В сравнении бензиновая мощнее, ещё бы и было бы идеально, а так были моменты что почти задыхалась, опять же это не на сложном участке.Брал с батареей 2 А.ч, батарею рекомендую брать минимум 4 А.ч так как в связке с косой получил 13 мин. работы опять же не на сложном участке, кроме того говорится, что заряжается за час, в ресле где 1.15, но есть одно но, заряжаться батарея начнёт только когда остынет после работы и на это ушло 45 минут, т.е 2 часа минимум будут потрачены между работой. Впринципе успокаиваю, что я никуда не спешу, да и устать на 13 минут нереально, все упирается только во время.

Достоинства:
    Не шумная, слаживается легко
    Недостатки:
    Брать надо с большей батареей, дороговата
    • Алексей Л***

Ещё бы 20 процентов и было бы идеально, почему-то исчезло

Добридень, Олексію! Дякуємо за придбання акумуляторного тримера Greenworks. Добре, що Ви оцінили певні переваги цієї моделі. Дійсно, для тривалішої роботи цього інструменту радимо використовувати батареї ємністю від 4 А/год або ж мати дві чи більше відповідних АКБ. У разі виникнення будь-яких питань щодо експлуатації Ви можете звернутися за телефоном гарячої лінії представництва нашої компанії в Україні: 0 800 33-75-67. Ми завжди раді допомогти!

• Сергій К***
    Продавец: Rozetka

Чудовий та потужний трммер і серед акумуляторних я важаю шо найкращий, Робить все те ж саме, що і бензинова мотокоса. Двигун безщітковий та безшумний, чутно тільки як працює шпуля.

Достоинства:
    Потужний двигун, велосипедна ручка, можно поставити ніж, я желетка у комплекті
    Недостатки:

Вітаємо, Сергію! Дякуємо, що обрали собі в помічники тример від бренду Greenworks. Раді, що його переваги справили на Вас позитивне враження і надихнули поставити високу оцінку. Нехай він служить Вам довгі роки і приносить тільки позитивні емоції!

• Олег П***

Щодо двигуна Ваше твердження не відповідає відомостями опису? Прошу виробника пояснити який двигун встановлено на тример

Добридень, Олегу! Ця модель акумуляторного тримера Greenworks оснащена безщітковим двигуном. Неточність у характеристиках буде виправлено найближчим часом. Дякуємо за Вашу уважність та уточнення!

• Путевой А***
    Продавец: Rozetka

Подскажите, а что идёт в комплекте? Диск тот который с зубьями или нож с лопастями ? Леска идёт на 2 мм, а можно ли поставить больше ? Дайте плиз ответ, мешкаюсь заказывать или нет. Как вообще качество?

• Владимирович С***

Могу сказать что бренд хороший, триммер есть но GD40BC и работает, и косит на отлично

Представитель бренда Greenworks

Здравствуйте, Александр! Комплектацией данной модели аккумуляторного триммера Greenworks предусмотрено наличие 4-лопастного ножа (как на изображении в карточке этого товара), а также шпули с леской диаметром 2 мм. Благодарим за Ваши вопросы и интерес к технике нашего бренда. Желаем сделать правильный выбор!