Отзывы покупателей о Секатор садовый аккумуляторный 21V 2 АКБ электрический портативный электросекатор, садовые ножницы в кейсе чёрно-жёлтый
- Владимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
"Шайтан-машина" явно коштує цих грошей, доволі якісна річ незважаючи на не надто відомий бренд.
Товщину гілок які він перерізає жодним ручним сікаторам (без храпового механізму) не здолати. Так що явно "плюс"- Достоинства:
- Зручність
- Продавец VMP
Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!
- Володимир А***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Все добре ,відповідна опису
- Достоинства:
- Легкий , зручний
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: VMP
Рекомендую.
З роботою справляється на 100 відсотків.- Недостатки:
- Не виявила
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Секатор працює, зрізає достатньо впевнено.
- Достоинства:
- Добра ціна, добре працює.
- Недостатки:
- Поки не помітив
- Продавец VMP
- Роговой С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Я задоволений інструментом. Без будь-яких зусиль дозволить обрізати гілки.
Все як в описі - зарядний пристрій. секатор, кейс, ключ для підкручування і масло для змащення.
Правда, працував дуже мало но незабаром я його протестую на повну і тоді напишу доповнення.- Достоинства:
- Нормальна ціна
- Недостатки:
- поки не має, тому що у використанні працював мало
- Ганна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Секатор сподобався. Зручний у використанні. Невелика вага. Зріз робить м'яко і легко. У наборі два акумулятори, два ключі, змазка, точилка, зарядка -- все, що треба для роботи й обслуговування. Ручка приємна на дотик. Гарний дизайн.
- Достоинства:
- Зручний у використанні. Неважкий. Безпечний. Зріз робить м'яко і легко. Два акумулятори
- Недостатки:
- Недоліків поки не виявлено.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Товар сподобався, працює справно. Виправдав всі надії.
- Достоинства:
- Два акумулятора, легка вага.
- Недостатки:
- Не виявив
- Влад Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Секатор надійшов швидко, справний та в повній комплектації. Кущі ріже нормально. Недоліків не виявив.
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Вравно й дуже легко ріже, для саду потрібна річ
Зручний кейс для зберігання, 2 акумулятора, що несподівано і практично- Достоинства:
- Все, що було потрібно
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Випробував.
Працює добре. Різ чистий, не затискає кору.
Акумулятора вистачило більше чим на 2 години інтенсивного різання, а тут є ще і другий! Зручно, що є кейс.
Недоліки лише до кейсу - не тримається один замочок у закритому положенні- Достоинства:
- Працює добре. Різ чистий, не затискає кору.
- Недостатки:
- не тримається один замочок кейса у закритому положенні
- Альона Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Акумуляторнтй секатор, дуже гарний. Не сподівалась що аж так. Товсті гілки відлітають. Дякую, замовлення прийшло дуже швидко. Недоліків ще не побачила
- Карина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Дуже сподобався товар . Замовляла дідуся , щоб був не тяжкий та легкий в використанні . Ми дуже задоволені
- Достоинства:
- Легкий , стильний , два акумулятори
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все супер, я дуже задоволена інструментом. Без будь-яких зусиль дозволить обрізати гілки, причому не лише тонкі, вдалось відрізати навіть самтиметрів зо 2-3 в діаметрі.
Все як в описі - секатор, кейс, два акумулятори, зарядний пристрій і ще якийсь інструмент для підкручування і масло для змащення. Дуже зручна, що на секаторі є маленький екранчик з індикатором заряду і кількістю зроблених зрізів.
Єдине, що я замовила якраз після прильоту на склад Розетки, тому замовлення відправили через 8 днів і протягом цього часу не було ніякої комунікації з магазину- Достоинства:
- Міцна конструкція, індикатор заряду, потужність, комплектація, ціна
- Микола Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Довго підбирав модель яка б підійшла ціна/якість і зупинився саме на цьому сікатор, зі всіма задачами справляється на відмінно, додатковий акумулятор це теж , даною покупкою задоволені усі.Рекомендую і продавця і сам виріб.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все ок
- Юлія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Легкий, зручний, сподіваюся, працюватиме довго
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Ще
є відео - Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Гарні ножиці для сала та города
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Секатор чудовий, працюємо дві неділі,майже кожен день, нарікань немає
- Достоинства:
- Ціна, якісь
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Користуюсь інтенсивно, акумулятора вистачає на годину роботи. Дуже задоволена. Але будьте уважні, перевіряйте на пошті чи все справне.
- Достоинства:
- Гілки перекушує, як зернята до 4см.
- Недостатки:
- Не було.
- Ніна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Класний,легкий і зручний. Два акумулятори,використовувати по черзі можна. Для жіночих рук підходить,не важко тримати, але потрібно бути уважніше,бо може швидко відрізати щось важливе…
- Достоинства:
- Швидко звʼязалися,відправили через Нову пошту.
- Недостатки:
- Поки що не виявлено
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Замовляв з акумуляторами 21v а прислали 48v
- Продавец Eligos
Добрий вечір! Товар відповідає опису на сайті, маркування від виробника - це маркетинговий хід.
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Несподівано, але девайс вразив.
Акум тримає достатньо довго, можливо, поки новий, але ж ...
Ножі гострі, навіть, занадто(порізався, як протирав)
Чесно, не очікував такої якості за ці гроші.- Достоинства:
- Ціна -якість
- Женя Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Поки все супер, користуюсь близько 2 тижнів, по доставці проблем не було, до пристрою поки також зауважень немає, гілки до 3 см обрізає досить впевнено(більші поки не намагався різати)
Курок натискається легко, без особових зусиль, є звукова індикація готовності пристрою до роботи після установки акумулятора
Оскільки пристрій купувався для мами на дачу - легкість натискання та невелика вага самого пристрою були ключовими для мене - тут все відпрацювало як треба
Мама навіть сама без проблем розібралась як зарядити акумулятори та прикріпити їх до пристрою - що вже гарний результат в контексті ергономіки та інтуітивності в використанні як на мене- Достоинства:
- Мала вага
Інтуітивність використання
Легкість натискання курка - Недостатки:
- Поки не виявив
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Акумуляторний секатор отримала досить швидко, наступного дня після замовлення. Секатор зручний, легкий, компактний, гарно ріже гілки, має 2 акумулятора та кейс для зберігання.
- Достоинства:
- легкий, зручно тримати в руці, досить гострий, є кейс для зберігання та два акумулятора
- Недостатки:
- поки не знайшла
- АрсенОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Досить непогано працює. Акумулятора вистачає на тривалий час. Питання тілько одне - скільке це задоволення буде тривати
- Достоинства:
- Зручний, швидко виконує роботу
- Недостатки:
- Поки що не виявив
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все працюе як треба
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Перші враження позитивні. Нещодавно придбали цей акумуляторний секатор VOLLYX і вже встигли випробувати в саду. Працює тихо, зрізи робить рівні та акуратні, навіть гілки товщиною до 30 мм ріже без особливих зусиль. У руці лежить зручно, не важкий, тому працювати комфортно. Сподобалося, що в комплекті є два акумулятори — одним можна користуватися, поки інший заряджається. Кейс також зручний для зберігання та транспортування. Поки що покупкою повністю задоволені, сподіваємося, що інструмент прослужить довго.
- владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Раджу до покупки
- Достоинства:
- Зручний інструмент. Є кейс та додатковий акумулятор. Недорогий
- Недостатки:
- Поки немає
- Олександра Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Добре ріже, зручний в руці та легкий в роботі
- Достоинства:
- Все супер,працює,відповідає характеристикам
- Недостатки:
- Одразу відклеїлась наклейка на вмикачі,але то не страшно, можна підклеїти
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Секатор- супер! Економія часу та зусиль. За короткий час без напряга з задоволенням обрізала 5 кущів йошти.
- Достоинства:
- Економить час, руки не болять, ровний різ. Бере товсті гілки з легкістю.
- Недостатки:
- Поки що не виявила. Все добре
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Чудовий! Легкий, зручний у руці, гілки ріже легко й акуратно. Два акумулятори вистачає надовго, кейс зручний для зберігання. Брали на подарунок, подарунком задоволені. Щодо доставки, швидко, без нарікань. спілкування віжливе, раджу товар і магазин
- Достоинства:
- Зручний, легкий, є кейс, є змінні акумулятори
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Гарний секатор,дуже полегшує роботу у саду. Щодо витривалості-час покаже
- Кусурсуз Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Гарний скатор.Дуже легко і без зусиль справляється навіть з гілочками більше 2см у диаметрі. Вважаю що це гарний помічник для жінок і літніх людей. Але і для чоловіка якому потрібно навесні обрізати не одне дерево, теж дуже гарний помічник! Ще дуже гарно що є два акамулятори у комплекті - з одним працюєш, інший заряджаєш!
- Достоинства:
- Гарний і потужний секатор. Два акамулятори у комплекті.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Добре працює, гарна якість, дякую