Отзывы покупателей о Электрическая мельница для перца и соли специй приправ электромельница перцемолка солонка аккумуляторная регулируемая автоматическая с регулировкой помола измельчитель перечница USB с керамическим механизмом и кабелем в комплекте для кухни дома домашняя

• Юлія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WELLIO

Млин просто супер!!! Спочатку взяла на пробу для солі, тепер ще й замовила для перцю. Дуже зручно користуватися!!! Якість гарна.

• Продавец  WELLIO

Дякуємо за ваш вибір та відгук! Нам приємно, що ви оцінили наш товар. Користуйтеся із задоволенням та звертайтеся ще!

• Сергій К***

Перші враження супер.

Достоинства:
    Все добре
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  WELLIO

Дякуємо за довіру до нашого магазину! Приємно, що ви обрали саме нас. Будемо чекати на ваші нові замовлення з нетерпінням.

• Светлана А***

Якісні млинки, все подобається

• Продавец  WELLIO

Щиро дякуємо за вашу оцінку! Раді, що змогли виправдати ваші очікування.

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WELLIO

У млинка якість хороша,добре подрібнює спеції,мені особисто млинок сподобався

Достоинства:
    Якісний млинок
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  WELLIO

Дякуємо вам за відгук! Нам дуже важливо знати, що ви задоволені покупкою.

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: WELLIO

Млинки суперські. Зібрані добре, корпус не люфтить, перемолює спеції однорідно. Під дизайн нашої кухні ідеально вписалися
    Дівчина в захваті від подарунку))

Достоинства:
    Якісні, працюють добре, крупні часточки не пропускають, стильні
    Недостатки:
    Немає)
    • Продавец  WELLIO

Вдячні за ваш вибір і позитивний відгук! Завжди стараємося для вас.

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WELLIO

Млинки виглядають дуже стильно і працюють чудово. Випробувала усі 5 ступенів помелу і залишилася задоволена результатом. Усі характеристики, вказані в описі товару, відповідають дійсності. Можна впевнено купувати як для себе, так і на подарунок.

Достоинства:
    Зручність, стиль, якісні матеріали, дизайн.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  WELLIO

Щиро вдячні за ваш відгук! Нехай покупка приносить лише позитивні емоції.

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WELLIO

Хороші млинки . Виглядають стильно і дорого. Взяли на подарунок, то дуже сподобались )

• Продавец  WELLIO

Дякуємо за гарну оцінку! Раді, що товар відповідає вашим очікуванням.

• Михайло Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WELLIO

Купив цей електричний млин для солі та перцю і, чесно кажучи, не очікував, що він настільки зручний у повсякденному використанні. Працює від акумулятора — це великий плюс, бо не потрібно постійно міняти батарейки. Заряду вистачає надовго, заряджається через USB без проблем.

Дуже сподобалась функція регулювання помелу — можна зробити як дрібний, так і грубий, залежно від страви. Працює добре, нічого не застрягає й не сиплеться зайве. Користуватися можна однією рукою, що максимально зручно під час готування.

Корпус із нержавіючої сталі виглядає стильно, добре вписався в дизайн кухні.
    За свою ціну — дуже вдалий варіант. Виглядає дорожче, ніж коштує, і працює без нарікань. Однозначно рекомендую

Достоинства:
    Класний дизайн, рівномірний помел, зручність.