Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Сучкорез Gruntek Luchs Alum 787 мм (295203787)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Артем А***

Добрий товар, вже другий такий купую

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Товар на один два сезони, зараз всі такі, навіть професійні попадаються
  • Калиниченко В***

Купував для обрізки саду. Гілки до 3 см.-ріже дуже гарно і без зусиль. За 4 години роботи не затупився. Ріжуча частина та наковальня скрілені між собою ботом та гайкою. Краще ріже, якщо зрізати гілку під кутом

Достоинства:
    Ручки із алюмінію. Ріжуча частина - ін надійного металу
  • Іван З***

Нормальна якість, відповідає вартості.

• Анатолій О***

Цей гілкоріз не то що не раджу, а застерігаю від його покупки. Зрізав декілька гілок товщиною 1,5 - 2,5 сантиметра і ріжуча частина по краях заточки отримала зазубрини. Я їх акуратно точильним каменем убрав. Після цього не пробував різати оскільки почало темніти.

Достоинства:
    У гарній упаковці
    Недостатки:
    Ріжуче лезо із м'якої сталі

Добрий день, Шановний Анатолій!

Дякуємо, що обрали інструмент GRUNTEK! Це обвідний гілкоріз і він розрахований на обрізку живих зелених гілок. Ми можемо припустити, що Ви різали ним сухі гілки, тобто використовували не за призначенням. Якщо це не так, то пропонуємо гарантійну заміну гілкоріза. Для цього зверніться, будь ласка, до менеджера, який приймає замовлення.

• Олена К***

Гілкоріз прийшов у гарній упаковці. Спробувала в роботі лише один раз: підрізала виноград. Інструмент зручний, легкий у використанні, добре ріже товсті
    гілки. Рекомендую.

Достоинства:
    Легкий на вагу та в роботі.
    Недостатки:
    Немає.
  • Андрій Д***

Прийшов гарно запакований гілкоріз. На вигляд -товар гарної якості.не важкий,завдяки алюмінієвим ручкам

Достоинства:
    Невелика вага,дуже гострі леза
  • Сергій
    Продавец: Rozetka

Цей гілкоріз не раджу нікому,лезо зроблене з м'якого металу,після обрізання кількох гілок яблуні з'явилися зазубрини,перестав різати.Купував у Києві не на розетці,продавець-консультант вибачаюсь набрехав порадивши як якісний товар.некупуйте ніхто це дарма витрачені гроші