- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Geekon
Пылесос хороший, но пришел без розетки. Модель не та что на сайте.
- Артём К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний пилосос за свої кошти в господарстві без нього взагалі не уявляю як бути, дуже потужний, прохімчистив собі ним автомобіль ідеально просто, трошки кусається ціна на мішки до нього але все можна вирішити купивши один багаторазовий.
- Достоинства:
- Потужність, ціна, якість матеріалів
- Недостатки:
- Не знайшов
- Антон Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупал для химчитски салона авто.
С втягиванием влаги справляется на 10 из 10.
Кто покупает для химчистки можете смело покупать, единственное нужно будет докупить насадку для всасывания жидкости.- Достоинства:
- Цена - Качество
- Недостатки:
- Не обнаружил
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не буду ставити зірочки, бо не знаю, скільки обрати. Але без зірок не відправиш, то нехай буде 4.
Сам пилосос чудовий, після розпаковки перевершив очікування. Міцний якісний пластик, нічого не люфтить, зібрано акуратно. Тягне потужно, гуде помірно. Воду не збирала, не було необхідності. Дуже мило, коли прибираєш і цей жовтий пилосос їздить поруч немов казковий друг)
По корпусу купа місць для кріплення насадок і шланга, доволі зручно.
Основна насадка в наборі нормальна для господарських задач, але для прибирання кімнат і килимів вона якось не дуже. Треба докуповувати на потрібний діаметр (35 мм) щось більш якісне і ергономічне від домашніх пилососів. Я щось докупила, а щось використовую через перехідник від старенького Gorenje (32 мм).
По мінусах. Оригінальний флісовий мішок, який йшов в комплекті, і яких я ще тут же докупила набор по знижці, дуже слабо тримається в гнізді. Додатково я придбала неофіційний багаторазовий мішок. То той мішок кріпиться в тримається набагато краще. А оригінальний поганий.
Він злетів в мене посеред прибирання (мішок був заповнений відсотків на 30) і весь бруд розлетівся по відру і обліпив патронний фільтр(((( Довелось півгодини все мити, і пилосос, і фільтр, і кімнату, все вибивати і дуже злитись. І тепер я непевна, чи патронний фільтр не зіпсувався, бо не зрозуміло, можна його мити чи ні.
Такого бути не повинно! Мішки дорогі і викидати їх після кожного незначного прибирання ніхто не буде. А зрозуміти межу заповнення важко. Повинен бути або якийсь датчик заповнення, або мішок повинен нормально кріпитись.
Якби не жахлива ситуація з мішком, який не тримається в гнізді, цей пилосос отримав би тверду пʼять, навіть незважаючи на незручні насадки і відсутність можливості замотати шнур.- Достоинства:
- Потужний, якісний і милий
- Недостатки:
- Слабе кріплення мішка (проблема саме в мішках, не в пилососі)
- Тетяна
Доповню свій відгук, що флісові оригінальні мішки з купленого тут набора сидять щільно в замку. Проблема була лише з тим, що йшов разом з пилососом. Тому змінюю відгук на 5 зірочок, тільки технічно не маю можливості це зробити.
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш відгук та довіру.
- Представник бренду
Щиро дякуємо за високу оцінку