Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Кухонный диспенсер-резак FLIM CUTTER для пищевой пленки и фольги

Код :  589919557
Оценка пользователей 4.44/5
  • Українець
    Продавец: FlashShop

Ширина втулки більше ніж ширина звичайного плівки. Це не для України

• Продавец  FlashShop

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук.
      Шкода, що товар Вам не підійшов. Дана модель диспенсера розрахована на стандартні рулони харчової плівки. Найімовірніше, використана Вами плівка має нестандартний розмір картонної втулки, тому виникла несумісність. Раніше подібних звернень щодо цього товару ми не отримували, навпаки, він має багато позитивних відгуків від покупців. Сподіваємося, що наступні покупки принесуть Вам лише позитивні емоції.

• Українець

FlashShop, нічого в неї нестандартного бути не може

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Відмінна якість та ціна!!! Окремо хочу виділити увагу до клієнта. Дякую за подаруночок!

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Леся Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest

Продавец умничка, быстро все отправил, товар отличный без дефектов

• Валерій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Відповідає своїм вимогам

• Ірина Д***

Не універсальна річ

• Галина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest

Не зручно витягується плівка для мене

• Лилия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest

Всё хорошо,и товар,и обратная связь и доставка .Диспенсер удобный,отрезает плёнку чётко,главное резать быстро и уверенно. К холодильнику примагнитился крепко. Спасибо всем причастным.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest

Удобный помощник этот органайзер. Я именно этого от него ожидала, а не цвета , поэтому меня он вполне устроил.

• Вадим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest

Товар не відповідає фотографії абсолютно. Вище був коментатор, якому також прислали зелений диспенсер, у нас така ж історія.
    Вирішили залишити, бо в цілому пластик нормальний по якості, колір підходить до кухні і магніт не самий поганий (довга широка магнітна стрічка на задній панелі, яка в цілому непогано тримає; особливо, якщо це не плівка, а пергамент чи фольга).

• Лариса О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest

Заказывала для своих потребностей 3 штуки:фольга, пленка, пергамент. Сподвигло, что теперь не будут валяться по всем ящикам данные рулоны.
    Розетке спасибо за платформу выбора. Продавцу за его товар и коммуникабельность.

Достоинства:
    Магнит на всю длину контейнера. Резак работает без нареканий. Все закреплено на холодильнике.
    Недостатки:
    Коричневая крышка...но это такэ.)))) спасибо, что не зеленая.
  • Артем Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest

Мало того, що компанія надіслала не той товар. Порівняйте фото тут і те, що надіслали. Так ще й комунікація жахлива. Слухавку не беруть, у вайбері просто написали про повернення. Навіть не обмін. Але то ладно — вони вже другу добу не забирають повернення з пошти, щоб я зміг отримати гроші назад. Розетка, може будете якось реагувати? Я писав вам в сапорт — теж глухо.