Отзывы покупателей о Ультразвуковой отпугиватель кротов, птиц, змей и грызунов Solar Animal Repellent 01 на солнечной батарее + стробоскоп
- Анна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Гарний девайс, свої функції виконує
Купували від крота, вже другий день не зʼявляються нові нори - Олег И***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
як завжди продавець будь якого товару , що б це не було, чи відлякувач кротів, чи пляшка віскі - продавець завжди найде для себе виправдання.... побачимо, може моєму кротові надоїсть слухати, як воно пищить тай піде собі далі....
- Достоинства:
- поки що не бачу
- Продавец StickyFox
Добрий вечір! На жаль, виробником не вказано чому на одних тварин пристрій впливає, а на інших ні. Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені його функціоналом, отримуєм багато позитивних відгуків.
- Олег И***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Пищить, 1 серпня буде 2 тижні, що сказати ... кріт собі риє тай риє. Поки що не бачу толку. Кожного ранку по 2-3 свіжих лунки.
- Достоинства:
- Поки що немає... нажаль
- Продавец StickyFox
- Валентина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Замовили два відлякувачі на город. Обидва пристрої працюють чудово. Якщо до покупки кожного дня було "нарито" нові ходи, то зараз немає жодного "свіжого". Поки покупкою ЗАДОВОЛЕНІ!
- Достоинства:
- Швидка доставка, простий у використанні
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Пристрій сподобався, об'єкт заради якого замовляли перестав навідуватись))
- Достоинства:
- Виконуж свої функції
- Володимир Х***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Товар не відповідає опису, відсутність світлового стробоскопу.
- Продавец StickyFox
Добрий день! Виправимо інформацію у описі, перепрошуємо за незручності.
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Купила відлякувач для дачі, зручно що на сонячних батарейках, спрацьовує на рух і видає сигнал, сподіваюсь допоможе від кротів. Дякую магазину за швидку доставку
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Купила цей відлякувач кротів для саду. Минулого року у мене був інший — дорожчий і на батарейках. Батарейки в ньому дуже швидко розряджалися, а самі вони великі й дорогі. До того ж, через два місяці відлякувач перестав працювати.
У результаті кроти просто заполонили всю ділянку.
Сподіваюся, цей пристрій виявиться більш ефективним і надійним.- Достоинства:
- Сонячні батареї
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Працює нормально
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Сигнал не приємний. Спрацьовує на рух. Саме проти кротів, мало ефективно.
- Продавец StickyFox
Добрий вечір! На жаль, виробником не вказано чому пристрій може впливати на одних тварин, а на інших ні. Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені його функціоналом, отримуємо багато позитивних відгуків.
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Купував для відлякування кротів. Вже працює два тижні. Нових лунок не помічено. Включається по датчику руху. Стробоскоп відсутній.
- Достоинства:
- Виконує свої функції ( поки що)
- Недостатки:
- Не помічено
- Марія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Встановили легко, включається просто, будемо спостерігати, реагує на рух.
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
придбала на прохання батька для відлякування птахів у саді
батько задоволений, все працює) - Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Маємо сад з фундуком і купили два відлякувача для білок. Встановили та згодом побачимо як будуть реагувати гризуни!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Купували відлякував суто через кротів.
Працює, жодної свіжої нори не було після встановлення. - СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Товар відповідає опису. Сигнал міцний. Собаки безхатні перестали по грядках ходити, по кротах ще впевнено не скажу, но кількість куп наче потроху зменшується.
- Достоинства:
- Міцний сигнал, простий у використанні
- Недостатки:
- Не виявила
- Инесса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Покупала для отпугивания кротов, но в инструкции указано, что предназначен только для наземных животных. И что теперь???
- Достоинства:
- Пока не установлено
- Недостатки:
- На кротов не рассчитан, если верить инструкции
- Продавец StickyFox
Добрий день! Товар відповідає опису на сайті та призначений для кротів, птахів, змій та гризунів.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Працює, видно по птахах, що не стало. Надіюсь, що і гризунів відлякає. Єдине, що засумнівалась в водоізоляції прилада, тому наклеяла прозорий скотч зверху
- Достоинства:
- Працює на сонячній панелі
- татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Тестуємо. Працює від сонячної панельки.
- Достоинства:
- Працює у двох режимах
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
А где стробоскоп, обманщики?
- Достоинства:
- ?
- Недостатки:
- ?
- Продавец StickyFox
Добрий день! Страбоскопу немає у дані моделі, виправимо інформацію у описі, перепрошуємо за незручності.
- Мирослава Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Якісний та ефективний відлякувач. Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість, функціоеальність
- Чумичкіна І***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Все працює, побачимо надалі
- Сніжана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Живемо коло річки,кожної ночі щось рило глибокі ями на городі.Після встановлення відлякувала,нори пропали.
Дійсно працює! - Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Все працює
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Все працює. Побачимо в дії, як буде.
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Брали эти отпугиватели.Стоит 5 дней,пока все работает,там где гадюки были ,их уже нету.Надеюсь с "подружками' больше не увижусь
- Достоинства:
- Заряжается от солнца, работает на 500 кв м,
- Недостатки:
- Пока нету
- Валентина А***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Дякую за відлякувач,працює добре,коти не ходять.
- Наталья О***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Отримали швидко. Придбали для дачі , для розлякування мишей , гадюк)) Просто у використанні і дієво. Рекомендую.
- Вадим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Сьогодні пройшов і поки що працює, для більш докладного відгуку потрібен час
- Ростислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Працює.
- Євстігнєєва А***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Кіт та собака до огороду не підходять, недоліки відсутні, все працює, буду замовляти ще на дачу.
- Достоинства:
- Виконує функцію чудово
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Ця річ не працює зовсі
- Продавец StickyFox
Добрий день! Перевірте, чи пристрій заряджений до повного заряду під прямим сонячним промінням перед початком роботи. Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера для з'ясування деталей.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
- Достоинства:
- Все сподобалося, працює, як проходиш чути свист, тиждень у використані
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: StickyFox
Зручний у використані за рахунок сонячної батареї,свою функцію виконує на 100%