- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Секатор працює, зрізає достатньо впевнено.
- Достоинства:
- Добра ціна, добре працює.
- Недостатки:
- Поки не помітив
- Продавец VMP
Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!
- Любовь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Секатор придбала на день народження чоловікові.
Він був дуже задоволений подарунком.
Але радів не довго бо через днів 6 секатор перестав працювати.
Акумулятор показує що зарядка є, але при підключенні до секатора індикатор показує що немає зарядки.- Достоинства:
- Зручний, легко з ним працювати, ріже гілки без зусиль Чудовий помічник для садівника.
- Недостатки:
- Швидко вийшов з ладу. Шкода.
- Продавец Eligos
Добрий вечір! Очікуйте на зворотній зв’язок від нашого менеджера, приймемо Ваше замовлення на гарантійне обслуговування.
- Ирина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Товар отримала дуже швидко. Якісне оформлення та комплектація. У комплекті дві акумуляторні батареї (зарядженні). Тобто зразу можна починати працювати. Зручний у використанні.
- Недостатки:
- Не має
- Наталья З***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Отличный магазин. Быстрая доставка. Товар соответсвует описанию. Рекомендую.
- Зайцева В***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Перше враження дуже гарне. Ріже рівно, легко, все як заявлено у характеристиках.
Сподіваємось прослужить довго.- Достоинства:
- Легкий, зріз рівний.
- Недостатки:
- Поки не виявили.
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
На вид нормальный .
- Достоинства:
- Пока не пробывал в деле.
Взял на подарок. - Недостатки:
- Покв нет.
- Людмила Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Чудовий апарат. Дякую
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все Ок. На вигляд секатор добротний, ще в роботі не застосовували.
- Неоніла П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Гарний товар,рекомендую.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все працює, ріже гарно. Акумулятори наче тримають заряд добре, поки не дуже багато довелося різати, але ще жодного разу не заряджав і навіть не використовував другий.
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Зробили відео, але не прогрівається...
- Достоинства:
- Працює відмінно
- Юрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Чудовий акумуляторний секатор. Швидко приїхав. Ріже добре,зручний і не важкий. Акумулятор тримає добре. Обрізали три вінограда легко.
- Достоинства:
- Хороший акумулятор. Зручний та не важкий. Гарно ріже даже товсти гілки до 3см.
- Олександра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Акумуляторний секатор надійний помічник, який економить Ваш чвс і значно полгшує роботу, покупкою задоволена, навчилсь запускати після паузи, тут трішки треба наловчитись запускати в роботу, рекомндую.
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Суперовий сікатор. Гостре лезо. Ріже гілки 25 мм
- Достоинства:
- Гарно ріже
- Анастасия У***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Купила маме, ей 70 но работает в огороде постоянно
Для веток виноградника и всех до 3см отлично вроде справляется, рука не устает, хоть и немного тяжело
Супер удобный в работе , упрощает жизнь! Спасибо
Цена - качество очень на уровне- Достоинства:
- Удобный кейс и два аккумулятора! Заряд держит пару дней точно
- Недостатки:
- Посмотрим как отработает
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Я в захваті! Легкий, зручний, гарний на вигляд)
За два повноцінні робочі дні, коли я перерізала близько 20 соток кущів ще не розрядився перший акамулятор. Обрізати величезний старий виноград, ще справа декількох годин, а не днів! Не можу натішитися, ніяких мозолів)- Достоинства:
- Недорогий, якісний, довго тримає заряд
- таня н***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Нормальний секатор, працює. Доставка в почтомат Розетки, на наступний день.
- Світлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Дякую за якісний секатор.
- Достоинства:
- Швидке обрізання, довгий термін роботи.
- Недостатки:
- Написано про акумуляторні садові ножиці. Їх в кейсі не було. Чи мається на увазі сам секатор? Тоді треба змінити перелік в описі.
- Продавец Eligos
Добрий вечір! Мається на увазі сам секатор.
- Антон В***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все класно, працює добре, батарея тримає як і написано в описі, гілки ріже навіть трохи більші ніж в характеристиках товару....
- Достоинства:
- Все класно
- Світлана Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Придбали електросікатор. Він суперовий. Гарно ріже. Швидкий в роботі.
Дуже подобається. Рекомендуємо.- Недостатки:
- Поки що немає.
- Малишка Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Дуже гарна річ. Працював бездоганно, рекомендую
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Вчора відкрила дачний сезон. Секатор значно полегшив обрізку саду. За 3 години роботи на одному акумуляторі - не сів. Рекомендую!!! Дякую за девайс)))
- Аркадий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Дуже зручна річ для сада. Покупкой задоволений
- Достоинства:
- Відмінно працює, довго тримає акум. Дуже швидка доставка!
- Недостатки:
- не виявив
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Секатором не можу натішитися. Я раніше щось не довіряв ,думав дитяча іграшка .Але це дуже гарна річ.
- Достоинства:
- Ріже легко ,а головне що після обрізки руки не болять.
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Eligos
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS
- Євгенія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Товаром дуже задоволена, секатор кущоріз працює відмінно
- Продавец Eligos
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Секатор супер,брала для Мамы,она в восторге,режит всё чётко,удобный, аккумуляторы были заряжены,и большой плюс это кейс для хранения!И спасибо большое за быструю доставку,вечером заказала,утром Мама уже получила!5*
- Достоинства:
- Он суперовый,выполняет свои функции на 100%
- Недостатки:
- Недостатков пока не нашли, надеюсь их не будет
- Продавец Eligos
- СорокаОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все чудово працює, ріже без питань, якісно і швидко. Доставили за 1 день у пункт видачі, бокс без пошкоджень, дякую
- Достоинства:
- Швидка доставка, якісний товар, потужний
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все норм працює
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Дякую гарний, секатор.Обрізала виноград, гілки дерев 3см
- Достоинства:
- Швидко, руки не напружуєшь, дуже легко
- Недостатки:
- Недоліків нема
- Продавец Eligos
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
По призначенню поки не використовувалась. Комплектація повна. Відправили швидко. Замовленням задоволена
- Любов Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Зручний у використанні, легкий
- Достоинства:
- Є 2 акумулятори
- Валентин Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все сподобалось, легкій, зручний, працює
- Достоинства:
- Зручний, збалансований, легко працювати
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Отличный секатор. Хорошо упакован. Прислали быстро.
- Достоинства:
- Наличие 2 аккумуляторов и чемоданчика. Работает хорошо. Рекомендую.
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Чомусь при замовленні пропав вибір способу оплати. Лише оплата при отриманні, що передбачає комісійний %. Тому мінус зірочка... Секатор вибирала по відгуках. Мануал англійською, але все зрозуміло інтуїтивно. Все працює. Випробую в дії лише в лютому. Бережу свої ручки)). Сподіваюсь, що робота секатора буде на 5 зірочок!) Мирного неба
- Достоинства:
- Розвантаження рук
- Недостатки:
- Поки що не замітила
- Продавец Eligos
- Евгения Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Мама всю осiнь з ним працювала,дуже задоволена легкiстю використання та пришвидченням роботи,бо "робота тепер аж горить в руках"